Close
Faqja 11 prej 17 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 167
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga SystemA Lexo Postimin
    Ngaqe po ta nderroj temen me fal:
    perse nuk i qeroi Kadri Veseli spiunat serb apo tradhtaret,ose ata qe shkruajne qe UCK-ja ka bashkepunuar me serbet?
    Ose ata larot qe shkruajne ketu qe te majtet ne pushtet(Kosova) kane dale ne fotografi ne Shqiperi qe jo me e madhe se Kosova eshte,ose kinse per hajgare.
    Por ti je viktime e pafajshme.
    clidhje ka kadri veseli ktu?

kadri veseli e shiku i kosoves kan vra spiuna te shetit serb ene mir ua kan ba.

nuk ka asni far lidhje per ca po folim ktu me ca po thu ti. vlonjatet nuk vran spiunat grek qe ngriten flamurin grek midis himares e sarandes ne diten me diell, po vran punojnsit e policis shqiptare. Nuk vran Zan Caushin qe tha luftojm per clirimin e vorio epirit po luiza hoxha piu gjakun e shqiptarit vetem e vetem se ishte verior.

e ti duhet ta dish mir se ka koh ktu qe un nuk jam aspak mbeshtets i sali berishes po ca u ba ne vlor ne 97 ishte marri e as topi se lu.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Kjo eshte vetem nje pjese e strategjise greko-serbosllave lidhur me etjet e tyre ndaj tokave shqiptare.

Une po e postoj vetem ate pjesen e planit se qka aspironte Greqia sepse ate qka aspironte Serbia u pa me mbi 15000 te vrare ne Kosove.

E tash lexo mire e mbaj ne mend keto mos i harro kurre Bamatat.

Ne vitin 1913-14 plani grek per aneksim te tokave shqiptare ne jug te Shqiperise perfshinte nje vije gjeografike goxha te madhe.
    Ajo vije fillonte nga fshati Palas ne jug te Vlores,pastaj zbret ne Vjose,pergjate lumit deri te ura e Dragotit,tamam ku eshte rruga ne Memaliaj,pastaj vazhdon deri tek Buza,Skraparin, deri ne Korqe dhe perfundon ne Prespe.

Po të kemi parasysh se ngjarjet e armatosura të luftës civile në vitin 1997 në Shqipëri u bënë në jug të Vijës Venizellos(u bënë edhe në tjera vende) por këtu me qellim aneksimin ushtarako-humanitarë të Shqipërisë nga Greqia.

Ngjarjet e armatosura të luftës Civile në vitin 97 janë zhvilluar nga demonstruesit në Vlorë,Memaliaj,Korçë etj qytete të jugut dhe parullat kryesore kanë qene “Vlora republikë”,”Nuk e duam Kosovën”,madje më shokuasja është se demonstruesit i ngritnin tre gishtërinjtë sikur të nacional çetnikëve serbë,kurse në zgjedhjet lokale qe pasuan me pastaj në Shqipëri u këndua edhe hymni grekë në një promovim kandidature parlamentare në Himarë nga një kandidatë për deputet i deklaruar si shqiptarë.

Madje në Korçë fëmijët shqiptarë në shkollën private”Omiros” orët e para të mësimit i nisin me himnin grekë,përshëndetjen Kalimera,dhe mësojne se si padrejtësisht Shqipëria e aneksoi “Verio Epirotin”.

Këto lërë që nuk kanë të ndalur por edhe në tekstet mësimore u përsëriten,sic ishte rasti për tekstin e historisë ku territori grek shenonte edhe Shqipërin e Jugut apo të ashtuquajturin nga grekët si “Verio Epiri”.

Pra agjentë grekë janë të përzier në të gjitha institucionet shkollore,ministritë,në parti politike,deri në parlament e mëtutje.

E kush eshte kryeagjenti i ketyre dihet.

Mirepo edhe ata qe e dijne nuk done ta flasin sepse e lejne qeshtjen te mbyllet ne heshtje,me qellim te mosprishjes se "miqesise" dhe fqinjesise me greket.

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    Viti 1997 nuk ishte gje tjeter vecse vazhdim i eksperimentit historik qe SHBA dhe Evropa, benin dhe bejne me Shqiperine. Firmat piramidale te asaj kohe nuk kishin ndonje ndryshim te madh nga bankat ne SHBA, ne prag te krizes ekonomike. Kjo gje dihej nga kapitali financiar amerikan qysh prej vitit 1997, ose edhe me perpara, sepse kjo ishte politike e Partise Demokrate te Bill Klintonit. Dihej gjithashtu qe do te vinte nje dite dhe sistemi bankar amerikan do te ndodhej ne veshtiresi dhe do te fillonte kriza ekonomike ne USA dhe qe andej ne gjithe boten.

Duke bere si shembull Shqiperine e `97, ju dha qytetareve amerikane nje shembull qe nuk duhej ndjekur kur piramidat te shembeshin ne USA mbas rreth 11 vjetesh.

Pra `97 eshte veper e kapitalit te USA, dhe sigurisht u perdor per kete edhe karakteri i rrembyer i shqiptareve te cilet dogjen, shkaterruan vendin e tyre dhe permbysen shtetin brenda 24 oresh. Kerrkush nuk na ka faj ne shqiptareve pervec vetvetes dhe klases politike te zgjedhur prej nesh.

Krahasimi me Edi Ramen sot sdhe cilesimi "rrebelim komunist" eshte pak i dyshimte. Situata ne Vlore filloi te precipitoje pas nje mitingu ku merrnin pjese pervec perfaqesuesve te PS, PSD, por edhe te Ballit Kombetar , Legalitetit dhe te perndjekurve politike.

Me pas u shfrytezua kjo nga komunistet, per kete jam dakord, por regjisori ishte pertej oqeanit, aktoret ishin ne shqiperi por me e keqja ishte se keta u duartrokiten per shumices se shqiptareve. Perfundimisht une them se shqiptaret e dogjen Shqiperine.

Dhe nese nuk ndryshojne, ka rrezik ta djegin per se dyti.

injoranca e forumit ngaterron ketu shkakun me pasojen..vorio-epiri ishte pasoje qe mendohej se erdhi koha per te...por qe nuk u realizua pasi nuk ishte ky qellimi i ngjarjeve te `97. Po te donte USA, sot ne mbremje do ta kemi "vorio-epirin" gati. Shqiptaret jashte shqiperise bejne mire te mos futen ne keto tema per te tilla ngjarje, ..kur ne i kemi jetuar dhe vuajtur personalisht dhe familjarisht.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 03-02-2010 më 08:33
    Duaje te afermin tend si veten

i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Kjo eshte vetem nje pjese e strategjise greko-serbosllave lidhur me etjet e tyre ndaj tokave shqiptare.

Une po e postoj vetem ate pjesen e planit se qka aspironte Greqia sepse ate qka aspironte Serbia u pa me mbi 15000 te vrare ne Kosove.

E tash lexo mire e mbaj ne mend keto mos i harro kurre Bamatat.

Ne vitin 1913-14 plani grek per aneksim te tokave shqiptare ne jug te Shqiperise perfshinte nje vije gjeografike goxha te madhe.
    Ajo vije fillonte nga fshati Palas ne jug te Vlores,pastaj zbret ne Vjose,pergjate lumit deri te ura e Dragotit,tamam ku eshte rruga ne Memaliaj,pastaj vazhdon deri tek Buza,Skraparin, deri ne Korqe dhe perfundon ne Prespe.

Po të kemi parasysh se ngjarjet e armatosura të luftës civile në vitin 1997 në Shqipëri u bënë në jug të Vijës Venizellos(u bënë edhe në tjera vende) por këtu me qellim aneksimin ushtarako-humanitarë të Shqipërisë nga Greqia.

Ngjarjet e armatosura të luftës Civile në vitin 97 janë zhvilluar nga demonstruesit në Vlorë,Memaliaj,Korçë etj qytete të jugut dhe parullat kryesore kanë qene “Vlora republikë”,”Nuk e duam Kosovën”,madje më shokuasja është se demonstruesit i ngritnin tre gishtërinjtë sikur të nacional çetnikëve serbë,kurse në zgjedhjet lokale qe pasuan me pastaj në Shqipëri u këndua edhe hymni grekë në një promovim kandidature parlamentare në Himarë nga një kandidatë për deputet i deklaruar si shqiptarë.

Madje në Korçë fëmijët shqiptarë në shkollën private”Omiros” orët e para të mësimit i nisin me himnin grekë,përshëndetjen Kalimera,dhe mësojne se si padrejtësisht Shqipëria e aneksoi “Verio Epirotin”.

Këto lërë që nuk kanë të ndalur por edhe në tekstet mësimore u përsëriten,sic ishte rasti për tekstin e historisë ku territori grek shenonte edhe Shqipërin e Jugut apo të ashtuquajturin nga grekët si “Verio Epiri”.

Pra agjentë grekë janë të përzier në të gjitha institucionet shkollore,ministritë,në parti politike,deri në parlament e mëtutje.

E kush eshte kryeagjenti i ketyre dihet.

Mirepo edhe ata qe e dijne nuk done ta flasin sepse e lejne qeshtjen te mbyllet ne heshtje,me qellim te mosprishjes se "miqesise" dhe fqinjesise me greket.
    Fatlum,
    nuk kemi mbet ne me na tregu historine ti qe si "pa dashje" hidhesh nga 1913 tek 1997 !

Harrove te na thuash se nga 1913 e deri sot , perse greku nuk e ka realizu qellimin e vet ? NUk e ka realizu sepse jemi neve shqiptaret aty ! Dhe te jesh i sigurte qe me gjithe ndihmen totale qe i jep qeveria jone , prape nuk ka per ta realizu !

Sa per ato flamurat dhe himnet , ta dish mire , se mbase nuk e ke idene , jane shume me te lashta se 1997 ! Po neve nuk i cbejme dot se i licencon qeveria "jone" qe eshte "kunder" "grekut"! Ajo qe eshte gati me fal edhe truall shqiptar !

Dhe sa per dijeni , Ne kaosin e krijuar ne jug pas rrezimin te shtetareve dhe "shtetit te tyre" te pjerdhur , mund te penetronin lirshem shume agjentura te huaja dhe kjo nuk ishte aspak e veshtire , te cilat mund te benin cdo lloj gjetsi , ne nje popullsi te paorganizuar !

KJO ESHTE NJE AKUZE ME SHUME PER KELYSHET E SERBIT QE E CUAN VENDIN NE ATE GJENDJE !

TE KESH EDHE NJE GJE TE QARTE , SA TE RROSH ! JUGU I KA MBROJTUR VETE KUFIJTE E TIJ NGA TE HUAJT DHE NUK KA PASE NGA KUSH TE MESOJE HISTORI NE LETER SE E KA SHKRUAJTUR VETE ME GJAK ! PRANDAJ KETO AKUZA TE DENJA PER NJE SERBO-GREK SHKO BEJUA TE TJEREVE OSE VETES NE PASQYRE !

KEMI MBAJT DHE PESHEN E TE TJEREVE NE MBROJTJEN E KOMBIT DHE JO ME TONEN ....O MIKI !

TANI BOLL MO SE NUK MBULOHET DIELLI ME SHOSH !
    Ndryshuar për herë të fundit nga bamatat : 03-02-2010 më 08:35

Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Postime
    1,070
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    shko e vemje shko se ta ak vu kufinin greku ke thana mu ne himar po nuk po te shofin syt o trimi i laberis.

nuk sulmoi saliu me arm po ju qe guxut me vu dor ne punojsit e shtetit.

e sa per flamurin e dim t'gjith se pse u ngrit ne "zemer te Labris" e nuk ishte aspak merit e juja.
    O FARK-aro , a ju shperndante pampers apo bebelina, Sali Berisha kur ishit ketu ne Shqiperi ?

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga bamatat Lexo Postimin
    Hoop.... rreshqiti gjarperi ! Ndjeu eren e percarjes dhe menjehere rreshqiti nga temat panhelene , ne ndihme "te percarjes" me shqiptaret filoserbe !

Derjanso ti e thirre per ndihme ?

ti ore injorant e mashtrues....po nuk kam per te lene asnje cast ty dhe tipat si ty te manipuloni opinionin publik me genjeshtra...

me fal per emrin "tahir muhedini" jam ngaterruar ne vend te tij eshte DASHAMIR TAHIRI deputet i PDU-se....

ja dhe video e dashamirit me zani caushin e marre nga rai2...

Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Postime
    1,070
    Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    ti ore injorant e mashtrues....po nuk kam per te lene asnje cast ty dhe tipat si ty te manipuloni opinionin publik me genjeshtra...

me fal per emrin "tahir muhedini" jam ngaterruar ne vend te tij eshte DASHAMIR TAHIRI deputet i PDU-se....

ja dhe video e dashamirit me zani caushin e marre nga rai2...

http://www.youtube.com/watch?v=4NuXoTuUgDQ
    Mos u nxeh o Kile , se shaka bera !

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    O FARK-aro , a ju shperndante pampers apo bebelina, Sali Berisha kur ishit ketu ne Shqiperi ?
    o bollano

kush u ka msu me i masakru shqiptaret en ket far feje

vetem serbet e greket i kan zakon me i masakru kufomat mas vdekjes
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    o me val se harrova me te bo pershendetjen vlonjate se prej jush e ka vjejdh beogradi

liri -bashkim -vllazrim
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Fatlum,
    nuk kemi mbet ne me na tregu historine ti qe si "pa dashje" hidhesh nga 1913 tek 1997 !

Harrove te na thuash se nga 1913 e deri sot , perse greku nuk e ka realizu qellimin e vet ? NUk e ka realizu sepse jemi neve shqiptaret aty ! Dhe te jesh i sigurte qe me gjithe ndihmen totale qe i jep qeveria jone , prape nuk ka per ta realizu !

Sa per ato flamurat dhe himnet , ta dish mire , se mbase nuk e ke idene , jane shume me te lashta se 1997 ! Po neve nuk i cbejme dot se i licencon qeveria "jone" qe eshte "kunder" "grekut"! Ajo qe eshte gati me fal edhe truall shqiptar !

Dhe sa per dijeni , Ne kaosin e krijuar ne jug pas rrezimin te shtetareve dhe "shtetit te tyre" te pjerdhur , mund te penetronin lirshem shume agjentura te huaja dhe kjo nuk ishte aspak e veshtire , te cilat mund te benin cdo lloj gjetsi , ne nje popullsi te paorganizuar !

KJO ESHTE NJE AKUZE ME SHUME PER KELYSHET E SERBIT QE E CUAN VENDIN NE ATE GJENDJE !

TE KESH EDHE NJE GJE TE QARTE , SA TE RROSH ! JUGU I KA MBROJTUR VETE KUFIJTE E TIJ NGA TE HUAJT DHE NUK KA PASE NGA KUSH TE MESOJE HISTORI NE LETER SE E KA SHKRUAJTUR VETE ME GJAK ! PRANDAJ KETO AKUZA TE DENJA PER NJE SERBO-GREK SHKO BEJUA TE TJEREVE OSE VETES NE PASQYRE !

KEMI MBAJT DHE PESHEN E TE TJEREVE NE MBROJTJEN E KOMBIT DHE JO ME TONEN ....O MIKI !

TANI BOLL MO SE NUK MBULOHET DIELLI ME SHOSH !
    Greku ka realizuar mjafte.E mori Qamerine.

Agjenturat ishin edhe me heret,para trazirave.

Dhe dihet kush eshte dhe mbetet njeri nder ideatoret e coptimit te ketyre tokave shqiptare edhe sot.

Bile edhe sot eshte aktiv.

Faqja 11 prej 17 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •