Ji me e qarte ne shoqeri dhe do kesh me sukses ne te
Shume keshille interesante!.
Mendoj se eshte per t'u patur parasysh![]()
Ji me e qarte ne shoqeri dhe do kesh me sukses ne te
Shume keshille interesante!.
Mendoj se eshte per t'u patur parasysh![]()
Es git Lüüt diä magi, anderi hani gärn, anderi hani lieb und dänn gits no derig wiä dich, diä hani tüüf i mim Herze und wett sie nie meh verlüüre!!
OOOOOOOOOO
asnji s paska me komente per kete teme?!?!
Es git Lüüt diä magi, anderi hani gärn, anderi hani lieb und dänn gits no derig wiä dich, diä hani tüüf i mim Herze und wett sie nie meh verlüüre!!
Te forumi ndihmoni njeri tjetrin ishte hapur nje teme e njejt edhe biles u mbushen shume faqe ,ajo qe dominonte nga ana e meshkujve ishte se nuk mund te kete nje shoqe ri te tille.
Secili ka mendimin e tij per kete teme,mendimi im eshte se ekziston nje shoqeri e tille midis dy sekseve te kunderta, mund te them se kame nje shoqeri te tille dhe kur themi shoqeri me gjith kuptimin e fjales,dhe jo te shikosh apo te sikoj tjetri a tjetra nga kembet.
Kold kur thua se kur dikush afrohet me miresi,nuk do te thot se afrohet per shoqeri,por per qellim tjeter, ketu eshte llafi per shoqeri eshte per shoqeri dhe jo per dashuri.Nqs do te linde ndonje ndjenje mes shoqeris ateher do te thosha me mire te shprehesh se sa ta mbash perbrenda.
Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.
Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert
Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.
Klod-it
Mund te shtoni ato qe keni shkruar tek tema e Tironsit Natregoni dicka nga bota e femres.
Ari32
Eda H na i ben keto, na hap te njejten teme ne disa forume, e di ajo qe disa nga ne preferojme vetem nje.
Per mua ndjenja, simpatia, shoqeria dhe dashuria jane jo bardhe e zi, jo te ndara. Dashuri te prera dhe me shikim te pare jane te rralla dhe ndoshta edhe pak naive, nqs nuk do te besonim ne destinacionin, fatin. Nuk e di me ju, por nga ana ime shumica e marredhenieve fillojne me nje fare shoqerie, si nje stad studimi i te dyve dhe me pas kalohet me tej ose lihet fare. Simpatia per dike, ne te shumte e rasteve eshte e perzier me shoqeri dhe nje lloj ndjenje dashurie. Kete kam dashur te them me ate miresi te atij qe i afrohet dikujt, dhe nuk jam dakort, se nje miresi e tille do te thote se je i dashuruar. Ne fund te fundit mund te krijosh shoqeri edhe me nje qe te simpatizon, por sipas meje, te qenurit i hapur, i qarte ka shume rendesi. Ose te jep nje shoqeri, ose te largon dike, qe nuk ka pse te jete ne afersi te nevojshme!
Ah Estella, femra eshte jo vetem mbartese dhe lindese jete tek femijet, por gjithashtu edhe tek e mira dhe e keqja! I permban te dyja, jo se mashkulli nuk i takon te mires dhe te keqes, me nje cilesi dhe menyre te vecante! E bukur, jetedhenese-por edhe e shemtuar dhe shkaterruese! Delikate, e dlire-por edhe egoiste, shkaterrimtare!
Shikoni njerezit e medhej, si Napoleoni madje dhe djaloshi nga Austria nuk munden ti pushtojne te dyja, famen edhe gruan, madje edhe e thane nje gje te tille shprehimisht, megjthese ishin dashnore te vertete te femres deri ne vuajtje!
Femra ka nje lidhje te vecante me boten...A e keni menduar ndonjehere, se si ka mundesi, qe njeriu lindur prej nje femre,nene vret e pret, dhe prape eshte i dashuri i nenes.
Vete ndonjehere mendoj, se kur kujtoj nenen, dhe mendoj qe te gjithe ata qe do te doja ti shikoja poshte kane nena po ashtu, me ul zemerimin, per respekt te nenes!
Ne dashuri femra, per mua, duhet te jete klasike...gje qe per shume arsye shoqerore, ekonomike, mentaliteti mungon ne shume vende dhe shoqeri!
Qe ta mbyll, prape e them, se shoqeria per te dy sekset eshte emundur, se e kunderta eshte fanatizem e kafsheri, por duhen pare motivet...Lume ai/ajo qe eka kete zgjuarsi..!
Jam 100% dakort me ty Klod!!
Une lexoj gjithmone atje ku shkruan ti sepse thua gjera me vend dhe di te shprehesh !¨
Me siguri edhe ti si mesuesi je i studjuar dhe ju kam zili se une nuk di ti gjej fjalet e duhura ne shqip shumehere!!
Te gjitha keto qe the jane te drejta edhe pse icik masculizem..
Por une ne kete rast jam femra dhe kam nje person te cilin e kisha shok dhe pas ca kohesh tregon ndjenjat e tija..
Une i them qe respektoj ndjenjat e tua por zemra ime eshte e dashuruar dhe per ty nuk ka vend si i dashur por si shok.
Biles pasi shumehere qe takoheshim ai me mbante doren e benta disa xheste qe sme pelqenin e linin te kuptoja
I them qe me mire mos te shihemi per ca kohe deri sa te te kaloje kjo gje por ai me kerkon gjithmone e une nuk e di i kam kerkuar mos vije me po ai vjen
Me mungojne bisedat tona dhe koha kur ndihesha e lire ne muhabet me te sepse flisnim mbi shume gjera por edhe keshtu nuk dua sepse nuk ndjej asgje per te dhe me duket vetja ne gabim dhe me duket sikur tradhetoj partnerin tim..
si ta quajme kete ngjarje???
Ja sa bukur e perkthen Hill Moisi, maskulizmin e dhene nga Getja:
Me falni, se harrova te them i madhi Hill Moisi
Len qe syt e thone trishtimin
Dhe pse goja s'ka guxim
Ndjenja, frika fjalet mi lidhin
dhe pse une sot thirrem trim!
Ada, une nuk e di perse, por nga keto lloj gjendjesh me ka qelluar te shoh shume! Po te jesh vete ne ate situata, te duket si fundi i botes, por e pare nga jashte, jane gjera normale dhe une do ti shihja shume arsye....
Respektoje sa me ftohte, me nje miresi qe ta ben muu qe s'ka te beje me ndjenja-qe ta besh te kuptoje, se i je vetem shoqe e jo me teper! Por po pate mundesi qe te mos e shohesh, mendo per largimin e tij te plote...eshte me mire per ty e per ate
Thnx 4 ur words! Cu l8r!
Thx Klod!!
Jam munduar te largohem sa me shume por eshte e pamundur dhe i kam thene qe eshte e kota e shpresa nuk ka por nuk e di normalisht nuk eshte ne karakterin e tij te nguli kembe per dicka e nuk jam nai yll i botes e nuk jam femra e fundit ne bote por nuk kuptoj me gje di vetem se jam ne siklet kur e shof dhe me ka ndodh dhe here te tjera po si kete here jo!!
Zoti me ndihmofte e te me hapi rrugen pa plagosur ne ndjenja asnji ;-))..
Thx edhe nje here per Keshillat!
Nuk e di pse kam pershtypjen se ke linde ne parg te veres, Taurus...!!!??? Apo Leon..!!!
Joooooooooo
Jam shigjetaRI kembe e koke me te gjitha te mirat e te keqiat 100%!!
Po pse c ne kjo ide ty ??
Krijoni Kontakt