Close
Faqja 12 prej 17 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 167
    i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Greku ka realizuar mjafte.E mori Qamerine.

Agjenturat ishin edhe me heret,para trazirave.

Dhe dihet kush eshte dhe mbetet njeri nder ideatoret e coptimit te ketyre tokave shqiptare edhe sot.

Bile edhe sot eshte aktiv.
    Cfare do te thuash , qe deri dje qe ju kishte serbi juve , juve ishit proserbe ? Kete do te thuash ? Turp te kesh ? Ti je nje qen bir qeni qe gezohesh per dhimbjen dhe humbjet e cameve ! Edhe nje here turp ! Por si duket ti je gjak i dyshimte se nuk ka mundesi qe flet keshtu ! Deri dje ne na dhimbte gjaku i derdhur ne Kosove ! Kemi bere sherr ne Tirane edhe me djem te rinj Kosovare qe linin Kosoven dhe vinin ne Tirane , duke ju thene se detyra e kerkonte te luftonin kunder Milos ... Por kurre nuk ju thame qe jeni proserbe , apo se Kosoven ia falet serbit ! Se e drejta vonon por nuk harron ! Dhente zoti ai krimineli diktator ka bere marreveshjen edhe per Camerine , dhe kjo i rinjihet Shqiperise , pastaj cfare do te thuash ti serb antishqiptar ? filizi shqiptar edhe pse i masakruar eshte gjalle ne Cameri ! Koha do ta vertetoj dhe do t'i permbysi deshirat e tua ! Kete ka treguar historia ! Kete do te tregoj edhe ne ardhmen !

Pak me perpara mendoja se kisha te beja me njeri te trashe , por paskam te bej me nje serb !
    Atehere nuk kam me pune me ty o serb ! Ti e di Gjuhen me te cilen merremi vesh , eshte gjuha e UCK-se !

Tung , dazdravo druzhe Fatlumi
    Ndryshuar për herë të fundit nga bamatat : 03-02-2010 më 16:43

Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Postime
    1,070
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    o bollano

kush u ka msu me i masakru shqiptaret en ket far feje

vetem serbet e greket i kan zakon me i masakru kufomat mas vdekjes
    KUsh eshte ai Artur Rustemi qe vrau policia dhe FARK-u ne demonstarten paqesore te 10 shkurtit ne Vlore ?
    Ndryshuar për herë të fundit nga bamatat : 03-02-2010 më 16:44

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga bamatat Lexo Postimin
    Cfare do te thuash , qe deri dje qe ju kishte serbi juve , juve ishit proserbe ? Kete do te thuash ? Turp te kesh ? Ti je nje qen bir qeni qe gezohesh per dhimbjen dhe humbjet e cameve ! Edhe nje here turp ! Por si duket ti je gjak i dyshimte se nuk ka mundesi qe flet keshtu ! Deri dje ne na dhimbte gjaku i derdhur ne Kosove ! Kemi bere sherr ne Tirane edhe me djem te rinj Kosovare qe linin Kosoven dhe vinin ne Tirane , duke ju thene se detyra e kerkonte te luftonin kunder Milos ... Por kurre nuk ju thame qe jeni proserbe , apo se Kosoven ia falet serbit ! Se e drejta vonon por nuk harron ! Dhente zoti ai krimineli diktator ka bere marreveshjen edhe per Camerine , dhe kjo i rinjihet Shqiperise , pastaj cfare do te thuash ti serb antishqiptar ? filizi shqiptar edhe pse i masakruar eshte gjalle ne Cameri ! Koha do ta vertetoj dhe do t'i permbysi deshirat e tua ! Kete ka treguar historia ! Kete do te tregoj edhe ne ardhmen !

Pak me perpara mendoja se kisha te beja me njeri te trashe , por paskam te bej me nje serb !
    Atehere nuk kam me pune me ty o serb ! Ti e di Gjuhen me te cilen merremi vesh , eshte gjuha e UCK-se !

Tung , dazdravo druzhe Fatlumi
    Une them ate qe mendoj.

Ti a din te lexosh apo ke imagjinate te bujshme per trillime.

Qka dua te them une e ke te shkruar,lexo mire.

Edhe mos u nxeh se ske nevoje,behu djale i urte e mos fyej,se nuk e kam ndermend te fjalosem me ty e as me ata qe mendojne si ti.

Per me zgjat debat me shume me ty duhesh te jesh me i pjekur per bisede me se pari,dhe te kesh kulture per bisede.

Ose je i atij sojit,atij brumit qe nuk i pranojne mendimet e te tjereve sepse ju eshte pjekur truri vetem me nje mendim.

Une smundem me te sheru,askush ne kete forum se bene dot,te gjithe ketu i vendosin mendimet qe mundohen ti vertetojne.

Pra me kete mbylli kete debat me ty sepse je i padenje ne fakte,vetem mundohesh te fyesh e asgje nuk thua.

Edhe nese postoj diqka eshte e drejte e imja edhe tu kisha lut mos mi cito postimet e mija e as mos i lexo hiq.

Merru me dike te sojit(llojit) dhe mentalitetit dhe mendimit tend pasiqe nuk mund ti durosh kunderfaktet qe siq po duket po ta nxejne gjakun teper.

Me kaq mbyllet ky debat me ty.

P.S. Kur qyqaret dhe te flliqtet flasin per UCK-ne atehere Kalimera or bamatat i krymbur
    Ndryshuar për herë të fundit nga fattlumi : 03-02-2010 më 17:24

Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Postime
    1,070
    As une nuk kam ndermend me u zgjat me shume ! Per ata qe kane sy te shikojne , vesh te degjojne dhe mendje te gjykojne , po jap vetem filmimet , pa bere koment !
    Do t'ju lutesha te degjoni me vemendje ngjarjet dhe te lexoni datat ne filmimet e kamerave !

http://www.youtube.com/watch?v=xsyuAMjm7K8

http://www.youtube.com
    /watch?v=qwkZl47jgik

http://www.youtube.com
    /watch?v=VHsRlqBp6Dg

videot flasin vete si per shkaktaret e shkaterimit te Shqiperise, per shtazaraket , per "banditet" ashtu dhe kush jane serbet dhe greket qe i vune shkrepsen Shqiperise ! Dhe shikoni per kuriozitet ata "policet" dhe "gardistet" pa uniforma dhe me robat e shtepise qe punonin bahcen!
    Ndryshuar për herë të fundit nga bamatat : 03-02-2010 më 19:33

Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Postime
    1,070
    Dhe ketu po e mbyll perfundimisht duke te pershendetur shqip dhe labce FARK-aro ! Dje na njohet pushken dhe tani te pershendes me kenge te rende labe ! Degjoji se te bejne mire se nuk te lene te harrosh dhe te gabosh prape, qe te marresh pushken dhe te te genjeje mendja te vish prape ne Laberi!

http://www.youtube.com/watch?v=2L7PrEY3Zzw

http://www.youtube.com/watch?v=p6GIzR0Qa8E

http://www.youtube.com/watch?v=IOBP_dqpyuE

Hajt tung te gjitheve ! Mireudegjofshim ne tema te tjera !
    Ndryshuar për herë të fundit nga bamatat : 03-02-2010 më 19:20

Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Postime
    1,070
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Une them ate qe mendoj.

Ti a din te lexosh apo ke imagjinate te bujshme per trillime.

Qka dua te them une e ke te shkruar,lexo mire.

Edhe mos u nxeh se ske nevoje,behu djale i urte e mos fyej,se nuk e kam ndermend te fjalosem me ty e as me ata qe mendojne si ti.

Per me zgjat debat me shume me ty duhesh te jesh me i pjekur per bisede me se pari,dhe te kesh kulture per bisede.

Ose je i atij sojit,atij brumit qe nuk i pranojne mendimet e te tjereve sepse ju eshte pjekur truri vetem me nje mendim.

Une smundem me te sheru,askush ne kete forum se bene dot,te gjithe ketu i vendosin mendimet qe mundohen ti vertetojne.

Pra me kete mbylli kete debat me ty sepse je i padenje ne fakte,vetem mundohesh te fyesh e asgje nuk thua.

Edhe nese postoj diqka eshte e drejte e imja edhe tu kisha lut mos mi cito postimet e mija e as mos i lexo hiq.

Merru me dike te sojit(llojit) dhe mentalitetit dhe mendimit tend pasiqe nuk mund ti durosh kunderfaktet qe siq po duket po ta nxejne gjakun teper.

Me kaq mbyllet ky debat me ty.

P.S. Kur qyqaret dhe te flliqtet flasin per UCK-ne atehere Kalimera or bamatat i krymbur

Fatlum ,
    Ato "mendimet e tua" jane cuditerisht edhe mendimet e grekeve , te serbeve dhe te Euronews-it '97 !
    Ndofta atje ne Kosove te lejojne te rreshqasesh si gjarperi dhe te hedhesh helmin tend vend e pa vend , por ne ne laberi kemi nje kenge :

Ja ketu ne kembez
    une e kam gishtin
    mos mu dridh o gjarper
    se ta kepus bishtin

Jemi nje cike gjaknxehte ne lebrit , se jemi gjitare , juve zvarraniket normal qe do te jeni gjakftohte !

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    skeni faj ju jo fajet i ka Sali maskarai

qe i coi si cjapi ke kasapi ato djem nanash te armatos vetem me mburoja as shkopi gome nuk kishin te shkretit ne goj te skafistave kriminala vlonjat te kalit neper burgjet e greqis nga sigurimi i mceft grek me i vu flaken shqipnis
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Postime
    1,070
    skeni faj ju jo fajet i ka Sali maskarai

qe i coi si cjapi ke kasapi ato djem nanash te armatos vetem me mburoja as shkopi gome nuk kishin te shkretit ne goj te skafistave kriminala vlonjat te kalit neper burgjet e greqis nga sigurimi i mceft grek me i vu flaken shqipnis
    Epo kur ben dhe ky si i dhimbsur per Shqiperine ! I dhimbsen delet dhe dhite e Shqiperise , perfshi dhe Sali Serbin brenda, se per popullin e saj as ja ndjen fare !

T'ka mbetur merak ? Po hajde o burre ! Merr dhe ndonje pisqolle me vehte , se po more ndonje top, nuk do te kete mjek te ta nxjerre nga brima ! Hallin tend kam
    Ndryshuar për herë të fundit nga bamatat : 04-02-2010 më 08:58

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga bamatat Lexo Postimin
    Epo kur ben dhe ky si i dhimbsur per Shqiperine ! I dhimbsen delet dhe dhite e Shqiperise , perfshi dhe Sali Serbin brenda, se per popullin e saj as ja ndjen fare !

T'ka mbetur merak ? Po hajde o burre ! Merr dhe ndonje pisqolle me vehte , se po more ndonje top, nuk do te kete mjek te ta nxjerre nga brima ! Hallin tend kam
    haaaaa trima te mdhej ju sidomos kur te gjeni neper gomone midis detit te paarmatos

direkt e ne det te hidhni ani se mund te jesh me gjith familje, me gra e fmi.

burra t'vertet t'zakonit.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

ILIR NË GEN Maska e flory80
    Anëtarësuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzë Vjosës Kaltëroshe
    Postime
    1,531
    clidhje ka kadri veseli ktu?

kadri veseli e shiku i kosoves kan vra spiuna te shetit serb ene mir ua kan ba.

nuk ka asni far lidhje per ca po folim ktu me ca po thu ti. vlonjatet nuk vran spiunat grek qe ngriten flamurin grek midis himares e sarandes ne diten me diell, po vran punojnsit e policis shqiptare. Nuk vran Zan Caushin qe tha luftojm per clirimin e vorio epirit po luiza hoxha piu gjakun e shqiptarit vetem e vetem se ishte verior.

e ti duhet ta dish mir se ka koh ktu qe un nuk jam aspak mbeshtets i sali berishes po ca u ba ne vlor ne 97 ishte marri e as topi se lu.
    Derjansi nga je ti djalë?
    Nga Kosova?
    Nga i ke marrë informaciont për ngjarjet e 1997, dhe cila është kronologjia e ngjarjeve të asaj kohe?
    EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!

Faqja 12 prej 17 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •