Close
Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 113
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga mujoislam Lexo Postimin
    Shqipe po e shoh qe te paska hyp inati e po sheh vec me ofendu po muslimani se ka ashtu une ty jo vec kete film po jam i sigurt qe ti nuk sheh filma sa shoh une ,po nuk e baj dertin e asaj se thojn qe fmijes duhet ti behet qejfi e me ja ba rafsh......e me ja lishu rrugen
    ....un me ta pas inati dhe me te ofendu ty ....loool

ok kshtu po bej un

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    O mujo kape mesazhin e mos shiko imtesirat .....sepse edhe tek filmi i Muhamedit a.s ka idhujtari , por mesazhi eshte komplet tjeter
    Bravo bre .. e ke pa ne fund tu ju lut "nanes" pemes kur i thot "andej kah vim ne te gjitha nenat i kemi shkateruar ". Pra Filmi e dergon ni mesazh te kjart per publikun per njerzimin .
    We are all Aliens

LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anëtarësuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    edhenunee kam shikuarket film me ka pelqyer shum
    LIVERPOOL
    you`ll never walk alone

i/e regjistruar Maska e mujoislam
    Anëtarësuar
    22-01-2010
    Postime
    246
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Pse shqetesohen Arabet? Filmi nuk eshte per ta. A duhet bota te vij sipas midese se tyre qe te quhet e pranueshme dicka, qofte dhe nje film? Filmi eshte per ata qe duan te argetohen. Arabet kane me cfare te argetohen. Me grate e shumta. Cdo gje tjeter eshte harram.
    Arabet nuk shqetesohen,eshte e vertet se filmi eshte per te argetu......po merre shihe Arrivals edhe pastaj tregom se a jane filmat vetem per argetim apo ka ma shum edhe sa per dallim ket film dokumentar e kan ba vete amerikanet

Anëtarësuar
    22-01-2010
    Postime
    246
    Citim Postuar më parë nga alnosa Lexo Postimin
    Ore kunguj ,o njerez te trashe nuk ka te bej filmi me zotrat tuaj .Epo c'na gjeti ,eshte film o trushkulur, qe ju jo qe se keni pare por dhe ta shihni kupton robi trashe se per c'fare behet fjale .U shkulen arab me callma e pa callma te shikoni filmin ashtu sic u shkulen te krishteret ju ketu po beni autokrit filmi .Ikni e dreqer merruni me ndonje gje qe ju sjell ndonje gje ne jete lereni budalleqet .
    Shume qenka interesant se si po e cileson veten,

Anëtarësuar
    22-01-2010
    Postime
    246
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    ....un me ta pas inati dhe me te ofendu ty ....loool

ok kshtu po bej un
    Nuk e paske kuptu si duhet mesazhin se ne fund te kam thane se duhet me ta lishu rrugen,kurse rrugen i leshohet vetem budalles,me vje kec qe nuk e ke kuptu

Golden Tear Maska e **rozi**
    Anëtarësuar
    05-10-2009
    Vendndodhja
    G-land
    Postime
    116
    Me ka pelqyer shume filmi. Mesazh i kjarte per boten.

Anëtarësuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Ketyre "Blue Being" behen arrogant dhe i hyp vetja ne qef kur permenden shume shpesh..

Ne film shume gjera ishin te qarta ( sic kane thene me lart shumica por pa specifikuar gje)

- Ritualet e ndryshme,lidhja midis ketyre qenieve blu me pemet apo me kafshet...

- etj etj,dhe mos harrojme nje sistem "njerezor"(definitivisht -masonet-) i cili i shfrytezon keto "blue" per qellimet e veta,nje "lufte" midis dy dimensioneve por kete rradhe blue-human vs blue...ne token(boten) e ketyre te fundit.
    Njeriu do e sjelli Fundin me doren e vete.

Nuk eshte as i pari e as i fundit film me mesazhe te tilla,thjesht "tallje" me ata te cilet nuk ja kane haberin disa koncepteve ne univers dhe asaj sec pritet te vije me pas.
    Ndryshuar për herë të fundit nga La_Lune : 27-01-2010 më 10:16

Anëtarësuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Dhe me ne fund pas nje kerkimi te gjate,arrita te gjej dhe hadithin ku permenden "blue humans" si tek filmi me lart..

Suneni i Ebu Daudit (Kitab El Adab)
    Libri 41,Hadithi 5088

Narrated Aisha, Ummul Mu'minin: The Apostle of Allah (peace_be_upon_him) said to me: Have the mugharribun been seen (or some other word) among you? I asked: What do the mugharribun mean? He replied: They are those in whom is a strain of the jinn.

http://www.guidedways.com/book_displ...umber-5086.htm

i/e regjistruar Maska e ujkus
    Anëtarësuar
    17-10-2006
    Postime
    327
    ej shume e bukur kjo e fundit tani u be lemsh puna shoke .

Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •