Ndryshuar për herë të fundit nga Rreja : 08-01-2010 më 12:37
Deffiniton Of Emotional People:Crying for things They never had..
as edhe nje here nuk me kane rrahur, sa here qe beja zarare ; motra ime e hante drurinedhe per mua
Pse vetem pllema? Gjerat kane shkuar der aty sa na kane rrahur edhe me zor lavatriceje. ha.
Me kujtohet nje here kur po zihesha me motren time te vogel per pultin e televizorit dhe kishim marre pozicione, une ne fund te korridorit dhe motra ne fillim ngjitur me deren kryesore. Une e gjuaja me shapkat e banjos ajo me kepucet qe gjente aty. Duke u godit, hapet dere shpis, motra shmanget dhe shapka qe i perplaset burrit tezes ne fytyre. ,'' Aha, keshtu e pritkeni mikun ju -tha ai- duke ja valuar me shapka nga koka'' haha Edhe sot kur e kujtoj ate skene dhitem se qeshuri.
Without deviation from the norm, progress is not possible
Pas nje grindje me maman time, ishim me pushime ne plazh, ika ne drejtim te paditur
Mamaja e trembur kerkonte ne te gjitha cepat e plazhit, nga fundi kishte menduar se jam mbytur.
Kur u ktheva pas disa oresh ,e hengra nje dacke sa me ncoren syte xixa.
Mosha 12 vjec , kur kemi qene te rinj kemi bere edhe ndonje gabim te vockel![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
Unë e mbaj mend ka qen viti 1993/1994 kur në një arë të mbjellur me fasule/kallamoq/kunguj në një pjesë të qytetit dhe me shoqërin time ashtu si të ri nga 12..13 vjec sa ishim dolem në atë pjesë me vjedh(marr) kallamoq dhe ndonjë kungull e kshtu unë i mora 2 të mdhaj e mezi i solla në shtëpi ashtu tu i tërheq zhag për toke lol e në hyrje të shtëpis kishte pas qen nana jem dhe axhi im e në atë koh e më kan pyet se ku i kam marr unë i thash te një arë aty në "Poredin" (Kush vjen nga Gjilani e din këtë pjesë) dhe pika e parë që më kan marr e mama jem m'ka rreh me thuperr të holl (një cop druri(shtage) të holl) e me bëri kembet e duart kejt kuq nga ajo po nuk pshtova me kaq , me kan shty me i kap ata dy kunguj që mezi i solla me ja kthy të zotit të arës atëje.
Kjo ka qen që më ka mbet në mendje se si sot më kujtohet hmm për dy kunguj lol.
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Krijoni Kontakt