Po
Jo
Nuk kam qendrim
Ndoshta
... E ku thuhene ne karte
Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!
Shqipetaret qe jan patriota e vdesin per atdhen po pa tjeter do i ndjmoia...
Shqipëri, o jetëgjatë, ty të kemi mëmë e atë dhe për ty do të luftojmë gjersa të të trashëgojmë.
O mos na ndihmoni se un Kallashin e kam n`tavan t`shpis pershendetje nga Kumanova.
ahahha, e ke gabim une nuk kam nickname tjera pos keti qe e kam.
Une nuk i kritikoj as Skenderbeun dhe as nje deshmor te tjere madje kam shum respekt,sepse edhe une jam familje deshmorit.
Nuk e kritikoj Terezen pse ishtet krishtere,por pse nuk punoj per Shqiptaret,se po ta kritikojsha Terezen pse ka qen krishtere,atehere e kisha kritiku edhe Skender Beun,Gjergj Fishte etj,po jo keta dy nuk i kritikoj se kan gjen Legjenda,dhe eshte gjynha ta krahasosh Heroin e Madhe SKENDER BEU me Terezen e kalkutes qe tere jeten ja kushtoj ati populli.
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
Edhe pse se meriton te pergjigjem,por prap po te pergjigjem.
Pse duhet ta dua Muhamedin a,s?sepse ka be ber shum jo vetem per Shqiptaret por per krejt njerzimin,e ka larguar njeriun nga errsira ne drite e ka larguar njeriun nga injoranca e thell qe i kishete kapluar,e ka larguar njerzimin nga krimet e ndryshe,i mesoj njerezit se si te jetojn,si ta njofin Krijusin e tij,e mesoj njerzimin se si te kujdest per prinderit,per te moshuarit,per te vobektit,jetimet.etj...............
Po si mundesh ta krahasosh Muhamedin a,s personalitetin me te madh te Universit me nje grua si Tereza, sa injoranc e madhe e ka kapluar kete popull.
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
Hapsi i temes nuk kerkon ndihme nga shqiptaret e tjere per shqiptaret e Maqedonise, por ben thjeshte nje pyetje idiiote duke i konsideruar shqiptaret e Maqedonise musliman dhe jo shqiptar. Natyrisht se po te shkosh ne Shqiperi dhe t'u kerkosh shqiptareve qe jane 70% ateista, nese jane te gatshem te ndihmojne muslimanet e Maqedonise apo edhe shqiptaret musliman, shumica do te pergjigjeshin negativisht. Sikur pyetjen t'a benim me logjike dhe pa provokim fetar: nese do te ishit gati te ndihmonit shqiptaret e Maqedonise ne kerkim te drejtave te tyre, per lirine e arsimimit te femijeve ne gjuhen shqipe, per te drejten e flamurit, per te drejten e punsimit ne administraten shteterore maqedonase, apo edhe per nje bashkim te mundeshem me Shqiperine???? Besoj se pjesa me e madhe e shqiptareve do te ishin te gatshem per ndihmen e tyre.
Krijoni Kontakt