Close

Rezultati i Sondazhit: A do t'i ndihmonit Shqiptarëve Musliman të Maqedonisë>

Votues
84. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

55 65.48%
  • Jo

19 22.62%
  • Nuk kam qendrim

4 4.76%
  • Ndoshta

6 7.14%
Faqja 5 prej 38 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 378
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Sa i perket Jakup Hasipit, pastroje gojen kur ta permendësh emrin e tij sepse ai ishte edhe patriot edhe fetar, luften e fundit bëri bum madje shum ka thirr për patriotizëm.
    Pikërisht ketu është qellimi i temes realisht jemi Shqiptar dhe jemi vëllezer, sikur gjithkund neper familje të gjithë nuk janë njësoj edhe ne ashtu jemi, kemi të ndara fetë dhe a do të ishim në gjendje ta ndihmojmë njëri tjetrin ani pse nuk e kemi të njejtën fe
    Ti zotri fashist mos me trego se cfare duhet te them une e cfare jo. Skane mbet shqiptaret ne hoxhallare a morre vesh, se me met shqiptaret per juve te mjeret ne.

Ski nevoje me hape tema te tilla, pasi normal cdo shqiptar i ndihmon shqiptarit, pa marre parasysh se cfare besimi i perket. Ne Maqedoni nuk ka vetem 'shqiptare myslimane' (sic po thua ti) por edhe krishtere dhe laike e patriote te vertete qe ndiejme simpati per ta, e qe ketyre nuk u intereson per xhamite e juve. Perse a i ndihmoni ju dikujt pervec arabeve a!? Turme injorantesh

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    votova - nuk kam qendrim,

nese nje shqiptar shkon ne lufte per nje xhami atehere nuk eshte shqiptar.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    nuk njoh njeri te shkoj ne lufte per kishe,
    nese ka atehere mendoj te njejten gje si ata te xhamive.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Do ti ndihmoja,pa marr parasysh ciles fe i takon,SHQIPETAR....mos beni perqarje mes vete keshtu.(si nuk u lodhet me)

i/e regjistruar Maska e laura..
    Anëtarësuar
    03-02-2010
    Postime
    539
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    une votova per JO.

e keni bo Shkupin si geto arabe.mos te flasim per katunet.
    Jam shume dakort me mindim tuaj!
    Dhe une nga ana ime votova JO te me falni

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Kujdo ne bote qe i shkilen te drejtat do i ndihmoja me mundesite e mia, e lere me vellezeve shqiptare nga Maqedonia.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    428
    Mendimi im eshte se koha e lufterave ka kaluar por shqiptaret duhet te bashkohen duke lene anash flamujt partiak dhe te shkojne perpara te bashkuar ,se gjendja tash per tash nuk eshte e kenaqshme as ne Shqiperi as ne Kosove as ne Maqedoni por besa edhe ne diaspore jan shume parti e shume shoqata ,

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    O shqype te malit ....nuk eshte lufta vetem per nje xhami , nuk eshte puna vetem per nje shesh , por eshte puna per Popullin Shqiptar qe vuan atje .

Shifni sa njeri ka hy ne burg mbas 2001 ?? Pse ?? Pergjigjnu vet

Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    A do ti ndihmonit Shqiptarëve Musliman në Maqedoni në rast se ata futen në luftë, levizja "Zgjohu" reagoj ndaj projektit "Maqedonia 2014" për shkak se ky projekt nxitë urrejtje ndër-etnike dhe ndër-fetare.
    Projekti në fjal ka të bëjë me vënian e permendorëve për heronjët sllav të cilët i vranë në vitin 2001 në luftë kundër Shqiptarëve, ndërsa Shqiptarët që u vranë???!!!!
    Mbi themelet e shtepisë së Nënë Terezes parashikohet të ndertohet një Kishë Ortodokse, ndërsa refuzohet projekti i Xhamisë Burmali.

Në rast se do të ndodhë ndonjë shpërthim i luftës a do t'i ndihmonit Shqiptarëve Musliman për të treguar edhe një herë para botes se ne e duam njëri pa dallim feje mirpo vetëm e vetëm e vetëm se i takojmë një Kombi?
    O Gimce !

Lufta nuk do te krise ne Maqedoni per shkak te arsyeve te cilat ti i ke cekur ne postimin tend.

Per keto probleme qe ti i ke cekur, u be nj lufte ne 2001-shin.

Nuk eshte fajtor populli shqiptar ose populli maqedon, por fajtor per kete eshte Ali Ahmeti i cili ne menyren me

perfide ( menyre qe nuk njeh historia) e manipuloi gjakun e popullit fukara. Mbi ate gjak qendron fotelja qeveritare ku

eshte ulur Ali Ahmeti & Company. Une mendoj se nuk luftohet dy here per te njejten gje. Keto probleme jane te

vjetra dhe menduam se me luften e 2001 dhe marveshjen e Ohrit u zgjidhen pergjithmone. Por u zhgenjyem nga

shqiptaret tane. Tani kush do te kerkoje nga populli qe te luftoje perseri per te njejten gje?

Ali Ahmeti dhe partia BDI e tij e mbajne pergjithesine historike per shkuarjen huq te gjakut te njerezve qe rane

deshmore.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Explorer : 05-02-2010 më 17:39
    Ndrysho Firmën

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    A fole edhe ti perseri?!
    Po ju se doni Nene Terezen se ju keni thene se allahu do ta qoje ne xhehenem se ka bere shirk (what the hell are they talking about?!), qitash cka u bo, normal se ta marrin Maqedonet, edhe shtepine e saj e kthejne ne kishe ortodokse, kjo eshte me se normale. Ju jeni budallenjet me te medhenje, ju me llum gezoheni e krenoheni, ndersa gjerat e mira ju s'i doni. Turme injorantessssssssssssssshhhhhhh
    O fysht kadal ....gzohem qe paske msu mi lidh germat e me formu nje fjali .

Kush nuk don Nene Terezen ?? Ti aq din e aq fol

Faqja 5 prej 38 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •