Close
Faqja 10 prej 17 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 167
    i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga bamatat Lexo Postimin
    Se pari po te kthej pergjigje ty !

Per jugun dhe shqiptarizmen e jugut , nuk ka qene kujdesur ndonjehere , jo Tirana por as edhe ndonje cep tjeter i territorit te kombit ! VETE SHQIPERIA BURON NGA JUGU DHE JO ME KOT FLAMURI U NGRIT NE ZEMER TE LABERISE !

Keshtu qe ti zarbo laj gojen 100 here para se te zesh ne goje jugun ! Nuk kemi mbetur ne me na mbrojt kush prej grekut apo serbit apo italianit apo salicevicit ! E mbrojme vete veten dhe vendin tone ! Dhe sa per dijeni , ashtu sic mediat greke , serbe dhe eurovizionet pro serbe qe intervistonin Zanrat , Gaxharat e Co per te treguar ate qe po thoni ju sot , ashtu dhe juve jeni as me pak dhe as me shume zedhenes te ketyre antishqiptareve !

Prandaj mua mos me bej kakerdhira , mos me ngaterro "si pa dashje" kekun me byrekun ! Cfare lidhje kishte populli me shtate apo tetedhjete kriminele apo njerez te paguar ? Zani ka deklaruar ne ate kohe ne TV direkt se Azem Hajdari i kishte afruar 17 milione USD ....! Po pse me Zanin dhe Saliun do te merrem une ? Po te mos ishte Sali Serb Ram Berisha President i vendit tim , une do ta konsideroja nje kriminel te thjeshte ordiner dhe as emrin nuk do t'ja permendja ! Zani me shoke punonte per kush e paguante , ndersa popullin e Jugut nuk e paguante kush ! Dhe Zanerat me shoke nuk jane populli i jugut , se pastaj per Berishen si UDB-ash, do te thoshim se kriminele dhe sherbetore te serbit jane gjithe verioret , meqenese Saliu eshte nga veriu ! Po keshtu mund te flasi vetem greku dhe jo neve ! E more vesh o filoserb !

Sa per Fatos Lesh Nanon , kete ***-muti qe e mban vehten sikur kush eshte , e ke mikun e ngushte te atij kriminelit ordiner Sali Serbit ! F.N. perfitoi perkohesisht perkrahjen si i persekutuar padrejtesisht dhe njerezit menduan se ai do te kerkonte qe drejtesia do te vihej ne vend per te gjithe ! Cfare lidhje ka kjo ?

Sa per pyetjen se perse nuk u ngriten kunder Fatos Nanos , ti duke qene naiv dhe aspak inteligjent , i ke dhene pergjigje pikerisht asaj qe une them me siper "se armet jugu i morri se u sulmua me arme " dhe Fatos Nano nuk e sulmoi me arme !
    Prape pergjigjet i ke te lajthitura,jo direkte.

Per tre gishterinjte eshte e vertete qe ne krejt bote ngriten nga serbet .dhe u ngriten edhe ne Vlore.Nuk them qe i ngriste populli sepse populli ishte ai qe po i barte te gjithe tmerrin,por ishin njerez qe dikush iu kishte thene ti ngrisin tre gishta.Nuk eshte justifikim se per inati te Sali Berishes u ngriten tre gishta.Pse per inati te tij nuk u ngrit nje ose krejt grushti por tre.Eshte tjeterjustifikim per keta tre gishta.

Une nuk e kam problem kend ke ti simpati politike ose jo,sepse eshte qeshtje e shijes personale.Sjell konkluzione sikur keta analistet qe gjoja tregojne diqka e asgje nuk thone.

Gojen e kam te lare jo 100 por 1000 here,jo kur permendi jugun por edhe veriun edhe qdo cep te tokes ilire.

Une te pyeta a ka pasur implikime te sherbimeve te huaja antishqiptare ne keto banda dhe qfare ishte qellimi i tyre.
    Ndryshuar për herë të fundit nga fattlumi : 02-02-2010 më 16:29

i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    harrove qe bashke me zani caushin ishte dhe tahir muhedini (sot deputet cam)
    Hoop.... rreshqiti gjarperi ! Ndjeu eren e percarjes dhe menjehere rreshqiti nga temat panhelene , ne ndihme "te percarjes" me shqiptaret filoserbe !

Derjanso ti e thirre per ndihme ?

Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Postime
    1,070
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Prape pergjigjet i ke te lajthitura,jo direkte.

Per tre gishterinjte eshte e vertete qe ne krejt bote ngriten nga serbet .dhe u ngriten edhe ne Vlore.Nuk them qe i ngriste populli sepse populli ishte ai qe po i barte te gjithe tmerrin,por ishin njerez qe dikush iu kishte thene ti ngrisin tre gishta.Nuk eshte justifikim se per inati te Sali Berishes u ngriten tre gishta.Pse per inati te tij nuk u ngrit nje ose krejt grushti por tre.Eshte tjeterjustifikim per keta tre gishta.

Une nuk e kam problem kend ke ti simpati politike ose jo,sepse eshte qeshtje e shijes personale.Sjell konkluzione sikur keta analistet qe gjoja tregojne diqka e asgje nuk thone.

Gojen e kam te lare jo 100 por 1000 here,jo kur permendi jugun por edhe veriun edhe qdo cep te tokes ilire.

Une te pyeta a ka pasur implikime te sherbimeve te huaja antishqiptare ne keto banda dhe qfare ishte qellimi i tyre.
    Edhe nje here , qe ka patur loje te ashper nga te gjitha agjenturat e huaja , ne Shqiperi ne ate kohe , kjo nuk ka diskutim ! Ta thashe , une Saliun nuk e etiketoj si Drejtues te Partise Demokratike , se ti duhet ta dish se Partia Demokratike eshte e perbere nga shqiptare ku shumica jane te ndershem , dhe ne fund te fundit eshte parti shqiptare ! Une Saliun e etiketoj si agjent te UDB-se se i tille eshte ! Kjo qe te them nuk ka lidhje me dosjen e tij aq te lakuar edhe ne media , as me qenien e ushtar i bindur i Ramiz Alise, por me ato cfare beri kunder Shqiperise dhe Kosoves ne periudhen 1992-1997, madje edhe sot ! Kjo nuk eshte ceshtje parapelqimesh politike !

Keshtu keto agjentura te huaja kane kryer misione nga me te ndryshmet per te realizuar qellimet e tyre gjate asaj kohe idiote kur shteti i drejtoi armet popullit te vet !
    Qe keto agjentura kane futur agjente me misione qofshin keta edhe shqipfoles per te arritur qellimet e tyre , kjo ma do mendja nuk eshte me pyetje ! Ne keta shqipfoles une fus edhe Sali Berishen !

Ne 1997 , agjenturat greke , serbe dhe italiane , edhe te tjere , arriten te shkaterrojne totalisht mjetet ushtarake shqiptare , megjithese ato nuk ishin mirembajtur prej disa vitesh ! U munduan te fusin vellavrasjen veri - jug , por ketu deshtuan ! Sali Berisha nuk arriti te mblidhte me shume se tre autobuza ne veri , per t'i derguar kunder jugut , sepse kudo qe vajti e perzune ! Mezi beri 600 veta me gjith trupat e FARK-ut qe i mbajti si garda 2 , megjithese ne fund edhe keta e lane !
    Keto agjentura mundet te kene patur edhe synime te tjera konkrete , sic mundet te jete percarja totale e popullit shqiptar (qe Saliu e tentoi por deshtoi ) , ndarja territoriale e Shqiperise etj.etj . Por llogarite i bene pa hanxhiun !

Ne Vlore atehere tentuan te hynin ushtarakisht me helikopter italianet , me pretekstin te ndihmonin nje vajze te semure , por nuk ariten t'i afroheshin as ne periferi Vlores se qielli u be zjarr , sa elikopteret u detyruan te terhiqen ! Ky mundet te ishte dhe ndonje test nuk e di . Por vendimin e merr populli , ashtu sic e morri kunder Saliut . Po keshtu me ndonje korofillak shqipfoles greket u munduan te infiltrojne per te ngritur flamur apo kryer ndonje veprim tjeter , por nuk kishin shance dhe as nuk kane per te patur, te manipulojne leberit ! Lere pastaj te marrin ndonje cope te tokes sone !

edhe tani qe Saliu iu fali detin grekeve , ne Laberi ishin parashikuar trazira dhe probleme !

Bandat dhe banditet , perfshi edhe banden e Saliut brenda, nuk perfaqesojne popullin . Gjithashtu po te ishte per 1000 apo 2000(i shumezova me 10) bandite ne gjithe jugun , si policia ashtu edhe ushtria , por dhe vete Salia do ta kishte patur shume te lehte te vepronte , por me popullin me vjen keq te gjitha shancet jane te humbura !

Sa per tre gishtat te paret i kane perdore francezet per "liberte"-"egalite"-"Fraternite" gjate rilindjes europiane dhe revolucionit francez , kjo ishte dhe shkaku i flamurit tri shirita apo tri ngjyresh ! Se ne bote i perdorin vetem serbet une nuk e di , sepse nuk e njoh te gjithe boten ! Megjitheate ky argument nuk ndryshon asgje !
    Populli i jugut rrembeu armet sepse u kercenua me arme ! se cfare doli pastaj pas disa muajsh , jo Zani me tre gishte , jo Gaxhai me dy gishta , jo leshi dhe jo preshi , kjo per mua nuk ka asnje rendesi , pervec faktit kryeveper se agjenturat e huaja kishin deshtuar totalisht per te implikuar ne synimet e tyre popullin e jugut !
    Prandaj keshtu si dhe juve i perdorin keta te shitur , duke i marre ne intervista , e duke i lakuar per t'i hequr shpirtin shqiptar asaj levizjeje !

Por historia do te shkruhet ne kohen e duhur ashtu sic duhet , pasi te dalin dhe shkresat qe flene ne Tirane , Athine dhe Beograd apo Rome ! E verteta do te dale se s'ben ! Une kam besimin se dalja e kesaj te vertete do te shkruhet me te njetat germa si epopeja e 1920 kur Vlora dhe Laberia hodhi ne det italianet !

Pershendetje
    Ndryshuar për herë të fundit nga bamatat : 02-02-2010 më 18:17

Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Mu desh pak pune deri sa perktheva kete kuptimin mbi pershendetjen ose shenjen e tre gishterinjeve

Kuptimi mbi tre gishterinjte

Pershendetja me tre gishterinj eshte krijuar dhe popullarizuar nga serbet si shenje pershendetje e me vone eshte perdorur edhe si shenje dalluese e serbeve ndaj te tjereve.
    Perkunder pershendetjes me dy gishterinj ne germen V qe simbolizon fitoren.Pershendetjen me 2 gishterinj e perdori edhe Vinston Qerqili.

Tre gishterinjte thuhet te jene pare edhe nga disa forca naziste mirepo tregishterinjte e ngritur nga serbet nuk kane te bejne me ate.

Kuptimi i tre gishterinjve:

Pershendetja me tre gishterinj me se shumti u be e popullarizuar nga Vuk Drashkoviq,nje politikan serb pergjate vitit 1991 ne demonstratat ne Beograd.

Vuk Drashkoviq thote qe inspirimi per tre gishterinj i ka ardhur nga nje kryengritje serbe qe daton nga viti 1815 ku shihej Knjaz Milloshi me tre gishterinj te ngritur.

Ne krajinen serbe kete pershendetje e kishte popullarizuar nje akademik serb Jovan Rashkoviq.

Me vone kjo shenje me tre gishterinj mbetet edhe si simbol i serbeve me kete kuptim:

" Svetog Sava -njeri gisht,, Njegoshi-gishti i dyte dhe Karagjorgje per gishtin e trete".

Perdorimi i kesaj shenje:

Per dallim prej shenjes me dy gishterinj qe ka simbolin e fitores,shenja me tre gishterinj eshte shenje e perditshme qe perdoret nga te rinjet serb,nga shoket ne mes veti serb.
    Ndersa pergjate lufterave te ish-Jugosllavise shohim kete shenje te ngritur nga luftetaret serb pas vrasjeve kunder boshnjakeve dhe kroateve dhe poashtu edhe ne luften e fundit ne Kosove.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura   

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Nje pergjigje te shkurte per ty.Me se pari une nuk jam laro siq thua ti.Jam shqiptare qe perjetesisht i urrej serbet edhe greket.

E me se shumti do ti urrej ata qe bejne miqesi me ta ose i perkrahin idete serbo-greke.

E pafundesisht i urrej ata qe ende kane nostalgji per koherat e erreta staliniste.

Normal ne balle nuk ju shkruan se jane stalinist,mirepo jane ne gjendje te shkaterrojne gjithqa vetem per pushtet.

Pushteti fitohet me vota jo me puqe.

Nuk nderrohet mendja staliniste aq thjesht.Po te ishte kompjuter formatizohet mirepo ky edi yt nuk formatizohet dot.

Bravo ti. Po ata qe lejojne varreza greke, qe kerkojne ti falin detin grekut, qe mbrojne dhe i japin pushtet Bollanos qe kerkon hapur qe jugun e Shqiperise te aneksohet Greqise cfare jane sipas teje?
    Dhe kan nji emer gjith ato bemat quhen Sali
    Ca komenti ke per to?
    Albania Uber Alles

Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga juanito02 Lexo Postimin
    Bravo ti. Po ata qe lejojne varreza greke, qe kerkojne ti falin detin grekut, qe mbrojne dhe i japin pushtet Bollanos qe kerkon hapur qe jugun e Shqiperise te aneksohet Greqise cfare jane sipas teje?
    Dhe kan nji emer gjith ato bemat quhen Sali
    Ca komenti ke per to?
    Para tri viteve kam qene ne Dhermi nje jave ne pushim.Me dhimbte zemra kur shihja ishullin matane te marre nga greket.Poashtu me dhimbte zemra kur shihja ato bukuri pa investime ne turizem.Po ashtu me dhimbte zemra kur degjoja banore te Dhermise te flisnin ndermjet vete greqisht sepse ata nuk ishin grek por shqiptar.
    Me pate treguar nje plak i mire aty qe ishte dhe nje patriot i madh qe kishte ca njerez aty qe merrnin edhe disa pensione nga Greqia per te stopuar investime mga shteti shqiptar,sepse bllokonin pronat,e me siguri nese investohet aty atehere turistet nuk do shkojne ne Greqi por ne Dhermi.

Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Postime
    1,070
    Mu desh pak pune deri sa perktheva kete kuptimin mbi pershendetjen ose shenjen e tre gishterinjeve

Kuptimi mbi tre gishterinjte

Pershendetja me tre gishterinj eshte krijuar dhe popullarizuar nga serbet si shenje pershendetje e me vone eshte perdorur edhe si shenje dalluese e serbeve ndaj te tjereve.
    Perkunder pershendetjes me dy gishterinj ne germen V qe simbolizon fitoren.Pershendetjen me 2 gishterinj e perdori edhe Vinston Qerqili.

Tre gishterinjte thuhet te jene pare edhe nga disa forca naziste mirepo tregishterinjte e ngritur nga serbet nuk kane te bejne me ate

Kuptimi i tre gishterinjve:

Pershendetja me tre gishterinj me se shumti u be e popullarizuar nga Vuk Drashkoviq,nje politikan serb pergjate vitit 1991 ne demonstratat ne Beograd.

Vuk Drashkoviq thote qe inspirimi per tre gishterinj i ka ardhur nga nje kryengritje serbe qe daton nga viti 1815 ku shihej Knjaz Milloshi me tre gishterinj te ngritur.

Ne krajinen serbe kete pershendetje e kishte popullarizuar nje akademik serb Jovan Rashkoviq.

Me vone kjo shenje me tre gishterinj mbetet edhe si simbol i serbeve me kete kuptim:

" Svetog Sava -njeri gisht,, Njegoshi-gishti i dyte dhe Karagjorgje per gishtin e trete".

Perdorimi i kesaj shenje:

Per dallim prej shenjes me dy gishterinj qe ka simbolin e fitores,shenja me tre gishterinj eshte shenje e perditshme qe perdoret nga te rinjet serb,nga shoket ne mes veti serb.
    Ndersa pergjate lufterave te ish-Jugosllavise shohim kete shenje te ngritur nga luftetaret serb pas vrasjeve kunder boshnjakeve dhe kroateve dhe poashtu edhe ne luften e fundit ne Kosove.
    Fatlumi ,
    kjo eshte ajo qe di ti dhe si me afer me serbet qe je, i di mire simbolet e tyre ! Kurse ne nga anet tona nuk kemi patur kaq lidhje me serbet ! Keshtu qe nuk kemi nga ti dime keto . Ne dime ato te francezeve se i kemi lexuar ne libra !

Keto simbolet e serbeve , mbaji per vete se valle te hyjne ne pune ! Cfare do te na thuash ti se Laberia dhe Jugu i Shqiperise donte te bashkohej me Serbine apo se ishte me serbin ??????

Po te qe keshtu nuk duhet te bente sherr me Saliun dhe Saliu nuk do te kishte derguar tanke , por lule

Ta merr mendja ty se FARK-u do te shkonte te masakronte proserbet e jugut ?

Sa per urrejtjen qe ti e ke "me se shumti per serbo-greket" por "pafundesisht per stalinistet" , une po te deklaroj qe ne e kemi pafundesisht si per te paret edhe per Salinistet , UDB-ashistet, e veglat e tjera qe kane ber gjak ne kete toke perfshi edhe Kosoven dhe Camerine brenda !

Me fal qe te shava serbet !
    Ndryshuar për herë të fundit nga bamatat : 02-02-2010 më 19:43

Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Fatlumi ,
    kjo eshte ajo qe di ti dhe si me afer me serbet qe je, i di mire simbolet e tyre ! Kurse ne nga anet tona nuk kemi patur kaq lidhje me serbet ! Keshtu qe nuk kemi nga ti dime keto . Ne dime ato te francezeve se i kemi lexuar ne libra !

Keto simbolet e serbeve , mbaji per vete se valle te hyjne ne pune ! Cfare do te na thuash ti se Laberia dhe Jugu i Shqiperise donte te bashkohej me Serbine apo se ishte me serbin ??????

Po te qe keshtu nuk duhet te bente sherr me Saliun dhe Saliu nuk do te kishte derguar tanke , por lule
    Une spo te them asgje vetem ti qe u mundove ti justifikosh tre gishterinjte.

Ti sigurisht i ke mesuar ne librat e Enver Hoxhes apo.?

Nuk jane te francezeve por te serbeve.

E serbet kane vellazeri te mire me greket.

Tash mos po do te thuash se tre gishterinjte i ka shpikur nje gjygjqtare ndeshje basketbolli ose futbolli kur sinjalizon per 3 minuta shtese.

Neve e veqanerisht une kemi hjekur dhe kemi vdekur nga keta tre gishterinj.

Merri ti nese te pelqejne se une kam edhe te vdekur familjar nga keto bisha qe i ngrisin tregishterinj.

Nuk i ngriti populli nga Laberia dhe jugu tre gishterinjte por i ngriten ata qe i merrnin urdherat nga dikush,e besa edhe flamurin grek e kane ngritur me porosi.

E kush jau dha porosin ate mundohu e zbuloje.

Une e di .

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Ti morro , mos me thuaj mu buburec se si puna jote ve 100 vete perpara une me se ta kesh qejf ti ! Buburrecat jua kemi lene juve te FARK-ut qe i linit njerezit e shtepise ne dore te serbit dhe iknit nga syte kembet per te shpetu bithen tuaj !

Kurse neve serbeve (Saliut dhe falangave te FARK-ut), jo vetem qe nuk i lame xhap , por kur e kerkuan ndeshjen me pushke , me pushke iu pergjigjem !

Prandaj mua mos me bej kakerdhira , mos me ngaterro "si pa dashje" kekun me byrekun ! Cfare lidhje kishte populli me shtate apo tetedhjete kriminele apo njerez te paguar ? Zani ka deklaruar ne ate kohe ne TV direkt se Azem Hajdari i kishte afruar 17 milione USD ....! Po pse me Zanin dhe Saliun do te merrem une ? Po te mos ishte Sali Serb Ram Berisha President i vendit tim , une do ta konsideroja nje kriminel te thjeshte ordiner dhe as emrin nuk do t'ja permendja ! Zani me shoke punonte per kush e paguante , ndersa popullin e Jugut nuk e paguante kush ! Dhe Zanerat me shoke nuk jane populli i jugut , se pastaj per Berishen si UDB-ash, do te thoshim se kriminele dhe sherbetore te serbit jane gjithe verioret , meqenese Saliu eshte nga veriu ! Po keshtu mund te flasi vetem greku dhe jo neve ! E more vesh o filoserb !

Sa per Fatos Lesh Nanon , kete ***-muti qe e mban vehten sikur kush eshte , e ke mikun e ngushte te atij kriminelit ordiner Sali Serbit ! F.N. perfitoi perkohesisht perkrahjen si i persekutuar padrejtesisht dhe njerezit menduan se ai do te kerkonte qe drejtesia do te vihej ne vend per te gjithe ! Cfare lidhje ka kjo ?

Sa per pyetjen se perse nuk u ngriten kunder Fatos Nanos , ti duke qene naiv dhe aspak inteligjent , i ke dhene pergjigje pikerisht asaj qe une them me siper "se armet jugu i morri se u sulmua me arme " dhe Fatos Nano nuk e sulmoi me arme !

Mos e kruaj bithen me qeramidhe i thomi ne kendej , se nuk do te zec rehat gjithe jeten pastaj !

Pergjigjet per sa ke pyetur, lexo postimet e mia me larte, se nuk do te lodhem me shkrujt une se nuk do te kuptosh ti !
    shko e vemje shko se ta ak vu kufinin greku ke thana mu ne himar po nuk po te shofin syt o trimi i laberis.

nuk sulmoi saliu me arm po ju qe guxut me vu dor ne punojsit e shtetit.

e sa per flamurin e dim t'gjith se pse u ngrit ne "zemer te Labris" e nuk ishte aspak merit e juja.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    kush ngeli tu vra njoni tjetrin?

ku po vriten ka tre vet ne dit?
    Ngaqe po ta nderroj temen me fal:
    perse nuk i qeroi Kadri Veseli spiunat serb apo tradhtaret,ose ata qe shkruajne qe UCK-ja ka bashkepunuar me serbet?
    Ose ata larot qe shkruajne ketu qe te majtet ne pushtet(Kosova) kane dale ne fotografi ne Shqiperi qe jo me e madhe se Kosova eshte,ose kinse per hajgare.
    Por ti je viktime e pafajshme.

Faqja 10 prej 17 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •