Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 35
    i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    pse ju habit, kur e ben vete ajo, ta pret mendja qe nuk e ka problem nese femijet e saj marrin te njejten rruge...me vjen shume keq, dhe sadoqe ajo shpreson te ket nje jete normale ne te ardhmen, sma merr mendja se mund ta gjej kete gje, eksperiencat qe ka kaluar nuk harrohen
    Rexho po e ema te bej çte doje se i ka ment ne koke ,por te çoje femijn e saj edhe ne ate moshe .........o zot

Ka menyra te tjera per te fituar buken e gojes ,e thash dhe me lart si qen te shkoj edhe te punoj halet te shkoj ti laj dhe ti siguroj jetesen buken e gojes femijeve ,por jo ne kte rruge te ndyre

Jan kafshet dhe per femijen e vet behen cope kur shkojn dhe ja grabisin ..........e jo me nena per femijen ,dhe shum raste kemi degjuar kur nena eshte prostitute dhe femijen e vet nuke do ta çoje ne ate rruge

Por kto lloj "nenash" jane ti rrjepesh ose ri varesh nga .......
    Ndryshuar për herë të fundit nga Linda5 : 19-12-2009 më 06:30
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga Pogradecari Lexo Postimin

Rrëfimi i 18-vjeçares nga FIERI e cila pohon se nëna e saj e ka detyruar të bëhej punonjëse seksi që 13 vjeçe. Punonim bashkë

Unë nuk jam si të gjitha moshataret e mia dhe kjo më bën të vuaj. Kështu e nis rrëfimin e saj para psikologes dhe gazetës 18-vjeçarja N.F., e cila ndihet e diskriminuar nga të gjithë për profesionin që ka ushtruar e detyruar që kur ishte minorene dhe kërkon të japë mesazhin e saj. Ajo pohon se jeton me nënën e saj, e cila është gjithashtu një punonjëse seksi. Ajo nuk ka frekuentuar shkollën asnjëherë, nuk di të shkruaj e të lexojë.

"Jemi shumë të varfër dhe jemi 4 fëmijë që jetojmë vetëm me nënën. Fillova të punoj si punonjëse seksi kur isha vetëm 13 vjeçe, sepse mendova se ishte e vetmja rrugë për të fituar para për bukën e gojës, pasi nëna po sillte gjithmonë e më pak para në shtëpi dhe ishte ajo që kërkoi të bëjë edhe unë punën e saj", - rrëfen 18 vjeçarja, duke shtuar se nuk do t'i harrojë kurrë fyerjet, përbuzjet që ka marrë që 13 vjeçe nga klientët pervers që ia gjente e ëma.

Adoleshentja pohon se klientët e saj ishin të moshave të ndryshme, duke filluar nga adoleshentët e deri te mosha 50-vjeçare. Sipas saj, tani klientët e saj janë ata që e kërkojnë këtë rregullisht dhe se punon gjithnjë me të ëmën në vende me dritë, në mënyrë që të mos lëndohet apo dhunohet nga maniakët. "Punoj nga ora 10 deri pas mesnate dhe rri gjithmonë në vendet ku klientët e dinë dhe pres çdo ditë për të fituar bukën e gojës për vete dhe familjen.

Do dëshiroja të isha në shkollë, si të gjithë moshatarët e mi", - pohon adoleshentja. Ajo ëndërron ta lerë një ditë këtë profesion dhe të bëjë një jetë normale të qetë me familjen e saj. Por, kur vallë, kësaj pyetje nuk mundet t'i japë përgjigje.

Jane keto racat me ngjyre lol .

Nena monstra !!!!!
    Jeto sot se neser nuk i dihet

......................... Maska e Pogradecari
    Anëtarësuar
    15-10-2002
    Vendndodhja
    a
    Postime
    540
    Citim Postuar më parë nga Eros- Lexo Postimin
    histori te tilla te lene pa fjale,eshte e tmerrshme...me vjen shume keq per vajzen...klientet e saj pedofile meritojne plumbin ballit pa pike meshire.

100 % dakord
    ceshte ky qef kaq i madh te shkosh me femije pis milet

shendet e para

E larguar pergjithmone Maska e izabella
    Anëtarësuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Ne nje cep te kesaj bote...
    Postime
    1,780
    Citim Postuar më parë nga Sueda Lexo Postimin
    Zoti i madh mos na sprovo.Ke te drejt izabella, ka njerez qe se meritojn te jen prinder,por per fat te keq egzistojne jo vetem ne Shqiperi por ne cdo Shtet...!!!
    Po pra se mar vesh pse behen nena kur nuk jane ne gjendje te rrisin femijet......
    Femijes nuk i durohet dot nje temperature ose nje dhimbje koke e jo me ta cosh ne nje "pune" te tille.......e tmerrshme

Mire ka thene dhe Linda me lart keto ti varesh.......

Dhe Eros ka thene gjithashtu mire per ato plehra qe kane shkuar me kete femije tia fusesh plumb ballit e kane pak....

Po a kane femije vete keto kafshe qe kane shkuar me te ?????

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    mjerimi e ka vulen e shemtueme thoshte migjeni!...

i/e regjistruar Maska e elonesa
    Anëtarësuar
    23-11-2009
    Vendndodhja
    ne planetin toke
    Postime
    755
    o zot a egziston vertet nje zemer nene e till......????
    qdo dit e me shum po shofim keso raste ,a ja vlen te jetoj me e shkretza
    vajz
    po te isha ne ved te saj do e akuzoja qysh moti per abuzim me te mitur ajo sigurt eshte ndonje psikopate .....
    sa keq te degjosh per raste te tilla vertet trishtim ....:s:S

i/e regjistruar Maska e firaku
    Anëtarësuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Nen qiell
    Postime
    660
    I dhimbshem shume ky tregim,me preku pamas edhe pse e di qe ka gjera te tilla kudo ne bote ,por ne nje familje shqiptare kjo me preku mjaft thell.
    Nuk jam ne dijeni si trajtohen rastete e ketilla ne Shqiperi nese lajmerohen por mendoj nese vajza deshiron me nje mendje te largohet nga kjo rrug e keqe ja vlen ta lajmeroj rastin,besoj se nese e lajmeron rastin te pakten gjerat do ndryshojne per te mire apo te largohet larg nga e ema e saj.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga Linda5 Lexo Postimin
    Rexho po e ema te bej çte doje se i ka ment ne koke ,por te çoje femijn e saj edhe ne ate moshe .........o zot

Ka menyra te tjera per te fituar buken e gojes ,e thash dhe me lart si qen te shkoj edhe te punoj halet te shkoj ti laj dhe ti siguroj jetesen buken e gojes femijeve ,por jo ne kte rruge te ndyre

Jan kafshet dhe per femijen e vet behen cope kur shkojn dhe ja grabisin ..........e jo me nena per femijen ,dhe shum raste kemi degjuar kur nena eshte prostitute dhe femijen e vet nuke do ta çoje ne ate rruge

Por kto lloj "nenash" jane ti rrjepesh ose ri varesh nga .......
    te kuptoj linda, por mesa mamaja zgjodhi rrugen e prostitucionit te bej para, ajo nuk ndihet sikur po ben dicka te keqe duke zgjedhur kete rruge, prandaj dhe nuk i duket alarmante qe vajza te bej te njejten gje....kurse nje mama qe punon 3 punra duke u torturuar dite per dite, nuk do doje femija e saj te bej te njejten pune, por te shkoj ne shkolle dhe te gjej nje karier me te mire...kurse nje mama qe perdor droge apo alkohol, as nuk e can koken shume nese femija merr ate rruge sepse sjan mentally stable themselves
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Nuk e shof dicka të keqe nqs e ema ka zgjedh rrugen e prostitucionit dhe për me fitu lek por ajo më e keqja që e futi në këtë lojë edhe vajzen e saj 13 vjecare. Në vend që ajo e shkreta të dal me shoqe e të rrij në rrug e të luaj me fëmij asaj i është ardh urdheri me u shit booh shum e vështir vec me paramendu e leje më me mund me bo.

Ajo gruja paska qen crazy se me qen ndonjë me mend nuk e kish bo këtë kurren e kurrës ok të kishte prit t'pakten të rritet por jo prej 13 vjec.

Se këtu ku jetoj njof kshtu por t'pakten jan të rritura 19..20 vjecare ama ato luftojn me bo lek të madhe jo vetëm për buk.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    ncncncn...no koment(mbeturinn)

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •