Close
Faqja 6 prej 12 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 115
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    Pse more shqipe jeni que peshe dhe ju intereson se qka do te ben Hasbullahu apo Hamaso apo Fatahu apo Muxhahedinet, apo Talibancat apo Xhihadi apo terroristat!!! leni more keto pis milet le te vrahen mesveti, se edhe nuk e meritojn qe te jetojn ne ket bote bashkehore civilizuese! ata meritojn nje bote tjeter me shpata ne dore ndonje berbarizem!
    Pse more shqipe ne te perkrahem keta jo njerz, edhe Jeta Xharra ne RTK ne nje intervist me nje amerikane e pyetke pse Kosoven e pranuat shtet, e jo Palestinen kure eshte me e vjeter se Kosova!!! e pyetke edhe pse po i vrani myslimanet, e pytke edhe per katedralen ne Prishtin, pse po ndertohet kur nuk ka katolik, shqiptaret vetem me zore behen katolik ngase nuk guxojn te thojn se jemi myslimane nga amerika!!!
    Duke e dite se Anglo-Amerikanet na kane shpetuar dhe na dhane pavarsin dhe jane duke na siguruar edhe shtetin e ri, se perndryshe, po te mose ishin Amerikanet, serbia dje[kur e larguane Bogdanovicin nga Kosova]kishte hyre me force ne kosove dhe kishte me okupuar kosoven per nje dite!!! po fale Anglo-Amerikanve, vetem duhet te jepin deklarata te buta, dhe te sillen rrethe Kosoves si qenet!
    Mose valle edhe Jeta Xharren po e paguajn arapopismiletat me mjekrra te pa lare, qe ti akuzone amerikanet per vrasje te myslimanve, ne rtk, ne shqiptaret mysliman, shume shpejt i harrojm te mirat, jemi buke permbyse, me nje fjale jeme edhe njerz te poshter!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar më parë nga dardaniAU Lexo Postimin
    Pse more shqipe jeni que peshe dhe ju intereson se qka do te ben Hasbullahu apo Hamaso apo Fatahu apo Muxhahedinet, apo Talibancat apo Xhihadi apo terroristat!!! leni more keto pis milet le te vrahen mesveti, se edhe nuk e meritojn qe te jetojn ne ket bote bashkehore civilizuese! ata meritojn nje bote tjeter me shpata ne dore ndonje berbarizem!
    Pse more shqipe ne te perkrahem keta jo njerz, edhe Jeta Xharra ne RTK ne nje intervist me nje amerikane e pyetke pse Kosoven e pranuat shtet, e jo Palestinen kure eshte me e vjeter se Kosova!!! e pyetke edhe pse po i vrani myslimanet, e pytke edhe per katedralen ne Prishtin, pse po ndertohet kur nuk ka katolik, shqiptaret vetem me zore behen katolik ngase nuk guxojn te thojn se jemi myslimane nga amerika!!!
    Duke e dite se Anglo-Amerikanet na kane shpetuar dhe na dhane pavarsin dhe jane duke na siguruar edhe shtetin e ri, se perndryshe, po te mose ishin Amerikanet, serbia dje[kur e larguane Bogdanovicin nga Kosova]kishte hyre me force ne kosove dhe kishte me okupuar kosoven per nje dite!!! po fale Anglo-Amerikanve, vetem duhet te jepin deklarata te buta, dhe te sillen rrethe Kosoves si qenet!
    Mose valle edhe Jeta Xharren po e paguajn arapopismiletat me mjekrra te pa lare, qe ti akuzone amerikanet per vrasje te myslimanve, ne rtk, ne shqiptaret mysliman, shume shpejt i harrojm te mirat, jemi buke permbyse, me nje fjale jeme edhe njerz te poshter!
    Cfare te kane bere ty Hezbollahu, Hamasi e gjithe Muxhahidat e tjere??! Me trego vetem nje te keqe qe ta kane bere ty personalisht apo familjes sate!!
    Ata jane njerez qe mbrojne vendet e tyre nga armiqte, njesoj sic e mbronte UCK-ja Kosoven apo Maqedonine. Nese te kujtohet edhe keta neper media jane quajtur terrorista, iridentista, por me thuaj a ishin te tille vetem pse mediat i quanin keshtu???

Tashi pse na ka ndihmuar Amerika ne duhet ta mbeshtesim edhe kur ben terror??
    Une i falenderohem per nderhyrjen ne Kosove, edhepse me shuuuummme vonese, sepse u dashte me hy qe ne protestat e para, por ne ASNJE menyre nuk e mbeshtes terrorin qe ben ajo nepre bote. Dhe mos Harro...europianet vetem kane lare nje borxh qe kishin ndaj nesh qe prej kohes kur e ndane Kosoven nga Shqiperia dhe si kapadai ja falen Serbise.

Si me paska ikur ai emision i Jetes, me thuaj kur ishte qe ta kerkoj ne net t'a shof se po me mbetet merak. Ate e paguan rrjeti i gazetarise hulumtuese dhe nuk ka te bej fare me islamistet, por nese i ka thene keto fjale qe thua, atehere do filloje te me hyj ne qejf, sepse e kam pasur inat.
    Ndryshuar për herë të fundit nga uvejsa : 14-01-2010 më 02:05

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anëtarësuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Për islamikët:

a nuk janë 'shia' iranianët - pra, ARMIQ -, apo në këto raste funksionon pan-islamizmi?

p.sh. këtu lexohen përshtypje interesante që keni ju islamikët e pastër ndaj iranianëve (shia'ave) -
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=116020
    Prektora

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga Kavir Lexo Postimin
    Ketu flitet per arme nukleare si te ishin fishekzjarre.
    Bomba atomike nuk eshte mbrojtje reale, eshte presion psikologjik. Bomba atomike nenkupton "Me mire te vdesim te dy sesa te rrojme te dy". Po u hodh bomba atomike i gjithe rajoni vajti per lesh. Aq me keq qe rajoni eshte pothuaj i rrafshet.
    Izraelin nuk e mbrojne armet berthamore, Izraelin e mbrojne Bankat. Edhe arabeve nuk u intereson vertet zhdukja e Izraelit.
    Tensionet arabo-izraelite mbahen per interes te industrive te luftes te Fuqive te Medha dhe jo per territore shkretetinore qe s'i hyjne dreqit ne pune.
    E vertete , se i gjith rajoni shkon per lesh!!!
    Por ama parashtrohet pyetja se kush do te humbasi me shum, izrealitet ose shtetet muslimane qe jane per rreth?!!
    Izraeli eshte i banuar me 6 ose 8 milion banore, dhe ma merr mendja vetem Teherani ka aq shum!
    Ne nje lufte te tille nukleare, edhe nese shkaterohet shteti i Izraelit, do te vriten psh teoretikisht me fol 6 ose 8 milion izrealit, ndersa nga ana tjeter muslimanet nga ana e atyre bombave do te humbasin me qindra here me shum njerez se sa Izraeli.
    Sa i perket Arabeve, aty ka nje te vertete se edhe ketyre u intereson qe te ekzistoj ky shtet, sidomos Arabia Saudite eshte shteti qe i leverdis me shum ekzistenca e Izraelit, dhe kjo nese jam tamam une, ka te bej me faktin se A.Saudite konsideron Iranin si rezik dhe Izraeli eshte midis tyre.
    Pra Irani nuk mund te pushtoj A.Saudite per derisa ekziston Izraeli midis tyre.

GV_USA
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gostivari_usa : 14-01-2010 më 09:23
    WE WILL NOT GO DOWN!

Jam shume dakort me postimin e mesiperm..., e kuotoj komplet si permbajtje...,por
    nje diçka te vogel kisha per te ndryshuar..., ( vogelsira teknike nga nxitimi ), fjala çifut sikur eshte e tepert ose per te qene asnjanes..., nga njera ane çifutet dhe nga tjetra, jevgjit o magjypet..., a keshtu do te ishte nje "asnjanesi" e vertete.
    Por jam perseri dakort me postimin.

Kurre me,ne kete FORUM Maska e woodstock
    Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Support Israel.
    Kill Arabs For A Better World.
    Hiq s'mar vesh nga gjuha e gabelve.Ky eshte forum shqiptar,nuk eshte forum magjupesh
    I vetmi hero i kombit Adem Jashari

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    edhe me 2006 thane neve na duhet dy ore deri ne beirut ,por nuk ariten as 1 km brenda kufirit te libanit , e pane sa e kishin forcen ushtaret cifut.

ketu realisht luftoj amerika me iranin, thjeshte ishte nje eksperiment i iranit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-12-2007
    Postime
    119
    Citim Postuar më parë nga muslimani72 Lexo Postimin
    edhe me 2006 thane neve na duhet dy ore deri ne beirut ,por nuk ariten as 1 km brenda kufirit te libanit , e pane sa e kishin forcen ushtaret cifut.

ketu realisht luftoj amerika me iranin, thjeshte ishte nje eksperiment i iranit
    Ne vitin 1999 gjate lutes ne Kosove ne nje bar te New Yorkut nje basketbollist Serb rreh ne menyre mizore nje Izraelit i cili ne bisedime te mesiperme mbrojti Kosoven duke i thene se sulmet e Natos mbi Serbi jane te drejta , dhe se Kosova ka te drejt te jet e pamvarur.
    O musli do desha te di mendimin tend per kete rast?

Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    A.Saudite konsideron Iranin si rezik dhe Izraeli eshte midis tyre.
    Pra Irani nuk mund te pushtoj A.Saudite per derisa ekziston Izraeli midis tyre.

GV_USA
    Shko me bacin ti n'shkolle e meso gjeografi..le politiken

Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga shiu2008 Lexo Postimin
    Ne vitin 1999 gjate lutes ne Kosove ne nje bar te New Yorkut nje basketbollist Serb rreh ne menyre mizore nje Izraelit i cili ne bisedime te mesiperme mbrojti Kosoven duke i thene se sulmet e Natos mbi Serbi jane te drejta , dhe se Kosova ka te drejt te jet e pamvarur.
    O musli do desha te di mendimin tend per kete rast?
    Po ti SHIU2008,cka thua per paramilitaret qifut qe vrisnin e masakronin shqiptaret ne Kosove ne kohen e luftes?

Kisha deshire ta di qendrimin tend per kete.

Faqja 6 prej 12 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •