Close

Rezultati i Sondazhit: A do t'i ndihmonit Shqiptarëve Musliman të Maqedonisë>

Votues
84. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

55 65.48%
  • Jo

19 22.62%
  • Nuk kam qendrim

4 4.76%
  • Ndoshta

6 7.14%
Faqja 8 prej 38 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 378
    Lazaratas Maska e Bel ami
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Lazarat
    Postime
    1,184
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Une personalisht nuk do te deshiroja as xhami e as ndertesa fetare hiq, boll me shpenzime koti politike. Por do te deshiroja qe ne kete projekt te futej nje permendore sa me e madhe e Nene Terezes, per ta nderuar vepren e saj krishtere e humaniste. E ne ate permendore, ky citim me shkronja te medha.

"By blood, I am Albanian. By citizenship, an Indian. By faith, I am a Catholic nun. As to my calling, I belong to the world." As to my heart, I belong entirely to the Heart of Jesus.

Nga gjaku, jam shqiptare. Jam qytetare. Nga besimi jam murgeshe katolike. Nga thirrja, i perkas krejt botes. Nga zemra, i perkas Zemres se Jezusit'.
    E cthua mo cthua, si te na lesh Shkupin pa xhami ti? Cka bere Nene Tereza per Shqiptaret?......Ajo nuk ishte Myslimane ne duam xhami, bile me te madhen ne Evope etj.... -keshtu do pergjigjen keta qe "marin drite" nga Siria apo Arabia
    ... E ku thuhene ne karte
    Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Po normal qe nuk e dojm Terezen sepse ajo nuk ka bere asgje per shqiptaret.
    Je real ti apo inteligjence artificiale ne faze testimi???

Po mire pse duhet ta duash Muhamedin psh? Ca ka bere ai per shqiptaret?

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Po normal qe nuk e dojm Terezen sepse ajo nuk ka bere asgje per shqiptaret.
    mund te pergjigjesh personalisht e jo nuk e( dojm) se kjo fjale eshte pergjithesi
    nuk mun ty psh.te vendosesh per te tjeret ose me i perfshi te gjithe por vetem veten perfshije.
    une kam shume rrespekt ndaj Nanes Tereze
    pershendetje vella

VETEVENDOSJE! Maska e Endri_UCK
    Anëtarësuar
    11-12-2009
    Vendndodhja
    Me Shqiponjat.
    Postime
    375
    Shqipetaret qe jan patriota e vdesin per atdhen po pa tjeter do i ndjmoia ...
    Shqipëri, o jetëgjatë, ty të kemi mëmë e atë dhe për ty do të luftojmë gjersa të të trashëgojmë.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-04-2009
    Postime
    368
    Citim Postuar më parë nga Iliri. Lexo Postimin
    Si dolën këto parti pa erë njerëzie ne trup ?
    BDI , një parti që u formua nga UÇK , sot nuk hapin gojën për Komb prej ditës që do hyri në Qeveri ..!!
    Nuk kam koment ..
    BDI esht ne hall te madh me disa Ish ushtar qe jan Burgos per qeshtje Narkomanie ata duhet ti liron se ashtu keshtu po mbetet faji mbi BDI se s`po kujdeset per ish Ushtaret...

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Ajo ka bere per humanitetin, ti vertete e pret Nene Terezen me kallashnikov ne duar duke sulmuar forcat e USA e duke shpallur xhihadin, ju do te thoshit se atehere do te bente shume me shume per shqiptaret. Ju skeni kurrfare morali as privat e as kombetar. Ju jeni sikur femijet 5 vjecare, mos t'i ofendojme femijet duke iu krahasuar me juve. Me emrin e saj shume shqiptare jane organizuar e inspiruar duke krijuar organizata bamirese, per juve kjo s'eshte asgje. Ju i doni ndihmat e vahabeve qe i veshin femijet me shami e burka

Oooooooooooooooo me kend po flas edhe une...
    O zoteri me thuaj se cfar beri Tereza per shqiptaret?dhe me thuaj se ku ishte Tereza ne vitet e 90 kur u helmuan nxensit Shqiptar ne Kosove.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-04-2009
    Postime
    368
    O mos na ndihmoni se un Kallashin e kam n`tavan t`shpis pershendetje nga Kumanova.

Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga Zëu_s Lexo Postimin
    Kete Nickname e ke per te shkruar kunder Nenes Tereze po ?

Si ishin ato Nicknamet e tua te tjera qe shkruan kunder Skenderbeut dhe kunder heronjeve te tjere qe kan luftuar kunder turqve, se po i harroj ?

ahahha, e ke gabim une nuk kam nickname tjera pos keti qe e kam.
    Une nuk i kritikoj as Skenderbeun dhe as nje deshmor te tjere madje kam shum respekt,sepse edhe une jam familje deshmorit.

Nuk e kritikoj Terezen pse ishtet krishtere,por pse nuk punoj per Shqiptaret,se po ta kritikojsha Terezen pse ka qen krishtere,atehere e kisha kritiku edhe Skender Beun,Gjergj Fishte etj,po jo keta dy nuk i kritikoj se kan gjen Legjenda,dhe eshte gjynha ta krahasosh Heroin e Madhe SKENDER BEU me Terezen e kalkutes qe tere jeten ja kushtoj ati populli.

Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Je real ti apo inteligjence artificiale ne faze testimi???

Po mire pse duhet ta duash Muhamedin psh? Ca ka bere ai per shqiptaret?

Edhe pse se meriton te pergjigjem,por prap po te pergjigjem.

Pse duhet ta dua Muhamedin a,s?sepse ka be ber shum jo vetem per Shqiptaret por per krejt njerzimin,e ka larguar njeriun nga errsira ne drite e ka larguar njeriun nga injoranca e thell qe i kishete kapluar,e ka larguar njerzimin nga krimet e ndryshe,i mesoj njerezit se si te jetojn,si ta njofin Krijusin e tij,e mesoj njerzimin se si te kujdest per prinderit,per te moshuarit,per te vobektit,jetimet.etj...............

Po si mundesh ta krahasosh Muhamedin a,s personalitetin me te madh te Universit me nje grua si Tereza, sa injoranc e madhe e ka kapluar kete popull.

Hapsi i temes nuk kerkon ndihme nga shqiptaret e tjere per shqiptaret e Maqedonise, por ben thjeshte nje pyetje idiiote duke i konsideruar shqiptaret e Maqedonise musliman dhe jo shqiptar. Natyrisht se po te shkosh ne Shqiperi dhe t'u kerkosh shqiptareve qe jane 70% ateista, nese jane te gatshem te ndihmojne muslimanet e Maqedonise apo edhe shqiptaret musliman, shumica do te pergjigjeshin negativisht. Sikur pyetjen t'a benim me logjike dhe pa provokim fetar: nese do te ishit gati te ndihmonit shqiptaret e Maqedonise ne kerkim te drejtave te tyre, per lirine e arsimimit te femijeve ne gjuhen shqipe, per te drejten e flamurit, per te drejten e punsimit ne administraten shteterore maqedonase, apo edhe per nje bashkim te mundeshem me Shqiperine???? Besoj se pjesa me e madhe e shqiptareve do te ishin te gatshem per ndihmen e tyre.

Faqja 8 prej 38 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •