Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 63
    … ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Ne fakt nuk duhet te ishte ai qe te ta kerkonte ndarjen por te ishe ti, ti per veten tende. Ki respekt per veten tende , nqs ti jep shume dhe merr .... perse ta mundosh kot veten kur mund te te jepet mundesia te njohesh njeres te tjere , me interesa te tjera qe te te ndryshojne jeten. Jepi kohe vetes per ta njohur , e per te ditur se çfare te kerkosh ne nje lidhje. Siç e ke thene dhe vete , "perrallat jane te bukura, por jane vetem perralla" . Nuk eshte fundi i botes te jesh single
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

£u & £i Maska e xlindax
    Anëtarësuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Italy
    Postime
    733
    Nuk jan rritur te gjith duke menduar se princesha gjen princin e jetojn te lumtur, sidomos cunat, po kjo nuk do te thot se nuk e deshiron dhe ai nje gje te tille.. Mund te te dashuroj me shum se ti ose fare, pergjigjen e ke tek vetja.
    Ogni xsona che passa nella mia vita è unica...
    Xkè lascia un poco di se..
    E prende un poco di me.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Postime
    163
    Citim Postuar më parë nga dikushparendsi Lexo Postimin
    Gjithmone qe femije jam rritur me nje fryme pothuajse te habitshme..Qe femije jam mesuar te shoh filma vizatimor apo te degjoj perrallla ku princesha e bukur gjen princin e saj te kalter dhe jetojne me pas te gjithe te lumtur e te gezuar...

Por realiteti me ka bere qe ta pesoj per kto mendime te pafajshme femijerore..

Gjendem ne nje lidhje ku vetem un jap dhe nga ana tjeter dashurine e ndjej te zbehte.Ndoshta kjo vjen pasi kemi 1 vit e gjysem bashke e kto jane gjera normale...ose ndoshta vjen nga fakti qe jemi bashkmoshatare dhe ende te rinj...Madje ka ndodhur edhe nje ndarje rreth 3 jave dt eahni s kemi nje muaj qe jemi pajtuar.
    Un jam paksa romantike mendoj qe dahuria asnjeher nuk humbet,as kerkon pauza dhe as nuk ka kufi..Ndoshta gaboj.....

Si thoni ju kjo lidhje ka te ardhme dhe si duhet te sillem qe gjerat te jene si ne fillim???
    SHUME I BUKUR KY POSTIMI JOT...
    ME KUJTON HEREN E PARE QE BERA DASHURI...
    KAM QEN TIP I FTOHTE SHUME... POR FEMRAT JANE TE MAGJISHME... E BEJNE MASHKULLIN SHUME TE EMBEL... IA ZBUSIN ZEMREN DHE I EMBELSOJNE GJAKUN!

UNE SINQERISHT PER KETE LIDHJEN TENDE NUK KRIJOVA NJE IDE SI NJE LIDHJE SHUME TE QENDRUESHME!
    POR GJERAT VAREN... SA VJ JE? PO JE NEN 20, VESHTIRE E KA LIDHJA JOTE TE MBIJETOJE...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Postime
    163
    Do Te Te Jap Nje Keshille... Nga Eksperienca Ime Me Vajza Te Urta Si Je Ti.

Ai Te Do, Une Jam Shume I Bindur Se Te Do, Ka Momente Te Veshtira Si Kane Te Gjitha Ciftet, Ka Dhe Cifti Juaj, Poooooor... Ti Ben Mire Per Veten Tende, Te Mendosh Ndonje Here Se Ndoshta Do Jesh Shume Por Shume Me Mire Pa Ate!

Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Ne fakt nuk duhet te ishte ai qe te ta kerkonte ndarjen por te ishe ti, ti per veten tende. Ki respekt per veten tende , nqs ti jep shume dhe merr .... perse ta mundosh kot veten kur mund te te jepet mundesia te njohesh njeres te tjere , me interesa te tjera qe te te ndryshojne jeten. Jepi kohe vetes per ta njohur , e per te ditur se çfare te kerkosh ne nje lidhje. Siç e ke thene dhe vete , "perrallat jane te bukura, por jane vetem perralla" . Nuk eshte fundi i botes te jesh single
    jam shume dakort me mendimin tend
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Postime
    163
    OBOBOOOO...
    pse keni tendencen te kontrolloni situaten me arme te forta?
    do i jepja keshillen e kundert!
    kur te tha ai hajde ndahemi... ti duhet ti thoje... uaaa... vertete? dhe une kete mendim kisha, uaaa.. sa mire qe u kuptuam....
    hajde ndahemi dhe njekohesisht ngelemi dhe shoke sepes dhe une po filloj te mos ndjej me si tamam tamma te dashurin tim... ti me kupton...
    duke i then keshtu... reagimi jot do e impresiononte ate.. do i hiqte trurin...
    leri 1001 mendime qe do i vinin ne koke... dhe mendimi final do ishte... ajo me tradheton!!!!
    keshtu ta siguroj se do te kerkonte per kafe... (sepse ruajtet shoqerine) dhe do te kerkonte te sqaroheshit... dhe ti do luaje rolin e te paditures qe nuk kupton... etj...

ne me teorira flasim shume... por gjithcka varet nga momenti!
    si te vije per momentin duhet te ecesh...
    ama duhet qe ti vendosesh vetes disa barrjera, per shembull:
    nuk do them gjithmon PO!
    ose
    nuk do qaj kurre ne sy te tij!
    ose
    gjerat e mia.. do i vendos une! ai ska pune as te futet! max te pyes i lejohet!

pra gjera te tilla dhe keto gjera do vendosen vetem nese ti ndihesh mire... por mesa kuptova une... kam frike se je pak tipi qe do gjithmon njerez nga mbas... ne kuptimin e mire...
    pra do mendime gjat gjith kohes per cdo gje! dhe kjo nuk eshte gje e mire te nje njeri...
    nejse... keshilla ime eshte te ecesh pake me llogjike

per mua duhet te kishe ikur me kohe qe heren e pare disa njerez duken qe ne fillim dhe zduhet ti jepet mundesi te dyte
    te ven mend per here tjeter
    se njerzit sjane peralla as filem qe te lozin ....
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Postime
    163
    jo, madje une them se bere mire... shume gjera duhen provuar qe ti kuptosh realisht.
    po te kishe ikur qe ne fillim nuk do e njihje dashurine dhe do silleshe si sillesh tani me dike tjeter...! dhe do ishte e njejta ngjarje!

Forgottenprincess Maska e dikushparendsi
    Anëtarësuar
    26-02-2009
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    21

Thumbs up

Citim Postuar më parë nga underworld Lexo Postimin
    Pershendetje , i lexova komentet , por kjo tema ka shum e shum Terma te pafundme , te ndahesh e te lidhesh serish e ka nje domethenie , sepse mendoj se te dy Ju ndieni , ( ti po e po , se e ke shpreh ) por edhe i Dashuri juaj , nqs do te doje te zbuloje dicka te vertet qe ty edhe smund te te pelqej , sillju ne te njejten menyre , nuk e di se si te sillet ai ty , i ftohte , i larget apo ku ta di , thjesht pergjigju dhe meso .

e cka...do te ndjek keshillen tende...un e kam kuptuar qe s duhet me enderru po me e kthy me t njejten monedhe....sh flm..
    Three things in life that, once gone, never come back -
    TIME WORDS OPPORTUNITY

Forgottenprincess Maska e dikushparendsi
    Anëtarësuar
    26-02-2009
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    21

Red face

Citim Postuar më parë nga Rregullator... Lexo Postimin
    SHUME I BUKUR KY POSTIMI JOT...
    ME KUJTON HEREN E PARE QE BERA DASHURI...
    KAM QEN TIP I FTOHTE SHUME... POR FEMRAT JANE TE MAGJISHME... E BEJNE MASHKULLIN SHUME TE EMBEL... IA ZBUSIN ZEMREN DHE I EMBELSOJNE GJAKUN!

UNE SINQERISHT PER KETE LIDHJEN TENDE NUK KRIJOVA NJE IDE SI NJE LIDHJE SHUME TE QENDRUESHME!
    POR GJERAT VAREN... SA VJ JE? PO JE NEN 20, VESHTIRE E KA LIDHJA JOTE TE MBIJETOJE...

jam fix 20 vjec...=S
    Three things in life that, once gone, never come back -
    TIME WORDS OPPORTUNITY

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •