Justinjani, tash e ke radhen ti te besh analizen e dy ngjarjeve qe mendon se jane te rendesishme. Vazhdoj une pastaj!
Jam i njerzishem une lal!
Justinjani, tash e ke radhen ti te besh analizen e dy ngjarjeve qe mendon se jane te rendesishme. Vazhdoj une pastaj!
Jam i njerzishem une lal!
Po zotni per kete ne po thejm gishtat ketu.Te nderumit,jan te likuiduar po nga keta kriminel qe sot ne po debatojm,sepse keta te nderumit(luftetaret) kan dit shume gjana te mbrapshta qe i kan ba keta kriminel dhe per mos me pas deshmitar qe te jav zbuloj ketyre krimineleve krimet,dhe per me i mshef krimet e bera nga keta dore zi.
Po edhe ti nuk ka cen dasht me marr per te keq,se une humba koh per ta perkthy nje dokument shum me ransi,kurse ju mu pergjigjet me nje dokument qe ne te gjith ketu ne forum dhe jasht keti forumi jemi deshmitar se si kan ndodh ato ngjarje.
Kurse kete dokument prej 25 faqesh e ka postu dikush tjeter ku e ka marr aj e di,e neve na takon ta perkthejm dhe ta studiojm,e jo ta anash kalojm.
Se nuk eshte dokument i pa ransishem pa marr parsysh se kush jan te implikuar ne ate dokument.
Nji trim ka Kosova
Me respekt
rtp-ja
ps. "........Te gjithe kane te drejte te mendojne..
por ka shume njerez qe i kursejne mendimet!"
Copa U Befshit Se Nuk Meritoni Ma Mire.....pisa! Gaz I Botes! tpu
Drenicaku nuk e pata me ty!LOL
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MARGUS : 02-12-2009 mė 13:48
Krijoni Kontakt