Close
Faqja 5 prej 13 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 121
    _____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Ndihem per bukuri te zotit, c'do gje qe kam arritur me forcat e mija nuk e di nqs do me jepeshe mundesia ta krijoja ne Shqiperi.

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anëtarësuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Une i njoh te dy kulturat shume mire,ketu ka shume femra shqipetare qe shkoje e pastrojne,po kjo nuk do te thote se ata nuk kane.Ata shkojne me Mercedes apo BMW per te pastruar.

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga alem_de Lexo Postimin
    Une i njoh te dy kulturat shume mire,ketu ka shume femra shqipetare qe shkoje e pastrojne,po kjo nuk do te thote se ata nuk kane.Ata shkojne me Mercedes apo BMW per te pastruar.
    Une me shume e kam se si ndihen femrat shqiptare ne mergim nga ana morale....a e zene vendin qe u takon ne ate shoqeri ku jetojne ,a pershtaten me kulturen,ritet e atij komuniteti,a ndjehen te kompletuara per te vazhduar traditat shqiptare ne te gjitha fushat...e per t'i mbajtur gjalle ato kudo ku ndodhen.

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Sa keq me ka erdhur per nje miken time qe erdhi me pushime nga emigrimi...sa e lodhur ishte sa nuk rrinte dot ne darke per te bere nje muhabet bashke...kam erdhur te shlodhem degjoje ore e minute nga shoqja ime aq aktive ...dikur...

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga pranvera bica Lexo Postimin
    Une me shume e kam se si ndihen femrat shqiptare ne mergim nga ana morale....a e zene vendin qe u takon ne ate shoqeri ku jetojne ,a pershtaten me kulturen,ritet e atij komuniteti,a ndjehen te kompletuara per te vazhduar traditat shqiptare ne te gjitha fushat...e per t'i mbajtur gjalle ato kudo ku ndodhen.
    Pershendetje!

Pa u zgjatur shumë, kam jetuar kohë të gjatë në mergim, qe kur isha fëmij. Tash nuk jetoj atje sepse e kam pa se sa është ora me kohë dhe i kam kthye familjen. Kjo ishte edhe arsyeja se pse u ktheva, pra vetem se femra por as mashkujt e ne veqanti femrat shqiptare nuk mund të njehen te komletuara në traditat shqiptare dhe thënë truq; nuk mund të jenë shqiptar as mashkujt as femrat, e edhe ma shumë femrat.

Pergjigja e pytjes tënde se;
    a pershtaten me kulturen,ritet e atij komuniteti,a ndjehen te kompletuara per te vazhduar traditat shqiptare ne te gjitha fushat...e per t'i mbajtur gjalle ato kudo ku ndodhen
    JO!
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Pershendetje!

Pa u zgjatur shumë, kam jetuar kohë të gjatë në mergim, qe kur isha fëmij. Tash nuk jetoj atje sepse e kam pa se sa është ora me kohë dhe i kam kthye familjen. Kjo ishte edhe arsyeja se pse u ktheva, pra vetem se femra por as mashkujt e ne veqanti femrat shqiptare nuk mund të njehen te komletuara në traditat shqiptare dhe thënë truq; nuk mund të jenë shqiptar as mashkujt as femrat, e edhe ma shumë femrat.

Pergjigja e pytjes tënde se;

JO!

Ju te dy ose jeni icik mbrapa ne arsytim ne kete drejtim!!! ......Thjesht mendimi im!Femrat shqiptare po diplomohen ne shkollat jasht shqiperise dhe jan shume te sukseshme ne karier.Ndersa ne shqiperi po diplomohen dhe nje % e vogel po gjejne pune.Mos te flas per shkollat dhe punet me c'fare menyre i marin....Si qenka femra shqiptare jasht me keq???Ne shqiperi femra eshte shume here me e pafuqishme dhe pa vlere se sa femrat qe jetojne jasht shqiperis....!
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    Ju te dy ose jeni icik mbrapa ne arsytim ne kete drejtim!!! ......Thjesht mendimi im!Femrat shqiptare po diplomohen ne shkollat jasht shqiperise dhe jan shume te sukseshme ne karier.Ndersa ne shqiperi po diplomohen dhe nje % e vogel po gjejne pune.Mos te flas per shkollat dhe punet me c'fare menyre i marin....Si qenka femra shqiptare jasht me keq???Ne shqiperi femra eshte shume here me e pafuqishme dhe pa vlere se sa femrat qe jetojne jasht shqiperis....!
    Unë respektoj te drejten e shprehjes së mendimeve nga te tjerët por pa tjeter se dua te sqaroj atë qe nuk e paske kuptuar ende;

Mendoj se kur unë isha në mergim ti ende nuk ke degjuar per mergimin, nëse jam gabim te lutem qe t'më korigjojsh, pra qe kur isha 2 vjeqar. U rrita u shkollova, jam martuar, kam fëmijë dhe te gjitha keto kan ndodhur ne mergim. Jam kthye dhe jam bindur se kam vepruar mirë. Më duhet ta them mendimin dhe bindjen time se të jetoj njeriu ne mergim dhe të mbaj gjallë traditat dhe kulturen shqiptare është gjë e pa mundur, edhe ma shumë e pa mundur është per femren.

Sa te duash do tja bëjmë qejfin vetit por realiteti eshte ndryshe nga ajo qe thua.

Ti pretendon se femra ne mergim eshte me e fuqishme se sa në Shqiperi apo ne Kosovë!!!!

JO.

Ne Shqiperi dhe ne Kosovë femrea udhëheq PARLAMENT, Ministri dhe Parti. Shkolla dhe ishtucione te ndryshme. Nderrsa ne mergim nuk kam guxim ta shprehi per arsye dhe respekt te shumë femrave shqiptare qe janë ne mergim por ti HARROJE at iluzion.

Tani tjetra, ti ke dhënë shembull shkollimin e shumë femrave, askush nuk e perjashton mundesinë e shkollimit por pytja ishte kjo:

a pershtaten me kulturen,ritet e atij komuniteti,a ndjehen te kompletuara per te vazhduar traditat shqiptare ne te gjitha fushat...e per t'i mbajtur gjalle ato kudo ku ndodhen
    Dhe pergjigja ishte JO.

Peshendetje dhe respekte, uroj qe të kuptojmë rrolin tonë në mergim dhe sa ma shumë qe ta kuptojmë aq ma shumë do të perpiqemi qe të kthehemi në vendin tonë.

Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Toni femra ne shqiperi s'ka vlere eshte e varur 100% nga burri.Po i vrasin po i presin po i perdorin si t'ju doje qejfi.shume shume pak femra kan ate shanc qe thua ti.Jam e sigurt qe dhe gruaja jote eshte nen komanden tende edhe kur ti s'ke te drejte.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    Toni femra ne shqiperi s'ka vlere eshte e varur 100% nga burri.Po i vrasin po i presin po i perdorin si t'ju doje qejfi.shume shume pak femra kan ate shanc qe thua ti.Jam e sigurt qe dhe gruaja jote eshte nen komanden tende edhe kur ti s'ke te drejte.
    Unë e dhash dy her mendimin tim dhe nuk mendoj se kerkohet ta perseris tjeter.

Ne anën tjeter, me vjen keq per vlersimet dhe fiksimet tua.

Të siguroj se gruaja ime është një zonjë dhe personi se unë e dua dhe e respektoj mësë shumti në botë. Është DHURATË qe ma ka dhënë Zoti.

Respekte dhe nderime te sinçerta nga

toni77

Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Unë e dhash dy her mendimin tim dhe nuk mendoj se kerkohet ta perseris tjeter.

Ne anën tjeter, me vjen keq per vlersimet dhe fiksimet tua.

Të siguroj se gruaja ime është një zonjë dhe personi se unë e dua dhe e respektoj mësë shumti në botë. Është DHURATË qe ma ka dhënë Zoti.

Respekte dhe nderime te sinçerta nga

toni77

deshiroj te jen te verteta reshtat qe ke shkruar me lart.Jan apo s'jan ti i pergjigjesh vet vehtes ne s'na duhet rezultati.

Respekte gjithashtu nga une..

Faqja 5 prej 13 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Drafti për Unitet
    Nga Modesti në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 04-08-2010, 16:10
  2. Lidhja Shqiptare e Prizrenit
    Nga dodoni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 01-06-2009, 00:29
  3. Mesjeta e hershme shqiptare
    Nga DYDRINAS në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-11-2006, 15:10
  4. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  5. Letërsia Shqiptare dhe Mbresat e tyre!!
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-06-2003, 08:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •