bla bla blaMua s'me pengon i nenshtruari por me pengojn dy fytyrshat ndihmesat lojal te te huajit.
Keshtu do te pergjigjej vetem nje bashkpuntore qe lobizon gjuhen dhe kulturen e huaj per ta kryer aktin e asimilimit sa me shpejt ,te lumt kjenke tamam arab i verrtet , ne raste te tilla pse perdorni Islamin vetem si mburoj .
Po ku e jep islami te mbytet njeri po ku e jep kurani qe i nenshtruari ti sundoj te tjeret une prap po te pyes nese ja ndryshon nje populli gjuhen kulturen dhe traditen .
Q'FAR M.U.T KOMBI DO TE KETE AI .???????????????????????????????????????
Te Osama bin Ladenit nxensit te Amerikes apo Sadam Hyseinit te Janullatosit apo te Papa Benediktit te 16 ??????????
Nese mendon se je me i devotshem me islam se tjetri gabon sepse edhe une besoj ne nje zote i cili e kupton gjdo gjuhe dhe jo vetem ate arabe apo hebraike apo greke apo llatine bile bile me behet se gjuhen shqipe Perendia ai i lumi me leht e kupton sepse ashte me e lashte se cila do nga ato qe permenda me lart .
Zotni merru me tjera pune e mos shperndaj kulture te huaj se kemi gjuhen tone kulturen tone kemi edhe besimin tone se mua babe e gjysh me kan vdek me besim te plote ne nje zote e tani ju sapo keni filluar te na e spjegoni se cka dhe si duhet veprue me i dhane nxitim asimilimit se gjuha shqipe kjenka gjuhe e dores se dyte apo gjuhe qe se kupton Zoti !.
Ke aftesi te spjegosh prej kure dallohen gjuhet ,kujto merzin e Ademit pas vrasjes se pare mes bijve te tij kujto Kabilin dhe spjego te nesermen kush ishte ajo qe dalloj individet dy nga dy, di te spjegosh se cila gjuhe dominonte nder qifte .
Apo ndoshta mendojn ata perhapsit e kulturave te huaja se ne jemi vjeta apo kingja dhe ju lejohet arabogrekokatolikve te bajn perqarje te tilla ne kombin shqiptare te mbjellin urrejtje ndervllaznore gjer sa te fillojm me likvidue njeni tjetrin kush sa me pare ehhh sa shkurtpamsa jane disa nga ne.
Jo jo per kte ne bot lindin ADOLF HITLERA , me apo pa deshire do te bashkohemi me njeni tjetrin se perndryshe as eshtnat nuk do te na figurojn me larg se ne ndonje krematorium te tipit te AUSHWICIT.
Une luki baces kam ba dhe do vazhdoj te veproj deri ne momentin e fundit qe me ashte caktua gjer ne frymen e fundit per gjuhen shqipe per kombin,
per mua ashte knaqesi te vdes shqiptar i besuar te nje zot i vetem .
Nese deshirojm te flasim shqip te punojm shqip te marrim frym shqip te lindim dhe vdesim shqip patjeter duhet tu kundervihemi te huajve qe mbjellin te ligen mes nesh mjaft kemi kjen te sunduar kjo liri ju takon shqiptarve ,duajeni njeni tjetrin mos i krijoni hapsire te huajit te perqaj kombin .
Nje fjale e menqur e nje plaku thote ;
QENI I KEQ TA SJELL UJKUN NE TORISHT ,E PAT KOPEJA .
Nuk di kujt i thua apo kujt i referohesh ti me kete shkrim . Nese mua e ke fort gabim sepse je i ri ketu edhe nuk i njef shumicen e antarve ketu .
Nuk mu pergjigje ne pytjen time , ti qe mban veten kaq patriot qfare bone ti per Shqiperin dhe shqiptarin ??
Krijoni Kontakt