Close
Faqja 73 prej 180 FillimFillim ... 2363717273747583123173 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 721 deri 730 prej 1792
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2009
    Postime
    69
    Justinjani, tash e ke radhen ti te besh analizen e dy ngjarjeve qe mendon se jane te rendesishme. Vazhdoj une pastaj!

Jam i njerzishem une lal!

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar mė parė nga RiNiKi Lexo Postimin
    i nderuari Kosovelli
    Lere se me von do ta shofin se cka do te thojn me at cd-

p.s.
    Keta po akuzojn se kan vra anetaret e ldk QE THOJN SE JAN 17,
    E une iu pyes anetareve te pro cd-se:
    Cka eshte fati i ish pjestraeve te UCK te vrar paslufte deri ne 2005 qe jan rreth 60 te vrar?
    Kush i ka vrar keta ish pjestar te uck-se,?
    Hajde del dikush e nxizon nje cd dhe t'ia mveshim tani ndonji subjekti politik?
    Kjo do te ishte e pakuptimt, apo jo?
    Po zotni per kete ne po thejm gishtat ketu.Te nderumit,jan te likuiduar po nga keta kriminel qe sot ne po debatojm,sepse keta te nderumit(luftetaret) kan dit shume gjana te mbrapshta qe i kan ba keta kriminel dhe per mos me pas deshmitar qe te jav zbuloj ketyre krimineleve krimet,dhe per me i mshef krimet e bera nga keta dore zi.

Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar mė parė nga Kreksi Lexo Postimin
    Une sjam tuj kuptue kurrgja hiē ēka po zihet ketu...

Pse s'po mirremi njehere me problemet tjera, si ai i Hages ku tere bota i ka kthyer syt andej po vemi ketu e kuvendojm per qeshtje policore qe eshte detyre e shtetit ti kryej keto hetime e jo ne forumistat.
    normal se fajtoret duhet te kapen nje dite por lene kete bised, kemi telashe tjera o njerz.
    Te pershendes i nderuem,shume me vend.

i/e regjistruar Maska e RiNiKi
    Anėtarėsuar
    30-01-2006
    Postime
    199
    Citim Postuar mė parė nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    Une postimin tek ju e kam ba pa hihri jo qe kam dasht,per ndryshe me ty as qe kam pas ndermen,e as qe e kam te diskutoj,njerez te rangut tan munden vetem sllavo-magjupo-gabelet ti kuptojn.Pasi ti vet nuk e di se kush je,nuk e di kend e ke bab e kend nan,ti nuk e din nga vjen,pasi une tenjof detalisht,ti i perket nje familjeje te degjeneruar,dhe zoi ju ka pru aty ku jeni juve me fytyr te njeriut dhe shpirt te dreqit.
    Keto filma qoja kompanis tane ku i ke marr,se ne ket koh ne ze gjith kemi qen deshmitar dhe e dim mir se qka ka ndodh,mir por per ty kjo qe po ndodh eshte e mire se ardhun,se ti dhe fisi yt gabel nuk mundeni me mbijetu,e duhet te futeni prap ne lekur te dreqit,e me ate lekur e fetyr nuk mundesh me i djallezu njerezit,shfrytezojeni kete kohe te djallit sa te mundeni me djallezu,se gati ju erdhi fundi edhe juve sllaveve (I-re)me kete maske,qe te demaskoheni.

Sharri-Liburna;

Pse me keni ofenduar, une thjesht te kam pyetur,nga pyetja ime s'ki argumet per te me ofeduar...
    Thjesht, sipas atyre shenimeve qe me keni ofenduar, e keni pershkruar veteveten...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga RiNiKi : 02-12-2009 mė 13:46

Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar mė parė nga RiNiKi Lexo Postimin
    Sharri-Liburna;

Pse me keti ofenduar, une thjesht te kam pyetur,nga pyetja ime s'ki argumet per te me ofeduar...
    Thjesht, sipas atyre shenimeve qe me keni ofenduar, e keni pershkruar veteveten...
    Po edhe ti nuk ka cen dasht me marr per te keq,se une humba koh per ta perkthy nje dokument shum me ransi,kurse ju mu pergjigjet me nje dokument qe ne te gjith ketu ne forum dhe jasht keti forumi jemi deshmitar se si kan ndodh ato ngjarje.
    Kurse kete dokument prej 25 faqesh e ka postu dikush tjeter ku e ka marr aj e di,e neve na takon ta perkthejm dhe ta studiojm,e jo ta anash kalojm.
    Se nuk eshte dokument i pa ransishem pa marr parsysh se kush jan te implikuar ne ate dokument.

i/e regjistruar Maska e RTP
    Anėtarėsuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756

trim mbi trima ky gjergj elez alija

Nji trim ka Kosova
    Me respekt
    rtp-ja

ps. "........Te gjithe kane te drejte te mendojne..
    por ka shume njerez qe i kursejne mendimet!"

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Te pershendes i nderuem,shume me vend.
    As pak me vend
    Kjo nuk ka lidhje me hagen,perkundrazi do qonim signale te mira ne bot se megjithate kosova eshte ne gjendje ta luftoi krimin,sidomos kete krimin politik,ne te kunderten pak ka gjasa qe si shoqeri te demokratizohemi.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Copa U Befshit Se Nuk Meritoni Ma Mire.....pisa! Gaz I Botes! tpu
    Drenicaku nuk e pata me ty!LOL
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MARGUS : 02-12-2009 mė 13:48

i/e regjistruar Maska e RiNiKi
    Anėtarėsuar
    30-01-2006
    Postime
    199
    Po edhe ti nuk ka cen dasht me marr per te keq,se une humba koh per ta perkthy nje dokument shum me ransi,kurse ju mu pergjigjet me nje dokument qe ne te gjith ketu ne forum dhe jasht keti forumi jemi deshmitar se si kan ndodh ato ngjarje.
    Kurse kete dokument prej 25 faqesh e ka postu dikush tjeter ku e ka marr aj e di,e neve na takon ta perkthejm dhe ta studiojm,e jo ta anash kalojm.
    Se nuk eshte dokument i pa ransishem pa marr parsysh se kush jan te implikuar ne ate dokument.
    Mire, sharri-Liburna,
    Pra une skam pas qellim me te ofendu, nese te kam ofenduar te kerkoi te falur, veq me nje kushte qe edhe ju te me kerkoni te falur, te behemi fer, apo jo?
    Po te betohem se nuk jam asi personi qe me keni pershkruar...

Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    As pak me vend
    Kjo nuk ka lidhje me hagen,perkundrazi do qonim signale te mira ne bot se megjithate kosova eshte ne gjendje ta luftoi krimin,sidomos kete krimin politik,ne te kunderten pak ka gjasa qe si shoqeri te demokratizohemi.
    Po ashtu ashte por ky problem u nda ne ngjyra politike,derisa ky duhet te jet problem komtar e jo partiak siq po pretendohet ketu.
    Kush eshte akter ne ket ngjarje te pist e bajt me shnet,pa marr parasysh kush eshte,krimineli per ne sduhet me pas ngjyr partiake.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •