Close
Faqja 5 prej 12 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 115
    i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar më parë nga Kavir Lexo Postimin
    Ketu flitet per arme nukleare si te ishin fishekzjarre.
    Bomba atomike nuk eshte mbrojtje reale, eshte presion psikologjik. Bomba atomike nenkupton "Me mire te vdesim te dy sesa te rrojme te dy". Po u hodh bomba atomike i gjithe rajoni vajti per lesh. Aq me keq qe rajoni eshte pothuaj i rrafshet.
    Izraelin nuk e mbrojne armet berthamore, Izraelin e mbrojne Bankat. Edhe arabeve nuk u intereson vertet zhdukja e Izraelit.
    Tensionet arabo-izraelite mbahen per interes te industrive te luftes te Fuqive te Medha dhe jo per territore shkretetinore qe s'i hyjne dreqit ne pune.
    E vertet kjo qe thua..Per deri sa te kete nafte ne keto vende gjithmone do kete luftra...Jane interesat e perendimit, qe keto territore ti kete nene kontrolle...Per faktin se ekonomia e ktyre shtete nuk mund te mirret me mend pa keto burime energjetike qe jane primare per industrine botrore...!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-01-2010
    Vendndodhja
    @
    Postime
    383
    Nese e sulmon Izraelin atehere Irani do ta kete veshtire pasi qe nuk i duhet shume per te rrafshuar sikurese Hiroshimen vetem nje suste dhe Ahmedinaxhadi te veni.

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar më parë nga gerrard73 Lexo Postimin
    E vetmja profeci qe Muhameti ka tentuar te parashikoje eshte zhdukja e Izraelit. Deri tani arabet kane marre dru nga Izraeli. Ne luften e 5 diteve, ishin te gjitha shtetet arabe qe sulmuan Izraelin, Egjipti, Siria, Jordania etj, dhe i mundi te gjith a sebashku. Te ardhmen nuk mund t'a parashikojme, por sa te jetoni ju, Izraeli gjithmone do t'i shtype, duke shpresuar se nuk jetoni me shume se 200 vjet.
    Po ç,lidhje ka muhamedi ketu mer koketul...Apo nga fobia patologjike qe ke çdo gje e lidhe me fe...Historia ka treguar se ky popull ka bredh 4000 mije vjete neper shkretire...Dhe jo per fajet e tjeter kujt...Por per fajet e tija se kudo qe i kane shkuar apo jane vendosur...Gjithmone kane qene mosmirnjohsa duke iu imponu rregulla te zotit te shpise...prandaj i ka gjete ajo qe i ka gjete...!Prandaj i ka vra zoti ,sado qe ata e kane vetedeklaruar vehten si "popull i zgjedhur nga zoti"...!
    prandaj nje popull qe nuk meson nga histori ajo gjithmone i persritet, megjithse une nuk do ta dyshiroja nje gje te ktille...!E sa per luftra aq me behet vone mua, se kush do humb e kush do fiton...
    Egjithe ajo qe ndodhe atje ashte nje politike e ndyre, per te futur nen kontroll zonat e naftes,kurse te tjerat jane vetem pretekste dhe llafe boshe per opinion...!
    Ndryshuar për herë të fundit nga bindi : 13-01-2010 më 18:17

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    I Support Israel In The War Against Religion Terrorism.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    cfar mund te suportesh ti o brekgrisur!!!!??? ti je nje cop refugjat (as imigrant nuk je te pakten) dhe asgje me shume.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Mr Zeid Lexo Postimin
    cfar mund te suportesh ti o brekgrisur!!!!??? ti je nje cop refugjat (as imigrant nuk je te pakten) dhe asgje me shume.
    nga mi pe o i uruar,
    une i kisha te mbuluar.

Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    Izraeli do ta kuptoi me ne fund se si i duket te qajn femijet e saj .O mahmut Ahmed mshajau fort qiju nanen fshij nga jaqja e dheut, Allahu te ndihmoft.
    Pse merret Allahu me të tilla gjëra?! Nëse ekziston, blasfemia jote ka për shpagim dënimin, të të shkrijë nga faqja e dheut ty të parin me një rrufe në majë të kokës.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Support Israel.
    Kill Arabs For A Better World.

Citim Postuar më parë nga uvejsa Lexo Postimin
    Arabia eshte qendra Islame dhe e dine amerikanet se cfare ndodh po u be aty ndonje lufte xxxxx.
    E pse nuk e ndihmoi populli Saudit popullin Iraken e popullin Afgan & Taleban?!
    Luftë bën aty të pafetë, armiqtë e Allahut kundër popujve vëllezër të Sauditëve, por këtyre nuk ua ndjeu fare për ta.
    Sauditët janë shmangur nga udha e drejtë e Allahut...

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Nuk ka lufte dhe asnjehere nuk do ket sepse gjith bota esht kunder Iranit dhe Siris. Nje agresion i tille esht teper serioze dhe ndonje reagim ushtarak kunder Izraelit nuk do toleroet edhe Izraeli sikru te sulmoj Sirin ose Iranin per arm berthamore, e gjith bota do te mbroj.

Turqia po behet nje vend Islamik dhe po humbin statusin si je vend i pavarur larg fese. Plus kur dhe Turqia tregon force kunder Izraelit esht pak qesharake sepse sot Turqia blen radare dhe mjete ushtarake nga vet Izraeli.
    Ne te vertet Turqia esht aleati me i madh i Izraelit ne ate rajon sot nuk pjerdh me per Iranin apo Sirin, sot vetem leku, tregtia, dhe te ardhurat e vendit bejn gjith lojen politike. Kjo loja fetare esht thjesht per te genjeyer popullin e prapambetur Arabe!
    Il Club Più Titolato Al Mondo

Faqja 5 prej 12 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •