Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 35 prej 35
    i/e regjistruar Maska e Eve
    Anëtarësuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    Keto gjera ndodhin dhe ne perendim, jo me ne Shqiperi qe varferia eshte e dukshme.
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143 Lexo Postimin
    .......

Nqs eshte e vertet kjo histori na sillni lajmin qe ku e moret se mua nuk me besohet per vete.
    Edhe mua tip trillimi me duket.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Jane keto racat me ngjyre lol .

Nena monstra !!!!!
    C'lidhje ka rraca me ngjyre?
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Kjo eshte nje plage sociale qe sa me shum interesohesh per te, aq me shum raste te tilla dalin ne drite

Per mendimin tim, komenti i vetem qe mund ti behet eshte:
    Femrave te tilla mos ju dhente Zoti femije.

Kam pare plot nena qe kan rritur mbi 6 femi ....deri ne 13-15 pa qene nevoja t’i hedhin ne rruge......as njeres prej tyre nuk i falet fakti qe femijes t'i jape rruge te gabuar me justifikimin se po e bejn per buken e gojes. Aq me teper rasti qe parashtron Ti, kur dhe e ema ka punuar ne rruge dhe eshte e ndergjegjshme per anomalite dhe problemet qe i sjell "profesion" i tille.

Te gjithe kemi pasur jete te veshtire dhe na eshte dashur te punojme pune nga me te rendomtat.
    .. per te qene me objektive po flas per veten time. Une kam punuar qe ne klase te peste, kuptohet jo pune te veshtira por ama kam justifikuar shpenzimet e mia dhe per kete nuk me eshte dashur as te genjej, as te vjedh e as te punoj ne rruge.

Shpresoj qe vajza te jete e vetedijeshme se ka akoma mundesi per te dale nga kjo rruge dhe t’i gjendet dikush prane per t’i dhene nje dore.

...... po mundohem tani te imagjinoj gjendjen ku ndodhet dhe jam e vetedijeshme se e ka shum te veshtire dhe normalisht ne rrethanat qe eshte nuk ka as shtysa per te dale.

Do Zoti qe instikti i saj i inisiatives qe zgjohet (se nuk eshte vone) dhe te mund ta marre jeten e vet ne dore

Ska as nje lloj lidhje rraca me ngjyre?
    ka dhe rraca pa ngjyre sa te duash ........

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •