Close
Faqja 58 prej 206 FillimFillim ... 848565758596068108158 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 571 deri 580 prej 2056
    i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anëtarësuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin
    Rugova: Familja Jashari është heroike dhe do të ketë për kujdesin shtetërore
    Në katërvjetorin e shkuarjes në amshim (7)
    Kështu është shprehur presidenti Ibrahim Rugova për komandantin legjendar të UÇK-së Adem Jasharin në një pyetje të një gazetari

]
    Pas lufte, kur e pa që Serbi s'ka më, Ay deklaronte dhe mundohej të çkynte bothen për " t'larë *** me shurrë".
    Kur gazetari eka pyetur Ai s'ka qenë budall me thënë ato që thoshte para Lufte " grupe terroriste" etj etj.
    Të gjitha deklaratat e Rugoves të pas Luftes s'janë të sinçerta. Na thoni se çfarë thonte ay para lufte se pas Lufte edhe dashi i Brazilit po ta pyesnin gazetarët do të fliste mirë dhe do të bëhej një farë " patrioti".
    Para lufte JU lutem para lufte.
    Ai publikisht ka deklaruar se s'ka pas ka ja mbanë por duke e ditur që asnjëherë s'vuri një tufë lule te asnjë dëshmor e lëre më tek Jasharajt po e dimë që thellë në shpirt ka festuar për likuidimin e asaj familjeje dhe ka pirë për asgjësimin e Jasharajve.
    KURR' SHQIPERI S'KAM ME T'HARRUE
    EDHE N'VORR ME T'PËRMENDË KAM!

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    Himes ka mund edhe ti rrëshqas guha , e ka thënë ashtu.

Ai asnjëher nuk vizitoi Prkazin!

Si ka dash me dekoru familjen Jashari , duke i ftuar në Velani të gjall e të vdekur a?!!!

Mloni bre se kur mlohet , bile nuk i vjen erë!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    BAC, U KRYMB, E HASA ME SHOKË PO LAVDËROHET ME KRYMBJEN E KOSOVES.

BAC , O QU LUGAT GOVNA, PO ERË E KEQE PI VJEN , NA MYTI!!!!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga Guri i Kuq Lexo Postimin
    -------------------
    Ku është kah të dhemb ?
    E vërteta !

Ti,asnjë të vërtetë deri më tash nuk na e the,kurr..,perveç paçavureve të "Dosjeve" që as ju që i keni shkruar vet,më nuk po i besoni...
    Thuaje një të vërtetë njëherë.., se do ta kesh më lehtë kur të pjerdhish ti e shumë shokë të partisë..që e keni bërë këtë Forumë ma zi se shumë tjere, që u vanë për m...!
    Ti me sa po shihet nuk i paske lexuar postimet e mia apo ndoshta nuk ke dasht ti lexosh,po nejse qe une prap po ti sjell faktet edhe ato vetem disa prej tyre se ka shum po mjaftojn keto sa per te kuptuar se kush ka qen Rugov Tradhetari.

Lexo:

1 DHJETOR 1997 -z.I.Rugova si kryetar i Kosoves i deklaron gazetes belge"LE SOIRE" se nuk ka asnje informat per ekzistimin e UÇk-es dhe se behet fjal per krijimin e saj nga sherbimet sekrete serbe.

15 DHJETOR 1997 ne te perjavshmen zvicerane "FACTS" Rugova do te deklaroj:se nuk ka asnje informat per UCK-en dhe se behet fjal per individ te frustruar.

NE JANAR 1997 -Rugova kerkon ndihmen e INTERPOLIT dhe FBI per ti ndjekur terroristet e UCK-es, sepse nuk i mjaftonte UDB-ja.

22 MARS 1998- kur Drenica digjej flak -I.Rugova mban zgjedhjet per tu zgjedhur "PRESEDNIK".

1 TETOR 1998- I.Rugova nuk i perkrah protestat studentore , duke qendruar indiferent si gjithnje.

PO NE VITIN 1998-I.Rugova nenshkruan marreveshjet e fameshme per arsim , per stadiume te futbollit dhe per cerdhe femijesh me SHEN EXHIDION dhe me palen serbe.

NE VITIN 1999- I.Rugova formon komisionin per te hetuar krimet e luftes qe paska bere gjoja UCK -ja.

PAS LUFTE -I.Rugova nuk u perkul kurre para deshmoreve te kombit, dhe nuk e njohu luften e UCK-es.Ai kurre nuk vizitoi memorialin e komandantit legjendar Adem Jashari.

NUK MUND TE MOS- permendi ketu deklaraten cinike te zonjes N.Kelmendi se "VIZITA E RUGOVES TEK JASHARAJT NUK E PERSHPEJTON PROCESIN E PAVARESIS SE KOSOVES.

Te gjitha keto mu kujtuan kur lexova ketu per takimin qe Rugovaberi me Milloshin. Dhe ki pis Rugova donte te dekoroje Komandantit legjendar.A thua si do te kete fytyr?
    E dime te gjithe se ai ishte nje kryetar ANTI UCK,PACIFISTdhe QYQAR Kancerogjen.
    A ka me kontradiktore se sa TRADHETARI te dekoroj KRYELUFTETARIN
    Kjo ishte nje tragjedi qe po deshtu te luaj para syve te shqiptarve idijoti Rugova.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Shqiptarët kishin nevojë për një lider, ai ishte Rugova

Beni Usa ja edhe nje

IBRAHIM RUGOVA IKONA E POPULLIT SHQIPETAR

Ndryshuar për herë të fundit nga PLAKU : 27-01-2010 më 08:17

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    PLAKU a me dallaverre , po qfar dashmit rugova , familjen e jasharve aj se ka vizitu kurr,

aj bon vizita te Papa ne rrom te Slloba pijn rraki bashk, aj kurgja ska te baj me patriotizem, aj vetem asht kan ni pijanic qe i vie erra shum larg.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Postime
    1,280
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Ti me sa po shihet nuk i paske lexuar postimet e mia apo ndoshta nuk ke dasht ti lexosh,po nejse qe une prap po ti sjell faktet edhe ato vetem disa prej tyre se ka shum po mjaftojn keto sa per te kuptuar se kush ka qen Rugov Tradhetari.

Lexo:

1 DHJETOR 1997 -z.I.Rugova si kryetar i Kosoves i deklaron gazetes belge"LE SOIRE" se nuk ka asnje informat per ekzistimin e UÇk-es dhe se behet fjal per krijimin e saj nga sherbimet sekrete serbe.

15 DHJETOR 1997 ne te perjavshmen zvicerane "FACTS" Rugova do te deklaroj:se nuk ka asnje informat per UCK-en dhe se behet fjal per individ te frustruar.

NE JANAR 1997 -Rugova kerkon ndihmen e INTERPOLIT dhe FBI per ti ndjekur terroristet e UCK-es, sepse nuk i mjaftonte UDB-ja.

22 MARS 1998- kur Drenica digjej flak -I.Rugova mban zgjedhjet per tu zgjedhur "PRESEDNIK".

1 TETOR 1998- I.Rugova nuk i perkrah protestat studentore , duke qendruar indiferent si gjithnje.

PO NE VITIN 1998-I.Rugova nenshkruan marreveshjet e fameshme per arsim , per stadiume te futbollit dhe per cerdhe femijesh me SHEN EXHIDION dhe me palen serbe.

NE VITIN 1999- I.Rugova formon komisionin per te hetuar krimet e luftes qe paska bere gjoja UCK -ja.

PAS LUFTE -I.Rugova nuk u perkul kurre para deshmoreve te kombit, dhe nuk e njohu luften e UCK-es.Ai kurre nuk vizitoi memorialin e komandantit legjendar Adem Jashari.

NUK MUND TE MOS- permendi ketu deklaraten cinike te zonjes N.Kelmendi se "VIZITA E RUGOVES TEK JASHARAJT NUK E PERSHPEJTON PROCESIN E PAVARESIS SE KOSOVES.

Te gjitha keto mu kujtuan kur lexova ketu per takimin qe Rugovaberi me Milloshin. Dhe ki pis Rugova donte te dekoroje Komandantit legjendar.A thua si do te kete fytyr?
    E dime te gjithe se ai ishte nje kryetar ANTI UCK,PACIFISTdhe QYQAR Kancerogjen.
    A ka me kontradiktore se sa TRADHETARI te dekoroj KRYELUFTETARIN
    Kjo ishte nje tragjedi qe po deshtu te luaj para syve te shqiptarve idijoti Rugova.
    ----------------
    Dhe ti i beson këto brockulla të dosjeve të shik-save analfabetë !!!

Zoti u faltë..!,se ju kurr nuk keni ditë e as që keni me ditë në dorë të kujt e vegël e cilit jeni!

Lypi rrajtë ,lypi se do i gjesh !

Ne populli thjeshtë,u njohim me teshë e kateshë !

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga Guri i Kuq Lexo Postimin
    ----------------
    Dhe ti i beson këto brockulla të dosjeve të shik-save analfabetë !!!

Zoti u faltë..!,se ju kurr nuk keni ditë e as që keni me ditë në dorë të kujt e vegël e cilit jeni!

Lypi rrajtë ,lypi se do i gjesh !

Ne populli thjeshtë,u njohim me teshë e kateshë !
    Jo zoteri nuk jan keto brockulla te shikut por jan deshmi te verteta qe e din e gjith Kosova,por ti ose nuk don te besosh se Rugova ka vepruar ne kete menyre ose nuk po e njefshme mir Rugoven.

Jo zoteri nuk jam vegel as e SHIK-ut dhe e askujte por keto jan fakte te verteta tjeter eshte qe ty te dhemb e verteta.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Anëtarësuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Qe për Plakun se i kishte shumë në qejf Videot!

Edhe atë me një kajkë shahirqe,

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Blerim Shala njeri nder protagonistet kryesor te politikberjes ne Kosove mbron dinjitetshem politiken dhe figuren e Rugoves dhe demanton lepurushet dhe ata qe vjellin vrer kunder figures se dr.Ibrahim Rugoves.Ne debatin ne emisionin rubikon te KTV sqaron detaje nga fillimet e politikes se viteve 90-ta si dhe menqurija e shmangjes se luftes nga shqiptaret e Kosoves qka edhe sipas Blerim Shales dhe tere miqve te shqiptareve te Kosoves do te ishte nje vetevrasje kolektive.Pjesen e pare te kesaj interviste ende nuk mund ta shihni permes faqes zyrtare te kohavisionit mirepo sa te jete gati do ta postoj.

Anëtarësuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Blerim Shala njeri nder protagonistet kryesor te politikberjes ne Kosove mbron dinjitetshem politiken dhe figuren e Rugoves dhe demanton lepurushet dhe ata qe vjellin vrer kunder figures se dr.Ibrahim Rugoves.Ne debatin ne emisionin rubikon te KTV sqaron detaje nga fillimet e politikes se viteve 90-ta si dhe menqurija e shmangjes se luftes nga shqiptaret e Kosoves qka edhe sipas Blerim Shales dhe tere miqve te shqiptareve te Kosoves do te ishte nje vetevrasje kolektive.Pjesen e pare te kesaj interviste ende nuk mund ta shihni permes faqes zyrtare te kohavisionit mirepo sa te jete gati do ta postoj.
    Uf kush po e mbrojka: djali i Ali Shalës, Blerimi anëtari i Lidhjes së Rinis së organizatës Themelore të Lidhjes Komuniste të Kosovës.
    U vu në formimin e një Partie në vitin 1990 me Shkelzen maliqin, Halil matoshin, Faik Vitinë, fadil Grajçevcin dhe nja pesë të tjerë dhe Mbledhjen nismetare të Këshillit Iniciativ e mbajtën aso kohe në Lokalet e bashkesis së XII Lokale në Prishtinë përballë shkollës Emin Duraku. Në atë mbledhje nuk e di se si por rastesishtë qëlluam edhe ne disa nga dukagjini që na kishte ftuar një shok i yni prishtinas e që studionte s'bashku me ne.
    Blerimi dhe ata të tjerë mbronin konceptin e Jugoslalvis federative me Kosoven si pjesë konstituive e federatës.
    E, pasha bacën pas Luftës shumë kushin e detyruan rrethanat të ndryshonte ngaqë sa për veten e tyre s'do të ndryshonin kurrë.
    Kam punuar me tezen e tij Sanije gashin ( sot nxjerrë revistën " Teuta") sikurse që e kam njohur babain e tij megjithëse jam në moshë më i ri se vet Blerimi por meqë si gjimnazist fillova të mbajë korrespodenc me Rilindjen pata mundësi të njohë shumë njerëz!

Tema të Ngjashme

1. Kështu foli Tahir Zemaj
    Nga Nice_Boy në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 01-01-2014, 18:52
  2. Tahiraj: Rrefime mbi luften ne Kosove
    Nga Kuksjan_forever në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 14:42
  3. Vrasja e Kolonel Ahmet Krasniqit..
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 04-10-2010, 04:41
  4. Kushtetuta e Republikës së Kosovës
    Nga YlliRiaN në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 01-04-2009, 19:17

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •