Close
Faqja 7 prej 13 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 124
    i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Më mirë se më 15 nëntor

Ambasadori amerikan, Christopher
    Dell, e ka vlerësuar raundin e dytë të
    zgjedhjeve si më të mirë se raundi i
    parë
    Ambasadori i Shteteve të Bashkuara
    të Amerikës në Kosovë, Christopher
    Dell, të dielën ka thënë se raundi
    i dytë i zgjedhjeve ka kaluar edhe më
    mirë se ai i pari. Ai në orët e para të ditës
    vizitoi disa qendra votimi në Komunën e
    Gjilanit, prej nga u largua i impresionuar
    me mënyrën e organizimit të tyre. “Me
    sa duket, votimet janë të organizuara
    shumë mirë. Natyrisht tani janë më të
    thjeshta, sepse janë vetëm dy kandidatë
    për t’u votuar dhe njerëzit duken shumë
    më pak të hutuar rreth procesit. Kështu
    që mendoj se ka shenja pozitive se sot do
    të ketë zgjedhje të mira”, ka thënë Dell.
    Sipas ambasadorit Dell, shteti i Kosovës
    e ka kaluar testin e zgjedhjeve të lira dhe
    demokratike. “Është e qartë se institucionet
    kanë bërë një punë të madhe në
    organizimin e këtyre zgjedhjeve. Deri më
    tani, në këtë vendvotim të gjitha materialet
    votuese kanë ardhur me kohë, qendrat
    e votimet janë hapur në orën 7:00, ashtu
    siç ishte parashikuar. Jam i impresionuar
    me seriozitetin e komisionarëve të secilës
    qendër votimi. Mua më duket se ky do të
    jetë një test i kaluar për Kosovën”.
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e firaku
    Anëtarësuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Nen qiell
    Postime
    660
    Urime PDK-se.
    Ishte kjo nje fitore e radhes,suksese ne te ardhmen.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-02-2007
    Postime
    389
    Urime PDK, e qliruat Kosoven,e sjellet demokracin ne Kosov(kujtone prej1945deri 2001 ne pushtet ishte vetem lidhja komuniste e kosoves), e pavarsuat Kosoven dhe tani i keni dy detyra te tjera ne historin shqiptare,zhvillimi ekonomik dhe bashkimin kombetar,urime PDK dhe mos na lashte zoti pa Hashim Thaqin

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-02-2007
    Postime
    389
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    Ne fakt eshte fitore e pdk-se.
    Punuan e fituan.

Kush lun kamb e dor ha buk e laknor.. thot populli.

LDK e LDD duhet te mesojne nga pdk se si punohet ne popull.

Cdo antar i PDK-se mobilizon vehten e familjen e farefisin e katundin e mahallen.. per ceshtjen e partise se vet dhe keshtu shtohen votuesit e mundet kundershtari.

Nuk besoj se eshte merzitur kryesia e ldk dhe e ldd per kto humbje.
    Kam bindje se keto kryesi kane dhen besen tek shtabi i PDK-se qe ..vec mos na mbani ne qato lista bllacore farukore se kurgja tjeter nuk duam e nuk ju pengojm te fitoni sa te doni e cka te doni..
    bese te tille kan dhen besoj para ktyre dhe veton sorr surroi e bukosh guzica e krejt cka jan ne kosove me kostuma e kravata te shtrenjta..

urime llap e ishalla po punojn ata shoket e tu..
    le te hajnojne nga pak por dhe ndonji pun per publikun le ta bajne..
    Kjo eshte Kosova sot..

..
    mos je habit brarov e ke shkru per pde sali berishes,e keto fjale te vlejn per partin malsore te sali berishes

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-02-2007
    Postime
    389
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Eshte interesante ti bejme nje krahasim, votueseve te partive dhe te bejme ndonje komperacion.

Deri tash kemi pasur elektorat fanatikë, d.m.th votuesi nuk e ka votu nje parti per shkak te programit te asaj partie mirpo zakonisht eshte bere per keto arsye:

1. Katunar dhe sheherli (PDKja-katunart, ndersa LDKja- sheherlijt)banalitet hesapi

2. Simpatia ndaj partis apo kryetarit te partis

3. Per shkak se filani apo mahalla eshte me kete parti, ndersa une du me tjeter parti

D.m.th realisht deri tash kemi pasur vetem Votues Militantesh.

Mirpo zgjedhjet e fundit, Militantizmi i LDKs ka ra, ndersa militantizmi i PDKs ka mbetur dhe bile vetem se eshte forcuar.

Ramja e militantizmi te LDKs ka ra, me shkembimin e karrikeve ne kuvendin e LDKs, ku LDDja u shkeput nga trungu dhe poashtu vdekje e Rugoves ishte faktor i rendesishem.

Militantizmi i PDKs ka mentalitetin e fort

Karakteri qe i dallon fanatiket e PDKs eshte ai i perkrahseve te luftes, d.m.th persona qe nuk dorezohen leht dhe jan besnik ndaj partis se tyre, sepse disi kan pershtypjen se akom i konsiderojn luftetar te UCKs dhe i rrespektojn poashtu ne ate menyre. Dhe keshtu elektorati i PDKs vetem shkon duke u rritur.

Militantizmi i ndar ne Katunar dhe sheherli

Prishtina eshte nje rast ku na sherben si shembull i kesaj natyre. PDKja ne prishtine konsiderohet si nje produkt katunarie. Prishtinalia e Voton LDKn pershkak se eshte parti kinse me karakter qytetarie dhe anti katunarie.

Ne prishtine edhe po te konkuron Bill Klintoni ne kuader te PDKs per kryetar te prishtines nuk ka per te arritur as ne balotazh me ndonje kandidat te LDKs.

D.m.th jemi larg demokratizimit te elektoratit Kosovar.
    po filozof e qka nenkupton ti me kta sheherli e katunar, prizreni,gjilani e vushtria qka po te doken si dhe gjitha komunat tjera qe i ka fitu PDK ja,komunat ma te mira i ka fitu ne dash me dit PDK ja,se ne gjitha komunat tjera u votu ne baze ndasive krahinore,ne podujev e prishtin qysh eshte e musht me llapjan kan fitu kandidatet me prejardhje llapjane,aak ka fitu vetem ne rethin te ramushit,kurse PDKja i ka fitu komunat ma te mira dhe ma me kulture te larte kombetare ti filozof qe e injoron popullin shqiptar si ne kohe te shkive katunar e sheherli,prej kahit erdh missi i Kosoves percjellsa e dyte ne bote

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629

Talking

Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    eshte mire qe ka fitu pdk-ja
    Ne kohen kur skamja ne popull eshte me e theksuar se ndonjeher me par,ne kohen kur shiku eshte nen hetime,jam shume i bindur qe pdk-ja do shkatrrohet shume shpejt mbrenda permbrenda,pritni vetem edhe pak kur te fillojn te akuzoin njani tjetrin per hajni,krime te ndryshme,pra vetem duhet pas durim
    hahahahahahahaaa
    prit magar deri sa te del bar

hahhahahaaa
    prit me muaj e prit me vjet pushka e litit nuk kerset

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-10-2009
    Postime
    7
    Citim Postuar më parë nga daja shneq Lexo Postimin
    Urime PDK, e qliruat Kosoven,e sjellet demokracin ne Kosov(kujtone prej1945deri 2001 ne pushtet ishte vetem lidhja komuniste e kosoves), e pavarsuat Kosoven dhe tani i keni dy detyra te tjera ne historin shqiptare,zhvillimi ekonomik dhe bashkimin kombetar,urime PDK dhe mos na lashte zoti pa Hashim Thaqin
    Urime urime per gjith ata qe ndjehen te gezuar.Urime Drenic e keni zgjeru aleancen ne ter Kosoven.Tani jemi drenic e kosov prej Prizreni deri ne LLap .Qfare esht populli zoti ja dergo udheheqsin. Urime deri ne diten e kiametit.Ne daja shneq i kishim pro serb andaj nuk e gezuam lirin qe na e solli Hashim Thaqi >krejt ti falenderohemi dhe respektZotri Thaqi.Me Shqiprin na bashko po deshe andaj pash zoti na bashko hajt.....

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    URIME...eshte shperblim qe e kem meritu,populli eshte qe na vlersoj.(per zemer ja UROJ FITOREN(Llapit,ArdI-1,Pa dorezes2,kosovelli)
    Ndryshuar për herë të fundit nga ardiana luzha : 14-12-2009 më 15:51

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-02-2007
    Postime
    389
    Citim Postuar më parë nga lola>3 Lexo Postimin
    Urime urime per gjith ata qe ndjehen te gezuar.Urime Drenic e keni zgjeru aleancen ne ter Kosoven.Tani jemi drenic e kosov prej Prizreni deri ne LLap .Qfare esht populli zoti ja dergo udheheqsin. Urime deri ne diten e kiametit.Ne daja shneq i kishim pro serb andaj nuk e gezuam lirin qe na e solli Hashim Thaqi >krejt ti falenderohemi dhe respektZotri Thaqi.Me Shqiprin na bashko po deshe andaj pash zoti na bashko hajt.....
    o zoti po don me i bashku shqiptaret ne nje shtet,po normal keni veshtiresi e nje nga ta po e shoh qe je ti e ne rast se je kunder zotit ti dil perpara ndale bashkimin kombetar

i/e regjistruar Maska e liridoni703
    Anëtarësuar
    17-02-2007
    Postime
    212
    Urime PDK-se se tani eshte partia e cila ka vizion dhe program te qaret per kosoven dhe popllin e kosoves..
    Po nuk eshte edhe me ta habite fakti se ne mesin e saj Thaqi i ka kokat ne kry te partis duke filluar nga thaqi e deri te i nderuari dhe shume i respektuari ESAT STAVILEVCI e shume e shume te tjer ,dhe nga te gjitha viset e Kosoves e me laret...

Faqja 7 prej 13 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •