Nuk ekziston.
Nuk ekziston.
Ndryshuar për herë të fundit nga -BATO- : 03-12-2009 më 18:43
Epo kot nuk thone qe oreksi vjen duke ngrene![]()
Tani ti mi_piace me keto qe thua mendon qe nuk ka miqesi mes dy sekseve te kunderta . Me sa loxova mbreme prezatimin tend qe nder te tjera permende nje shoqe te ngushte ...............etj etj . Nuk te duket se bie icik ne kontradite me veten .
Dhe sa inat qe re kaq shpejt eshte vetem dita e dyte qe je ktu .![]()
Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat
Ai që ka shoqe të ngushtë dhe nuk i shkon mendja për seks, ka hormone femrash.
nqs femra eshte terrheqese , ska shance te jete shoqja ime me ndenja te pafajshme ne ate lidhje . nqs eshte average , atehere edhe behet sepse ste terrheq tek e fundit.
instikti natyror eshte me i fuqishem sesa nje lidhje miqesore e vobekte sic eshte ne shumicen e rasteve lidhja mashkull-femer.
Pjo, eksiston![]()
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
Goca kot thoni qe ekziston. Kini kujdes se me c'lexojme ketu nga pergjigjet e meshkujve, miqte tuaj nuk ju shikojne me ate sy.![]()
![]()
Feelings change - memories don't.
moj elsaa..
po mos thuaj ashtu moj lali.... se me ate qe thua ti i bjen qe kur te shkosh 80-vjece te hash sa per 3 te moshes tende....kete te fundit ta thash nga nje llogari e vogel qe bera ne mendje me ate qe the ti...
po me elsaa e permenda qe po beja debat me shoqen time te ngusht....por nuk cilesova se si e shoh un ate.....
me bere te deklarohem ne sy te botes se ca qellimesh kam me te....edhe pse ky nuk ka qen synimi yt..
besoj se u sqarove per ate kontradikten....po qe se nuk te del...(gje qe esht plotesisht e mundur) mund dhe te me kerkosh me shum shoqe....
KETE TE FUNDIT PA NEN-KUPTIME....
nga frika, u bera trim...!
Dea cdo gje mund te ndodhe . Une kam miq ktu e shummmmmmmmm vjet dhe deri tani nuk kam verejtur ndonje shkendije tek syte e tyre . dhe ca nuk e kane shprehur deri tani , se besoj qe e shprehin edhe tani e tutje .
Nuk jam terheqese dhe e bukur , por as aq e shemtut sma mer menja qe jam .
Une prap jam pro
Mi_piace ty ta kthej pergjen neser se tani po shtrihem te flej
Ndryshuar për herë të fundit nga elsaa : 03-12-2009 më 19:36
Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat
Nuk esht pergjigje ajo qe do te me kthesh neser "Elsaa"....thjesht mundesia qe kerkon te flasesh me mua meqe te quajta shoqem me duket....ika dhe un se deri sa te shkoj te shtrihem me duhet te bej disa hapa....
me tmerresish rrespekt qe me konsideron....te uroj nate te mir...dhe sa me pak enderra per ty lale.....
nga frika, u bera trim...!
Per mua ekziston miqesia midis djemve dhe vajzave.
Ka shoqeri te paster dhe shyqyr qe nuk mendojne te gjithe qe nuk ka.....
Normal qe ka dhe raste kur mund te kaloje ne dicka me teper se thjesht shoqeri por keto jane raste te rralla......por kur shoqeria eshte e paster dhe me vlera per te dy besoj se asnjeri nuk e sheh tjetrin me ate syrin tjeter.......
Une per vete kam shoqeri me djem prej vitesh dhe deri me tani ka shkuar cdo gje mire e kurre se kemi pare njeri tjetrin me ate kendveshtrimin tjeter....
Krijoni Kontakt