Keto gjera ndodhin dhe ne perendim, jo me ne Shqiperi qe varferia eshte e dukshme.
Keto gjera ndodhin dhe ne perendim, jo me ne Shqiperi qe varferia eshte e dukshme.
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
Kjo eshte nje plage sociale qe sa me shum interesohesh per te, aq me shum raste te tilla dalin ne drite
Per mendimin tim, komenti i vetem qe mund ti behet eshte:
Femrave te tilla mos ju dhente Zoti femije.
Kam pare plot nena qe kan rritur mbi 6 femi ....deri ne 13-15 pa qene nevoja t’i hedhin ne rruge......as njeres prej tyre nuk i falet fakti qe femijes t'i jape rruge te gabuar me justifikimin se po e bejn per buken e gojes. Aq me teper rasti qe parashtron Ti, kur dhe e ema ka punuar ne rruge dhe eshte e ndergjegjshme per anomalite dhe problemet qe i sjell "profesion" i tille.
Te gjithe kemi pasur jete te veshtire dhe na eshte dashur te punojme pune nga me te rendomtat.
.. per te qene me objektive po flas per veten time. Une kam punuar qe ne klase te peste, kuptohet jo pune te veshtira por ama kam justifikuar shpenzimet e mia dhe per kete nuk me eshte dashur as te genjej, as te vjedh e as te punoj ne rruge.
Shpresoj qe vajza te jete e vetedijeshme se ka akoma mundesi per te dale nga kjo rruge dhe t’i gjendet dikush prane per t’i dhene nje dore.
...... po mundohem tani te imagjinoj gjendjen ku ndodhet dhe jam e vetedijeshme se e ka shum te veshtire dhe normalisht ne rrethanat qe eshte nuk ka as shtysa per te dale.
Do Zoti qe instikti i saj i inisiatives qe zgjohet (se nuk eshte vone) dhe te mund ta marre jeten e vet ne dore
Ska as nje lloj lidhje rraca me ngjyre?
ka dhe rraca pa ngjyre sa te duash ........
Krijoni Kontakt