Lexoje postimin tim më lartë
Feja Katolike apo Ortodokse njëjtë sikur ajo Islame janë nga Azia, pra nuk dallojnë në këtë kontekst
Maqedonët po perdorin gjithëçka çka është Shqiptare si Manastirin, Kishat, Shtepinë e Nënë Terezes, Xhaminë Burmali vetëm e vetëm për t'i luftuar Shqiptarët pra po pengojnë ndertimin e ketyre objekteve e jo si thua ti se po i perkrahin asesi lexoje postimin më lartë e sheh si i kam renditur shkeljet që po i bëhën popullates Shqiptare
Feja është vetëm një motivacion për t'i luftuar Shqiptarët nga shumë motive tjera, pra Maqedonët (Greket dhe Bullgarët) e perdorin fenë për t'u motivuar në luftë kundër nesh këtë e verteton edhe rrënimi i Xhamisë Burmali si dhe ndertimi i Kishes Ortodokse mbi themelet e shtepisë së Nënë Terezes e gjithashtu edhe Manastiri i Ohrit i cili ka kaluar në duart e tyre dhe i cili siç e dim ka qenë i Shqiptarëve Ortodoks.
Pra ashtu siç e tha levizja "Zgjohu" që e ceka në postimet më lart kjo bëhët për të ngritu tensione fetare dhe kjo në fund të fundit është vetëm një shkelje dhe vetëm një cenim nga shumë shkelje dhe cenime që po bëhën.
Respekt vllaçko
Krijoni Kontakt