Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 58
    ...... Maska e Rreja
    Anëtarësuar
    09-11-2009
    Vendndodhja
    Prison
    Postime
    378

.................

Citim Postuar më parë nga elonesa Lexo Postimin
    Eeeee ne cilat kujtime na ke futur oj rreja ......
    Ne fakt babai im nuk na ka rrahur kurr ,teper pak sa per te mos then fare fare ,por kur na ka rrahur.....na ka ngjeshur mir lol ....
    Un mbaj mend vetem nje shpull nga ai ,por qe se harroj as sot ,edhe pse isha e pafajshme e pesova shkaku i vellait lol

flm shum qe i shprehni edhe ju isha me dy mende a te hap temen ose jo se ka disa vec per ta prish temen komentojne..ama skpaskam gabuar
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rreja : 08-01-2010 më 12:37
    Deffiniton Of Emotional People:Crying for things They never had..

...... Maska e Rreja
    Anëtarësuar
    09-11-2009
    Vendndodhja
    Prison
    Postime
    378

........

Citim Postuar më parë nga mi piace Lexo Postimin
    Ooooo...na kan myt lale.....Na kan shem ne dajak...Mbaj mend nje her kur kam qen ne klas te gjashte, dhe na thot mesuesja kush na gjen nje foto te xhaxhi enverit, dhe un si trim ngrij doren ta gjej un zyshe?!
    Ok me thot...E gjitha kjo u be vetem per te ber 1 ore mesimi pushim. Iki ne shtepi dhe shkul te gjitha fotot e xhaxhit qe kishin pas kopertines, "VEPRAT E TIJ" dhe ja coj.....
    Ojjjj mome....Ojjjj momeeee.....Sa i pa, direkt.
    KU I KE GJETE? KU I KE MARRE? CA LIBRI KE PRISH?
    ME VRAP PRINDIN KETU!!!
    Si ti thoja mor si ti thoja babit...... U be problem i madh hyri drjtori ne mes, kshilli lagjes, e shum te tjer.
    si perfundim u detyrova ti thoja babit se nuk me pranonin ne shkoll. Sa e mori vesh, me ka fut nje te rrafme te SHENDETSHME...!(kjo ne shtepi) Me mua per dore ne shkoll, dhe te zyra drejtorit. Ishin mbledh dhe ca zysha, ajo e historise,(fanulla e ka pas emrin) kujdestarja,(matematikes zana) dhe zysh' dani..gjuh letersi.
    Fillun te gjitha si grenxat...Aty mbaj mend qe me ka ardh nje shpull na babi sikur me qen cunami, ma ka rretullu koken si radar.....
    Ky esht nje nga shum rastet qe me kan ngel ne mend, po i fiksuar keq fare.

Rrespekte per temen e hapur Rreja.

hahaha gjynaaa p.s thnxx

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    AJ AJ... qfar teme!!!!

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    as edhe nje here nuk me kane rrahur, sa here qe beja zarare ; motra ime e hante drurinedhe per mua

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Pse vetem pllema? Gjerat kane shkuar der aty sa na kane rrahur edhe me zor lavatriceje. ha.

Me kujtohet nje here kur po zihesha me motren time te vogel per pultin e televizorit dhe kishim marre pozicione, une ne fund te korridorit dhe motra ne fillim ngjitur me deren kryesore. Une e gjuaja me shapkat e banjos ajo me kepucet qe gjente aty. Duke u godit, hapet dere shpis, motra shmanget dhe shapka qe i perplaset burrit tezes ne fytyre. ,'' Aha, keshtu e pritkeni mikun ju -tha ai- duke ja valuar me shapka nga koka'' haha Edhe sot kur e kujtoj ate skene dhitem se qeshuri.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

...... Maska e Rreja
    Anëtarësuar
    09-11-2009
    Vendndodhja
    Prison
    Postime
    378

..............

Citim Postuar më parë nga Midja Lexo Postimin
    AJ AJ... qfar teme!!!!
    cfar teme midja?????????

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    une ha shpulla dhe tani e jo me i vogel
    Me rafte pika mua,po pse mor gold amon.Ju thafshin duret kush ta fut ty me shpulle
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Pas nje grindje me maman time, ishim me pushime ne plazh, ika ne drejtim te paditur
    Mamaja e trembur kerkonte ne te gjitha cepat e plazhit, nga fundi kishte menduar se jam mbytur.

Kur u ktheva pas disa oresh ,e hengra nje dacke sa me ncoren syte xixa.

Mosha 12 vjec , kur kemi qene te rinj kemi bere edhe ndonje gabim te vockel
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Unë e mbaj mend ka qen viti 1993/1994 kur në një arë të mbjellur me fasule/kallamoq/kunguj në një pjesë të qytetit dhe me shoqërin time ashtu si të ri nga 12..13 vjec sa ishim dolem në atë pjesë me vjedh(marr) kallamoq dhe ndonjë kungull e kshtu unë i mora 2 të mdhaj e mezi i solla në shtëpi ashtu tu i tërheq zhag për toke lol e në hyrje të shtëpis kishte pas qen nana jem dhe axhi im e në atë koh e më kan pyet se ku i kam marr unë i thash te një arë aty në "Poredin" (Kush vjen nga Gjilani e din këtë pjesë) dhe pika e parë që më kan marr e mama jem m'ka rreh me thuperr të holl (një cop druri(shtage) të holl) e me bëri kembet e duart kejt kuq nga ajo po nuk pshtova me kaq , me kan shty me i kap ata dy kunguj që mezi i solla me ja kthy të zotit të arës atëje.

Kjo ka qen që më ka mbet në mendje se si sot më kujtohet hmm për dy kunguj lol.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

...... Maska e Rreja
    Anëtarësuar
    09-11-2009
    Vendndodhja
    Prison
    Postime
    378

.......

Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Pas nje grindje me maman time, ishim me pushime ne plazh, ika ne drejtim te paditur
    Mamaja e trembur kerkonte ne te gjitha cepat e plazhit, nga fundi kishte menduar se jam mbytur.

Kur u ktheva pas disa oresh ,e hengra nje dacke sa me ncoren syte xixa.

Mosha 12 vjec , kur kemi qene te rinj kemi bere edhe ndonje gabim te vockel
    haha edhe mua me ka ndodhur kjo gje

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •