Close
Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 111
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Citim Postuar mė parė nga BROZALINI Lexo Postimin
    Ceshtjet fetare per shqiptaret qe e dine veten me origjine shqiptare, duhet te kapecehen, se i bejne dem procesit te integrimit ne BE. Kam qene ne Gostivar, o Zot sa vend i ndyet aty ku zuna u ula me ndej une. Nje mejahne allaturka, me karrige te shtrembta kaucuku, pleq me nje pash tespije e festanuza, gra me benevreke e te mbeshtjella me shami, magjype qe shtrinin duart duke lypur "shqip"rrezik me t'i fute duart ne xhep, banjo me nje zorre te shpueme llastiku qe me bani qull pantallonash (ishte vere) nje kamarjer qe erdhi e na pershendeti, kur e mori vesh se ishim shqiptar, me fjalen: "BUJRUM". A thua e kishte harrue pershendetjen shqiptare: "MIRE SE ERDHET"?!
    BROZALIN mos e ke gabuar qytetin ti? si duket kete qytet qe e pershkruajte mua me duket si DURRESI tamam plazhat e durresit jane keshtu.

me sa di une ne gostivar dy objekte grandioze ne qender te qyteti kushtojne sa krejt shkodra yte CITY CENTAR, DE JURE,BAROKU,HILTONI FANTASTIKA ,mos te i permendi te tjerat

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-05-2006
    Vendndodhja
    afėr kojshisė
    Postime
    228

Smile Mirekuptim

Citim Postuar mė parė nga muslimani72 Lexo Postimin
    BROZALIN mos e ke gabuar qytetin ti? si duket kete qytet qe e pershkruajte mua me duket si DURRESI tamam plazhat e durresit jane keshtu.

me sa di une ne gostivar dy objekte grandioze ne qender te qyteti kushtojne sa krejt shkodra yte CITY CENTAR, DE JURE,BAROKU,HILTONI FANTASTIKA ,mos te i permendi te tjerat
    myslimani 72, asgja s'kam shtue per vendin ku u ndalem ne, po ndoshta autobuzi yne ishte ndalue jasht qytetit. Ishte hera e pare qe u ballafaqova me ate vend. Prap hipem ne autobuz e shkuem ne "Pazar" po e quaj une, qe nuk kishte kurrfare ndryshimi me Pazarin e Shkodres, se ne e shihnim me nje sy tjeter ate vend qe njerezit kishin pare qytetnim e lidh me Perendimin heret, pavaresisht se edhe atje ka pasur diktature, po, si jona, zor te gjendet ndokund neper ndoj humnere evropiane. Kishte, kishte objekte te bukura e me vlere, ndejtem edhe ne qender te Gostivarit, po, pyll pa derra nuk ka. Falmeshendet e te uroj Bajramin e gjithe te mirat qe ju do e bardha zemer!

i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukės i thonė bukė, e ujit - ujė
    Postime
    838
    Citim Postuar mė parė nga BROZALINI Lexo Postimin
    Ceshtjet fetare per shqiptaret qe e dine veten me origjine shqiptare, duhet te kapecehen, se i bejne dem procesit te integrimit ne BE. Kam qene ne Gostivar, o Zot sa vend i ndyet aty ku zuna u ula me ndej une. Nje mejahne allaturka, me karrige te shtrembta kaucuku, pleq me nje pash tespije e festanuza, gra me benevreke e te mbeshtjella me shami, magjype qe shtrinin duart duke lypur "shqip"rrezik me t'i fute duart ne xhep, banjo me nje zorre te shpueme llastiku qe me bani qull pantallonash (ishte vere) nje kamarjer qe erdhi e na pershendeti, kur e mori vesh se ishim shqiptar, me fjalen: "BUJRUM". A thua e kishte harrue pershendetjen shqiptare: "MIRE SE ERDHET"?!
    Nese ne duhet te heqim dore nga feja jone, apo te konvertojme per t'u anetarsuar ne BE, atehere shume e thjesht, ne zgjedhim te treten, heqim dore nga BE-ja.

Dua te permend se gjeja qe me bene te ndihem me se shumti krenar qe jam shqiptar eshte pikerisht toleranca fetare tek shqiptaret. Dhe nese ju keni krijuar bindjen se jam musliman, jeni gabim. Une jam shqiptar dhe feja ime eshte shqiptaria. Une njoh dhe i perkulem vetem nje Zoti, e ai eshte Gjergj Kastrioti, dhe Adem Jashari eshte i derguari i tij. Dhe si shqiptar rrespektoj te gjitha besimet e vllezerve dhe motrave shqiptar. Andaj kerkoj nga te gjithe ketu qe t'i jepni fund te gjitha fyerjeve dhe te respektoni vyrtitin me te cmueshem te te pareve tane, tolerancen fetare.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Vendndodhja
    ........
    Postime
    309
    Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    o mysliman
    po ik more se nuk ka vend ketu per mysliman shko ne dhomen e tyre e ms provoko ketu.
    Ju te maqedonis nuk keni qfar te thuani,sepse juve feja islame ju ka verbu,ju nuk shifni me larg se kaq.
    .
    Kush po na tregon , ani Drenicak , eu-eu .
    Mos me mė ardh turp nga tjerėt Shiptar tė Dardanise , do ti kisha postu vetėm ushtart edhe viktimat e kėtyre shqiptarve tė maqedonisė qe luftuan e vdisėn pėr me ta dhan lirin ty o drenicak ...
    Tė garantoj qė e gjith faqja mbushet me emra tė viktimave e tė ushtarėve tė Maqedonisė nė radhet e UĒK qė edhe vet habitesh se shum jan ,se shifesh qė nuk din gjo ti o drenicak ..
    Nuk flitet pa ndėrpre kundėr vllaut tėnd , pamar parasysh se cilės fe i takon o drenicak .
    Qe po ta tregoj njė rast , une nuk falem por aj shoku nga je ti Drenicak ai falet edhe 5 her nė dite , ta tregoj edhe emrin qe edhe mbiemrin ARIF IBISHI qė tė besosh , se ti spo besoke fare , shko edhe pyete a e provokon ndokush ndojhere , ndoshta edhe e njef .
    Po ka shqiptar tjer Dardanija , e spo humbi fvtvrėn me ty se nuk i takon ti atij rangi , jemi nė gjendje pėrsėri ta ndajm kafshatėn e bukes sikurse qė e benim mė heret me vėllezer tan .

muslimani72
    Edhe une jam shqiptar mu nga je edhe ti , por me sa e di une edhe me FE duhet tė mbrohet atdheu dhe kombi , a?
    E di qe njėri nga i familjes sė Muhamedit a.s. ka luftuar gjdo her per te por kur nuk e ka pranu fene , a po gabohem ? Atehere i bie qė aj ka luftu pėr rethinen , token e vet dhe kombin e vet ..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Iliri. : 02-12-2009 mė 01:40

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263

Thumbs up

Citim Postuar mė parė nga Iliri. Lexo Postimin
    Kush po na tregon , ani Drenicak , eu-eu .
    Mos me mė ardh turp nga tjerėt Shiptar tė Dardanise , do ti kisha postu vetėm ushtart edhe viktimat e kėtyre shqiptarve tė maqedonisė qe luftuan e vdisėn pėr me ta dhan lirin ty o drenicak ...
    Tė garantoj qė e gjith faqja mbushet me emra tė viktimave e tė ushtarėve tė Maqedonisė nė radhet e UĒK qė edhe vet habitesh se shum jan ,se shifesh qė nuk din gjo ti o drenicak ..
    Nuk flitet pa ndėrpre kundėr vllaut tėnd , pamar parasysh se cilės fe i takon o drenicak .
    Qe po ta tregoj njė rast , une nuk falem por aj shoku nga je ti Drenicak ai falet edhe 5 her nė dite , ta tregoj edhe emrin qe edhe mbiemrin ARIF IBISHI qė tė besosh , se ti spo besoke fare , shko edhe pyete a e provokon ndokush ndojhere , ndoshta edhe e njef .
    Po ka shqiptar tjer Dardanija , e spo humbi fvtvrėn me ty se nuk i takon ti atij rangi , jemi nė gjendje pėrsėri ta ndajm kafshatėn e bukes sikurse qė e benim mė heret me vėllezer tan .

O zotri ti nuk je fare ne tem,ketu eshte fjala ndikimi i fes ne komb e jo viktima te luftes e qka blun ti ne koken tende.
    Une jam i bindur qe feja islame kombin e ka sakatu,e sidomos ne rajonet e prapambetura siq ishin trevat e shqiptarve te maqedonis,nese ke kunder argumente tuaji ato,nes jo mos dil nga tema.
    Qdo shqipetar qe viziton trevat aty ku banojn shqipetaret e maqedonis zhgenjehen me menyren alla turke te te jetuarit.
    Mos u mundoni te fyeni te tjeret per nje te vertet te madhe,ne vend qe te ndryshoni ju po e mbroni te keqen.
    Une kam shpres se me shkollimin e te rinjeve me gjithate shqiptaret e maqedonis do bejn ndryshime radikale ne jeten e tyre.
    Nuk e kam qellimin te ju ofendoi asesi,sepse keshtu ne jetonim ketu e 50 vite me par,por fal shkollimit(ndihmes se shqiperis ne shkollimin e kuadrave )arritem te dalum nga terri.
    Nese viziton shkupin shef dy kontraste te thella,jo qe une e them por secili qe viziton shkupin shef njerz me tespi ne dor duke bredh rrugve kot,femra te mbeshtjellura qe asgje me shqiptaret nuk kan te perbashket.
    Ju nuk keni pse te ofendoni te tjeret,sepse jam i bindur se nuk ka shqipetar qe veti i thot shqipetar e nuk e deshiron civilizimin e shoqeris shqipetare ku do qoft ajo.

Edhe une jam shqiptar mu nga je edhe ti , por me sa e di une edhe me FE duhet tė mbrohet atdheu dhe kombi , a?
    E di qe njėri nga i familjes sė Muhamedit a.s. ka luftuar gjdo her per te por kur nuk e ka pranu fene , a po gabohem ? Atehere i bie qė aj ka luftu pėr rethinen , token e vet dhe kombin e vet ..
    Me nderime
    Je jasht temes,ketu po diskutohet per ndikimin e fes ne komb e jo per viktima te luftes

i/e regjistruar Maska e Ali Baba Tepele
    Anėtarėsuar
    15-03-2007
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,972
    Fetė nė shqipėri kanė qėnė gjithmonė pėrēarėse.

i larguar Maska e bindi
    Anėtarėsuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar mė parė nga Ali Baba Tepele Lexo Postimin
    Fetė nė shqipėri kanė qėnė gjithmonė pėrēarėse.
    Don te thuash qe ata, nuk kane sherbyer, ne te mire te ēeshtjes kombtare, apo si e spjegon ti kete...!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bindi : 28-01-2010 mė 08:10

i larguar Maska e bindi
    Anėtarėsuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar mė parė nga land Lexo Postimin
    Feja islame eshte shkaterrusja me e madhe e identitetit te nje kombi...per muslimanet nuk egziston nocioni komb...ata quajne komb kombin e madh musliman...feja ortodokse e krishtere dhe kjo eshte shkaterruese identiteti,me pak se islami kuptohet....kurse feja katolike nuk te detyron te mos jesh shqiptar,pra eshte feja me e pademshme...mos kujtoni se jam katolik dhe po mbroj katoliket,jam ateist me background ortodoks.

Nje ateist dhe nje agnostik(fatmiresisht jane shumica e shqiptareve) mund te quhet me plot gojen SHQIPTAR
    Deri diku mund te pranoje konstatimin tend...Por per mendimin tim,Te gjitha fete
    ne nje mnyre apo nje tjeter i kane bere obstrukcion ēeshtjes kombetare, me perjashtim te disa individeve klerik, qe u treguan mendje ndriture ,duke e vene vehten ne mbrojtje te kauzes kombtare...!
    Te qenit shqiptare ,nuk do te thote ,qe patjeter te jesh nje ateist apo agnostik...Por qendrimi i lartesur mbi fete, duke thithur selekcionuare nga keto ata te mira ,dhe vene ato ,ne sherbime te vlerave kombtare...Qe ne kete konteks do te thote ,qe nje shqiptare prioritet i jep interesave kombtare ne raport me ato fetare...!

i larguar Maska e bindi
    Anėtarėsuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar mė parė nga Gjinokastra Lexo Postimin
    Shko mėr e vrit veten , ju myslimanėt bashkė me krishterėt ! Nė fund tė fundit jeni vėllezėr Ēifutė !

Unė jam shqiptar , feja ime ėshtė Nishi , Arta , Ulqini , Pėrlepi , Velesi , Kosturi , Follorina , Podgorica , Janina , Presheva , Vranja , Tregu i Ri(Novipazari) etj.
    Eee sikur te mendonin te gjithe si ti...

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    Fatkeqesia e kombit shqipetar ne kosove ishte eshte dhe do jet feja islame,te gjith ata qe deshirojn ta thon te verteten mendoin si une.
    Jo qe nuk ka kontribua asgje per kombin por e ka pengua shume kombin ne rrugetimin e tij.Kreret e fes islame qdo her ishin bashkpunetor te rusis dhe serbis dhe me mjaft sukeses per fat te keq i kryen detyrat e padronve te tyre sllav.
    Askush me besnik se sa katoliket nuk i ka qendrua kombit kurse ne qe u konvertuam ne mysliman per hater te armikut 500 vjeqar nuk e kemi te drejten te lavdrohemi per ndonje lloj patriotizmi.
    Edhe i madhi kadare tha se kombi shqipetar gjat rugetimit te tij perjetoi dy demka te medha e ato ishin komunizmi dhe islami.
    Ne kosove pas luftes kan hyr edhe tarikate tjera te fes islame dhe eshte ber lemesh,dhe druaj qe ky popull ka pune per te ber me mjekerr palar e pantoll shkurter.
    Do apo nuk do ti,liria,pamvarsia dhe shteti i kosoves linden, pasi me qindra dhe mijra te rinj dhe te renja musliman shqiptar derdhen gjakun e tyre duke luftuar kundra ushtrise ORTODOKSE Serbe te Milloshevicit!
    duhet pranuar se perkrah vllezerve mysliman kan luftuar dhe Vellezer shqiptar katolik nga kosova dhe vise te tjera,te cilet jane po aq shqiptar sa dhe myslimante!ata te cilet kerkojne te ulin vlerat e popullit mysliman te kosoves,nuk jan as gje tjeter per vec se tradhetar te kombit dhe sherbetor te Serbise!
    Ushtria Clirimtare e Kosoves perbehej 99.99%nga luftetar mysliman kosovar,
    dhe ja arriti te munde ushtrine pushtuese te Miloshevicit!

Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •