Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 58
    i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga VOLSIV Lexo Postimin
    >>> Mbaj mend si sot kur isha ne Belgjik me not!
    > Mund te kem qene 5 vjec kur shkuam nje dite te laheshim ne liqen edhe pse na kishin thene te mos shkonim se sa ishin mbytyr dy femije.
    > Pasi u mor vesh ne pallat qe kishim qene atje, sepse edhe u vonuam, filloi hetimi. Por hetim enverist ama. Pyet e gjuaj.
    > Kam ngrene dajak me zorr uji, (se po u dhemte dora ne nje fare momenti), sa jam kenaq, por nuk e tregova kush ishte ideatori.
    > Pastaj ka edhe here te tjera plot ne kujtesen time si psh shpulla te njekohshme nga te dy anet apo peshim nga veshet etj etj.
    > Ku rrinim rehat ne te na linin pa na rrahur aman?
    Ore humorist, avash ti se shaka po bejne njerezit ketu, se te ishim rrahur me gjithe mend ashtu si po mundohesh ta nxjeresh ti, s'do kishimm arritur ti shkruanim fare keto qe i thua ti ne forem shaka(tore). Thjesht kur i ekzagjeron gjerat sikur dalin me bukur, megjithese ky s'eshte dhe shkaku i duhur per ti ekzagjeruar ato.

Ty si duket s'te paska prek njeri me dor ndonjehere, si duket do kesh qene djali i mbare, ke pas loz ndoshta tere kohen me gocat e lagjes me kuklla ti. ha.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Endless : 09-01-2010 më 13:47
    Without deviation from the norm, progress is not possible

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    mja men kam qen ne klasen e 6 me duket nuk shkova ne shtepi nga shkolla po shkova ke nji shoqe dhe as nuk lajmorva...kur erdha ne shpi me gerthiten mami me babin..erdhi babi ne dhome dhe me afroj duart ne fyt po nuk me kapi nga fyti vetem sa i afroj dhe me bertiti pse nuk ljamrova se u ben shume merak.....qy athere gjithmon kam lajmruar se ku jam me cililin person jam kur do vi ne shpi etj etj deri sonte....
    bo maj men dhe kur ka raf i her babin vellain po histori tjeter kjo

ket mbaj mend se jam rahur dhe per gjera te tjera nuk e mabj mend per cfare po e mbaj mend shume mire qe jam raf dhe me ca....

po ja ku jam shnosh e mire dhe pse me kan raf nuk esht se ja mare per keq mbase dhe une do ja ngrej femive doren.....me ket rast po them dhe nji her qe i dua shume si mamin si babin..
    se ka shume veta qe thojn ua jo me e prek femin.....amon mer njerez nuk ka ndonji gje ketu ok jo me i raf keq po nji shpull do e hajn po bon faj sic e kemi honger
    te gjith..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Tironcja_BLN : 09-01-2010 më 15:39

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    2 here mbaj mend une qe me ka rraf ime am. Nje here se s'shkoja ne shkolle, ne klase te pare, qe madje nga nervat me rrezoi nga shkallet Nje here se hengra gjithe kilen e karameleve dhe u turperua kur erdhen njerez ne te njejten dite e s'kishte me cfare t'i qeraste. Here te tjera kam shpetuar, se e mesova stilin, i qendroja larg deri sa i zbrisnin nervat.
    La vita è bella...

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    asnjehere !!

disa me siper, ju paskan abuzuar . quhet abuzim dhe keqtrajtim femijesh !

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga RinorZ Lexo Postimin
    Pergezime per temen...interesante!!!

Me kujtohet nje rast kur isha i vogel...nuk mbaje mende se s'a vjec isha...edhe per asgje isha zene me llafe me djalin e axhes, ku si femije i kisha thene se mos eja me ne shtepine time, gjithashtu te njejten edhe ai m'a tha mua...edhe keshtu ndodhi per ca dite!!!

...Nje nate vie babi pakes si nervoze, edhe n'a thote se n'a duhet te shkojme deri tek axha ne shtepi nga se gjyshja ishte e semure...edhe pa mbaruar ai mire fjalen, une kerceva e i thashe qe te shkoni ju se une nuk dua...se keshtu keshtu qendrone pune...

...Vetem se me ka shikuar nje here me at shikimin hije rende qe kishte...edhe...goditjet filluan...ama goditje!!!
    Asi dajaku, jo qe nuk kam perjetuar me...por as qe kam shikur ne TV...vetem nga njehere kur shikoj filmin Matrix, me ngjalle nostalgjine!!!

Ehhh...keshtu e ka jeta!!!
    Por, edhe pse kisha ngrene dajak te nivelit "very hard and very fast"...prape ne fund nuk qava...
    Por per cudi, edhe pse kisha ngrene dajak te nivelit very hard
    ty se mora vesht pse te paskan rraf ? c'a bere o derezi? pse te hyn ne dru ? wow. LoL

Erando
    Anëtarësuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    un jam rrafur aq shum saqe jam rraf iher 4 her per nje dite, me ka rraf mami e babi e agjat e dajat e shkokt e babit, kam provuar cdo lloj rrafjesh me shpulla me kamxhik me thupra me rrypa me zorra, peshim nga veshet kte e kishte zakon gjyshi, njeher me dha babi favoritet ne dor dhe me tha shko treti perjashta, un sot bej be ne zot se nuk ka pasur njeri ne lagje qe eshte rrahur aq fort, ishte e fort se ne lagje me kishin frik hijen te gjithe cunat kur kaloja, sa her qe rrifsha cunat e lagjes me rrifshin prinderit te shpija, deri ne moshen 17 vjecare jam rrahur pothuajse per dite. por rrahj ma e fort qe kam pas, ishte kur me perjashtuan nga shkolla( kjo ndodhi diten e dyte qe shkova ne sholle kur shkova ne amerike.) Erdhi babi nga puna dhe pa fol asnje fjal filloi duke me ra grushta kokes, e shkelma turinjve, derisa nuk munda me u qu nga vendi dhe ishte mbush vendi ter gjak. kjo ishte hera e pare qe me ndodhi te me rrifte babi me grushta, kjo ishte dhe hera e fundit, ka afersisht 5 vjet qe nuk jam
    rrahur me , per fat te mire kam kthy rruge dhe jam bere i paq.
    HISTORY HOLDS
    for the time to come and share.

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Babai asnjehere.......nena vetem dy here me ka qelluar.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    sdo perdoria fjalen rrahur, pasi sic kam pare me disa shoqeri prinderit i rrahin ne maksimum lol, me shapka dhe cfare gjejn....per vete mami vec me ka dhen disa dacka kur kam qen e vogel shume...mbase 3-4 vjece, sepse nuk rrija rehat i guess...por me thoshte skishte fuqi te me rrinte sepse fillonte te qeshte me te madhe kur me shikonte qe un nuk reagoja dhe kur me pyeste "moj "rexhina" te dhemb kur te godas une?" dhe une ter inat ja ktheja "jo" lol...kisha seder qe ne ate moshe

kurse babi pothuajse fare sme ka qelluar, njehere me rrip (just a small whip lol) sepse po zihesha me motren...dhe me dha vec nje dack kur isha pak me e madhe ne moshe (13-14 vjece) sepse nuk beja dote pompat ne gjimnastik lol por me ndihmoj ti mesoj, dhe si rezultat me zgjodhi profesori i gjimnastikes te konkuroj me klasat e tjera per ushtrime gjimnastikore loll
    Ndryshuar për herë të fundit nga *~Rexhina~* : 10-01-2010 më 02:06
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    ti kujdes se mos rrahesh ate tendin .
    djale apo vajze e ke?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    skam lindur akoma , por e kam vajze , nuk kam per ta rrahur jo, por nje dacke edhe mund te ndodhet lol
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •