i bie njerez blu , gjak blu =gjak mbreterish ,nuk po me pelq shume se keto perrallat qe kemi ne po filloht te kete dyshime .
i bie njerez blu , gjak blu =gjak mbreterish ,nuk po me pelq shume se keto perrallat qe kemi ne po filloht te kete dyshime .
Gjaku blu ska te beje me ngjyren e lekures. Dhe se kuptoj pse filmi duhet marre si mesazh i idealizimit te idhujtarise? Mua mesazhi mu duk shume i qarte dhe qe ishte ai i respektit qe duhet patur ndaj natyres dhe krijimit ne pergjithesi. Ne si qenie njerezore jemi shkaterrues dhe nuk kemi fare respekt per mrekullite qe jane krijuar nga natyra (per fetaret ky eshte krijimi i Perendise [gje qe sme pengon fare si koncept]). Kemi shkaterruar dhe po shkaterrojme cdo gje me duart tona duke harruar qe vete ne jemi krijuar nga e njejta force (po e quaj te tille per hir te botkuptimit tim). Pra mesazhi eshte shume perparimtar dhe njerezor, nese vazhdojme me kete menyre, fundi eshte i qarte.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
flm qe e kuptove darius qe ska te beje gjaku me ngjyren e lekures per meqe la lune tha
Narrated Aisha, Ummul Mu'minin: The Apostle of Allah (peace_be_upon_him) said to me: Have the mugharribun been seen (or some other word) among you? I asked: What do the mugharribun mean? He replied: They are those in whom is a strain of the jinn.
mendova dhe lexova linkun qe ai kish cuar dhe dilte dicka me e thelle se thejsht ekuacioni
gjak blu ska lidhje me ngjyren e lekures
keta qe kan bere filmin mos din ndonj e gje me shume ??????????????
Darius ti s'paske kuptuar asnje gje thelbesore ne fakt,pyet ndonje te te orientoje me mire mbi filmin.
Sa per Ujkus: Ku e pe lidhjen time ti me lekuren dhe ngjyren blu?!
Pikes i eshte rene kur flitet per nje dinasti jo te plote me prejardhje njerezore por qe s'ka te beje me ngjyren blu.
Etj etj,...
Megjithate nese lexon pak mbi spektrin e ngjyrave ku hyn blu-ja?!Apo dhe e kuqja etj etj...ndoshta shkenca do te te tregoj pak me shume perse kjo "blue" gjithandej ne hollywood - (nuk dua te shkruaj shume per keto tema sepse nuk ja vlen me fshirjet qe kan pasur postimet e mia tek shkenca)
Nuk e kam kuptuar une? Dhe kush do me orientoje mua, ti?Ti ne fakt mund te pergjigjesh edhe me me shume arrogance ndaj meje po halli eshte se kjo nuk ndryshon ndonje gje. Nuk ka nevoje Avatari te flasi per dinastine jo njerezore moj vajze se ka kohe qe e ben Hollywood ate pune edhe pa ate ngjyren blu tenden fare. Tani tema sikur ishte per idhujtarine apo jo?
p.s. ka ndonje varg ne kuran ku flitet per qeniet blu?
Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 28-01-2010 më 11:38
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
Ne fakt,ti do beje mire te beje pyetje andej nga shkencetaret e forumit se ndoshta te japin ndonje pergjigje,e mos rri e te lodhesh qelizat nervore kendej...
Une se kam care ndonjehere koken per filmat e hollywood-it e po te shohesh me lart ne postimet e mia kam shkruar qe nuk eshte filmias i pari e as i fundit me tematika te tilla,prandaj shpresojme qe here tjeter te bejne me mire,se nuk na kane thene ndonje gje te re.
Ne Ku'ran flitet per ato qeniet,por nuk specifikohet ngjyra e tyre..(nuk ka te beje me temen fare)Ne hadithe gjen qe jane te krijuar prej "smokeless fire" - tani perfytyro pak ndonje variant te perarfert ngjyre...
Tek chatra jote "blue" ka lidhje me "syrin e trete"
Ne metafizike me elektricitetin..
*Blue is the color of electricity. We experience in a program created by electromagnetic energy that had a beginning and is evolving out of physical consciousness.
P.s Sa per filmin po beja disa kerkime rreth ngjyres "blue" tek native people in America dhe me shkoi ne mendje shprehja "I feel blue" - Ndihem blu?!gjithcka per mua lidhet ne menyre te qarte.
la luna vete the blu humans tek ajo gjeja e kuranit mer burr .
jo lidhja jote personale por cfare the vete ti .dhe une thjeshte konstatova fakte te ndryshme qe kane nje detaj te perbashkte BLU qe eshte nje fjale pra me deduksion lind hipoteza
ne kohra te ndryshme ne vende te ndryshme ne perralla te ndryshme kemi nje detaj te perbashket BLU
ketu e kisha la luna thjesht ta veme mendjen ne pune si te vdekshem qe jemi .![]()
sa per spektrin e ngjyrave plako mos e vrit shumethjesht iluzione te bukura per ne humanet
Ke lexuar keq,nuk permenda Ku'ranin qe kishte lidhje me ngjyren blu,por me ndoshta indirekt kam dashur te shpreh dicka mbi ato qeniet blu ne film,
blue - humans ishte me nenkuptim Half human - Half shadow
Kane kuptime ngjyrat ... per ate qe do te vras pak me shume mendjen.
Krijoni Kontakt