Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 58 prej 58
    i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga Rreja Lexo Postimin
    cfar teme midja?????????
    E mir,po nuk pata koh me shkruajt

i/e regjistruar Maska e VOLSIV
    Anëtarësuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    Ore humorist, avash ti se shaka po bejne njerezit ketu, se te ishim rrahur me gjithe mend ashtu si po mundohesh ta nxjeresh ti, s'do kishimm arritur ti shkruanim fare keto qe i thua ti ne forem shaka(tore). Thjesht kur i ekzagjeron gjerat sikur dalin me bukur, megjithese ky s'eshte dhe shkaku i duhur per ti ekzagjeruar ato.

Ty si duket s'te paska prek njeri me dor ndonjehere, si duket do kesh qene djali i mbare, ke pas loz ndoshta tere kohen me gocat e lagjes me kuklla ti. ha.
    >>> S'te kuptova ku don te dalesh.
    > Kur kemi qene femi edhe na kane rrahur por me sa duket ti nuk je brezi im dhe te paska kap demokracia.
    > Qenke i vogel, s'ke faj nuk i ke provu ca eksperienca prandaj te duken si ne enderr.
    La verita' ti rendera' libero!

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga angelina o2 Lexo Postimin
    Unë jam rrahur sistematikisht në fakt kam qënë edhe fëmijë çeçen, dy gurë bashkë s'kam lënë. Aq më rrihte ime më, sa vinte komshia nga të gërthiturat e mia dhe i thonte mamit: " Boll moj, çfarë bën, nuk të vjen keq për vajzën" lol

Bëmat e mia ishin nga më të ndryshmet. Ikja pa leje dhe humbisja me orë te tëra, i hidhja mamit bizhuteritë në plehra, çmontoja lodrat, sillja qen e mace të humbur në shtëpi, i bëja rrengje fëmijëve të tjerë. Psh njërës i kam prerë një herë bishtalecin Ishim duke luajtur letra te shkallët e pallatit, unë kam qënë 10 atëherë, dhe kjo fitoi por duke bërë hile. Kështu që u hakmorra, dhe e qerosova fare loool. Pastaj grisja pantallonat, se luaja me karrocë me kuzhinieta me çunat e lagjes, ehyyyyyyyyy kam qënë djalli vetë Kur mami tregonte prapësitë e mia, kishte ca gojëliga që i thonin: " Ka mundësi ta kesh ngatërruar në spital ti këtë, se kjo s'është e jotja". Kurse një herë ka qënë një tetë që më ka ngritur fustanin hahaha Donte të shihte a kisha asoj gjërash çunash looooool

Dajak kam ngrënë sa jam shembur nga mami, ma lovely daddy s'më ka rrahur kurrë.
    Paske pase testosterone me shumice ti prandaj ......nuk e di a jane still available in u.....

.....lol

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    skam lindur akoma , por e kam vajze , nuk kam per ta rrahur jo, por nje dacke edhe mund te ndodhet lol
    edhe sa muj te kane ngel , se desh te uruam para kohe ?

i/e regjistruar Maska e teta
    Anëtarësuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    aaaaa,ca na ktheve prapa me kujtime.Une kam pasur baban mesues,dhe si deformim profesional kishte ate ,ju kujtohet ate thupren e mesuesve.

Po gabove kishe dozen e caktuar 10 thupra ne duar,tani te mbetej ty te llogarisje do te besh gabim apo jo.Me e forta ishte se thupra kishte nje vend te caktuar ne shtepi,dhe duhej ta merrje vet,te ja jepje babait,ai ti plasonte ( hahah) goditjet me te,(nuk guxoje asesi te qaje para tij) ta ktheje ne vend,pastaja beje ca te duash ,po deshe edhe qurravitu tere diten tue qajt.

ps .mos te harroi,kishte i cik demokracie ne kete akt te thuprrimit(e zbulova kete term),nese ndonjeri nga motrat e vllezerit donin ta merrnin ata noj goditje ,po bente! kshu te mungohej tyaq sa merrnin ata .Huh une nuk paraqitesha vullnetare...ishin te djegesta mor....

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga padrilla Lexo Postimin
    un jam rrafur aq shum saqe jam rraf iher 4 her per nje dite, me ka rraf mami e babi e agjat e dajat e shkokt e babit, kam provuar cdo lloj rrafjesh me shpulla me kamxhik me thupra me rrypa me zorra, peshim nga veshet kte e kishte zakon gjyshi, njeher me dha babi favoritet ne dor dhe me tha shko treti perjashta, un sot bej be ne zot se nuk ka pasur njeri ne lagje qe eshte rrahur aq fort, ishte e fort se ne lagje me kishin frik hijen te gjithe cunat kur kaloja, sa her qe rrifsha cunat e lagjes me rrifshin prinderit te shpija, deri ne moshen 17 vjecare jam rrahur pothuajse per dite. por rrahj ma e fort qe kam pas, ishte kur me perjashtuan nga shkolla( kjo ndodhi diten e dyte qe shkova ne sholle kur shkova ne amerike.) Erdhi babi nga puna dhe pa fol asnje fjal filloi duke me ra grushta kokes, e shkelma turinjve, derisa nuk munda me u qu nga vendi dhe ishte mbush vendi ter gjak. kjo ishte hera e pare qe me ndodhi te me rrifte babi me grushta, kjo ishte dhe hera e fundit, ka afersisht 5 vjet qe nuk jam
    rrahur me , per fat te mire kam kthy rruge dhe jam bere i paq.
    Edhe sikur te kishin gjet ne rruge, sduhet te te kishin trajtu ne kete menyre. Uaa. Grushta dhe shkelma , gjaku vuu.. holly crap.

Kur lexoj trajtimet qe ju kane dhene, e kuptoj nje shpulle byces ( as ne fytyre jo) por ku lexoj zorra, thupra... nuk me ngelet vetem te vleresoj prinderit e mi. Qe revoltohesha shume kur im ate me ngrinte zerin ndonjehere. Se mamin e kam flori. As te bertitura as dore. LOVE THEM.

humble
    Anëtarësuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    As te bertitura as dore. LOVE THEM.
    Me te pas rrah nuk ishe ba kaq shejtane
    Yevgeny Rodionov
    Rroft AMERIKA!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    edhe sa muj te kane ngel , se desh te uruam para kohe ?
    dite cfare muaj, muajt i kam mbushur , tani po pres te dali, thjesht ka pak naze si mamaja lol
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •