Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 35
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Pogradecari Lexo Postimin

mua nuk me besohet ndoshta vetem lajme
    si baba qe jam vete jo vetem qe do beja 2-3 pune ne dite qe vajzes time mos i mungoje asgje
    por po ti duhej zemra ime une do ja jepja dhe do largohesha nga kjo jete shume i lumtur

Ka mo pogradecari femra te tilla. Kam degjuar dhe une nja dy historira nga njerez qe i kane njohur nga afer. C'ti besh. E kuptoj qe ka femra qe shesin trupin per tu siguruar femijes buken e gojes, por qe dhe te nxjerresh femijen tend si prostitute kjo eshte jashte llogjikes se nje prindi. Jo gjithkush sic e permendi dhe Angelina, eshte e lindur per te qene nene, edhe pse jane te afta te pjellin.

......................... Maska e Pogradecari
    Anëtarësuar
    15-10-2002
    Vendndodhja
    a
    Postime
    540

nuk ja uroj vdekjen askujt bile jam kunder denimit me vdekje
    cdokush qe nuk ka mbushur 18 vjec eshte automatikisht i/e pafajshem mendimi im ky

shendet e para

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Dhe e paska kaluar adoleshencen duke punuar si prostitute? Po si ka mundesi, eshte periudha kur njeriu eshte i rrebeluar, nqs nuk i pelqente jeta qe bente, tja mbathte. Eshte paksi vone per te bere rolin e viktimes.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga Linda5 Lexo Postimin
    O zot ,po si nuk i ka ardhur keq ksaj nene qe e ka çuar vajzen ne ate rruge ne ate moshe,çfar nene esht ajo ...pupupupupupu mu rrenqeth mishi qe e lexova kte po nga ajo femije priste te ushqente femijet e tjere po ajo te shkonte te punonte si qen vet dhe vetem vajzen mos ta çonte ne ate rruge ..por do vij koha qe kjo nene( i thençin ) qe do i laj kto qe ka bere me vajzen e vet .......po kto lloj femrash esht ti fusesh me nja 15-20 veta pernjiheresh ,dhe atehere ti vij menja verdall dhe te thot ..o zot me fal çkam bere me vajzen .........çfar nuk mban kjo toke dhe çfar nuk po degjojme
    pse ju habit, kur e ben vete ajo, ta pret mendja qe nuk e ka problem nese femijet e saj marrin te njejten rruge...me vjen shume keq, dhe sadoqe ajo shpreson te ket nje jete normale ne te ardhmen, sma merr mendja se mund ta gjej kete gje, eksperiencat qe ka kaluar nuk harrohen
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    .......

Nqs eshte e vertet kjo histori na sillni lajmin qe ku e moret se mua nuk me besohet per vete.
    Ndryshuar për herë të fundit nga FierAkja143 : 19-12-2009 më 02:43

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143 Lexo Postimin
    ps. Nqs eshte e vertet kjo histori na sillni lajmin qe ku e moret se mua nuk me besohet per vete.
    komshie, keto gjera ndodhen kudo, sado te rralla prap ndodhen...po shikoja nje documentary, ne Cambodia, qe njerzit jan shume te varfer...prinderit shisnin vajzat e tyre 5-7 vjece ne prostitucion....dhe njerzit e huaj (sidomos pedofilet e amerikes) shkonin dhe i jepnin 30 dollar apo cik me shume per nje "eksperience" me femijen 7 vjecare!!!
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    wow o zot ca ndodh ne bote!! Kta lloj prindrish duhen varur.

Ca me cmend fare mua eshte kur dalin ca njerez dhe u vejn fajin femijeve qe nuk dalin nga situata! Mire ata prinder monstra pa shpirt dhe injorant qe bejn gjera te tilla, por truri im nuk arin te kuptoj me ca llogjike dalin ca njerez qe akuzojn femiet per fatkeqesin qe i gjen.

E larguar pergjithmone Maska e izabella
    Anëtarësuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Ne nje cep te kesaj bote...
    Postime
    1,780
    Po kjo nuk qenka "nene" kjo qenka kafshe......si ka mundesi nje nene te jete keshtu....
    mire e ka thene dhe dikush me lart qe jo cdokush mund te jete nene....
    E tmerrshme nje gje e tille......por kjo toke cfare nuk mban....
    Ta varesh kete "nenen".....

Nje njeri qe ne momentin qe e mer vesh se do behet prind duhet te mendoje cdo gje dy here sepse eshte prind dhe duhet te mbaje pergjesi per rritjen sa me te mire te femijes.....dhe po te jete mundesia le te punoje 2-3 pune vetem qe femijeve te mos i mungoje gje e jo te detyroje femijen te beje nje pune te tille......
    pupupupu pika su bien ketyre lloj nenave......
    nuk arrij ta kuptoj nje sjellje te tille....

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    histori te tilla te lene pa fjale,eshte e tmerrshme...me vjen shume keq per vajzen...klientet e saj pedofile meritojne plumbin ballit pa pike meshire.

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Zoti i madh mos na sprovo.Ke te drejt izabella, ka njerez qe se meritojn te jen prinder,por per fat te keq egzistojne jo vetem ne Shqiperi por ne cdo Shtet...!!!

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •