eh kush nuk ka ngrene shpulla dhe te shkulin veshin
mbaj mend kur kam qene ne shkolle ne klase te 6 na thoshte nje mesues . (ne fakt e zgjidhte vete kush do ti sillte nje shkop ) dhe ju thante duart me ate shkopin kush nuk mesonte![]()
eh kush nuk ka ngrene shpulla dhe te shkulin veshin
mbaj mend kur kam qene ne shkolle ne klase te 6 na thoshte nje mesues . (ne fakt e zgjidhte vete kush do ti sillte nje shkop ) dhe ju thante duart me ate shkopin kush nuk mesonte![]()
>>> Mbaj mend si sot kur isha ne Belgjik me not!
> Mund te kem qene 5 vjec kur shkuam nje dite te laheshim ne liqen edhe pse na kishin thene te mos shkonim se sa ishin mbytyr dy femije.
> Pasi u mor vesh ne pallat qe kishim qene atje, sepse edhe u vonuam, filloi hetimi. Por hetim enverist ama. Pyet e gjuaj.
> Kam ngrene dajak me zorr uji, (se po u dhemte dora ne nje fare momenti), sa jam kenaq, por nuk e tregova kush ishte ideatori.
> Pastaj ka edhe here te tjera plot ne kujtesen time si psh shpulla te njekohshme nga te dy anet apo peshim nga veshet etj etj.
> Ku rrinim rehat ne te na linin pa na rrahur aman?
La verita' ti rendera' libero!
Jo Per Te Mburrur Veten Po Me Duket Se Nuk Me Ka Ndodhur Nai Her Te Me Ket Gjuajtur Zyshat Ne Shkolle Se Kam Qen Nxenes i DalluarMe Raste Qe Me Perjashtonin Ndonje Ore Per Shkak Te Rremujes Qe Beja , Goditur Me Shpulle Apo Thuper Sic Po Lexoj Kto Siper Meje Jo Sme Ka Ndodhur
![]()
Ndersa Perket Prinderve Me KujtohetSe Vetem Nje Here Kur Isha Aty Te Mosha 8 , 9 Vjec Qe Me Kan Rrahur Se Ika Ne Plazh Me Disa Shok Te Lagjes Pa Leje Dhe Me Kishin Kerkuar Gjith Diten , Ishin Ber Merak Dhe Me Futen Nja Dy Shpulla Icik Te Shpejta , Po Mire Qe Shpetova Me Dy Shpulla .![]()
Dhe Druri Duhet Se Te Sjell Mendt Ne Koke Se Un Pas Asaj Dite S'Ikja Me Pa Leje . LooL
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
Një herë me kujtohet edhe tani ai rast edhe për asgje...a raste tjera jo që nuk më kujtohen por nuk ka ndodh ...si fëmij kam qenë shumë e urtë...
Jetoje jeten qe te fitosh shperblimin....
Hahaha te lumt reja pyetje interesante.
Ja edhe une do te pergjegjem.Nga prinderit apo ne shkoll pos veretjeve sbaj mende qe jam rahur.Por para dy muajve isha duke ber (stazh) praktik ne nje azil te pleqve, te paren dit kur u prezentova nje plak me tha afroju,e une u afrova mendova se don te me pershendet per dore mirpo ai ma dha nje flakaresh saqe yllizit ne kometa u shendruan![]()
Pergezime per temen...interesante!!!
Me kujtohet nje rast kur isha i vogel...nuk mbaje mende se s'a vjec isha...edhe per asgje isha zene me llafe me djalin e axhes, ku si femije i kisha thene se mos eja me ne shtepine time, gjithashtu te njejten edhe ai m'a tha mua...edhe keshtu ndodhi per ca dite!!!
...Nje nate vie babi pakes si nervoze, edhe n'a thote se n'a duhet te shkojme deri tek axha ne shtepi nga se gjyshja ishte e semure...edhe pa mbaruar ai mire fjalen, une kerceva e i thashe qe te shkoni ju se une nuk dua...se keshtu keshtu qendrone pune...
...Vetem se me ka shikuar nje here me at shikimin hije rende qe kishte...edhe...goditjet filluan...ama goditje!!!
Asi dajaku, jo qe nuk kam perjetuar me...por as qe kam shikur ne TV...vetem nga njehere kur shikoj filmin Matrix, me ngjalle nostalgjine!!!
Ehhh...keshtu e ka jeta!!!
Por, edhe pse kisha ngrene dajak te nivelit "very hard and very fast"...prape ne fund nuk qava...
Por per cudi, edhe pse kisha ngrene dajak te nivelit very hard
Ndryshuar për herë të fundit nga RinorZ : 08-01-2010 më 15:37
Dru skom honger po ne hale me nje kom kam nejt vallajt ...![]()
Mua babai nuk ma ka ra kurre,por Nena kur me bertiste me: ................. tu harrofte emeri..... Po me vone me mirte me te mire,behej pishman.
Krijoni Kontakt