O Leci, jam shume dakort me gazetarine investigative, kam qene dhe vete fans i Fiksit. Por po them, qe kur ne krye te ketij emisioni ka ardhur Lipi, po ndodhin shume gjera negative. Leci, une nuk po kapem vetem me rastin Pango, por po them qe ai emision eshte bere abuziv dhe selektiv nga te cilat rrjedh se eshte dhe korruptiv. Po iu them, edhe ne Itali u denua nje nga paparacet me te famshem vetem e vetem perse kishte dhunuar verbalisht disa yje te botes se sportit, spektaklit apo politikes.
Ndersa ne Shqiptaret vazhdojme te luajme me dy standarte, duam te shkojme ne Europe themi, por jo me rregullat e Europes. Duam te shkojme ne Europe me rregullat sipas qejfit tone. Kjo nuk eshte e mire. Ketu ne vendin tone ka me mijera OJQ e organizata qe dalin e flasin per te drejtat e njeriut neper konferenca, madje dhe ne bertasim me ze te madh per keto te drejta, por kur vjen puna qe ti zbatojme rregullat per kete gje, nuk e ben asnje nga ne.
Leci, une nuk them qe te mos gjykojme, por te gjykojme per te gjithe njesoj. Pra, duhet te piqemi si popull, e jo te jemi akoma nje kope shpellash, te na hedhin hi syve kush ngrihet me i pari ne mengjes.
Krijoni Kontakt