Ndryshuar për herë të fundit nga mujoislam : 26-01-2010 më 15:34
Kjo qe thua ti nuk eshte e vertete sepse filmi nuk paraqet sulm ndaj anglezeve mirpo nje gje duhet ta bej te kjart se ne perendim ska filmat apo ne pergjithsi nuk jan te cenzuruara artistet kan lirine te bejne cfardo lloj filmi edhe nese sulmon sepse kjo eshte demokracia e shoh qe ti je musliman si ky mjeksia edhe jeton me ligje te vjetra si me qen ne shek... e V ku cdo gjeje qoft film,femer,njeri doni me e kufizu sipas dogmes se juaj pra ju jeni njerez te kufizum qdo film qe e shihni apo cdo send tjeter e paragjykoni sipas parimeve te juaja edhe mandej normal bini ndesh me shoqerine njerezore pra nuk jeni te moderuar.
Kronik ti nuk e paske kuptu si duhet ate qe e kam than une,se sulm kan ba anglezet ndaj indianeve,nuk thash asgje per ate se a kan te lirin apo jo artistet te bejn cfar te do,edhe e falemenderoj Zotin qe jam musliman e jo si duksh qe nuk e di se shka eshte ciles fe i takon po bile edhe emrin e tij ndoniher e ngatron,keto nuk jan ligje te vjetra se sikur te ishin te vjetra nuk do te thoshte kryetari oi shtetit te gjermanis:Sikur te kisha ligjin Islam nuk do ju frigoja asgjeje,ndersa ti edhe une kemi dallim ne kohen moderne ngase une modernitet e quaj perparimin e teknologjis dhe kuptimin e njerzve ndermjet tyre,kurse ti modernitet e quan lakuriqsin dhe jeten e shthurur....prandaj ti se kur per te me kuptu mu se je ne nje rruge te gabur por kur ta kuptojsh kete munde te me drejtohesh mu,klm
tregom dallimin ne mes filmit te Muhammedit a.s. dhe avatarit nese di aq shum urdhno,por e di qe ti fare se kap as njarin as tjeterin film,ngase ku eshte film qe drejtpersedrejti te qone ne besimin ne idhuj apo natyra......po ka koh ende derisa ta kuptojsh kete,perndryshe do te kisha keshillu ty edhe gjith atyve qe jane te mendimit tand te shikoni ARRIVALS ne youtube e pastaj bisedojm
I takoj fesë Islame por nuk kisha thën♪7 qe ky film duhet cenzurohet ti mos e praktiko ne jete besimet e tilla pagane sepse qka vehet ne film nuk do te thot qe mudn te jet dhe e damshme .
Ka muzikë të mirë e të keqe por ka edhe muzikë që quhet Pink Floyd .
Krijoni Kontakt