Close
Faqja 4 prej 13 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 121
    i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    Une mendoj qe vetem nostalgjia per atdheun i mungon femres emigrante.Po femra shqiptare duhet ta leri shqiperin per mendimin tim.Ne baz te statistikave nje ne tre dhunohet nga antaret e familjes.Skandal!
    Elonaa!Nuk mund te pergjithesohen rastet dhe nuk mund te besosh statistika qe nuk jane te bazuara ne fakte!Me falni po pyll pa derra nuk ka ,kudo ne bote degjojme qe baballaret mbajne prej vitesh vajzat e tyre te fshehura duke bere incest me to e duke pasur nga tete femije...Une me shume e kisha per shoqen time qe erdhi te gjeje nje nuse per djalin njeherazi pershkrova edhe silueten e saj.Te lyesh floket nuk eshte ndonje egzagjerim apo te mirembash fytyren nuk eshte ndonje teprim vecse nje kujdes apo respekt per vetveten...Asnjehere nuk do te ta pranojne femrat shqiptare idene ehedhur nga ju per te braktisur SHQIPERINE ,perkundrazi ne qe jemi ketej pak nga pak do ta bejme ate ,ne mos ne femijet tane dhe duke u kthyer dhe ju ketu (qe nje dite do ndodhe ) me eksperiencat tuaja ta cojme perpara kete vend te eger ndoshta pak ,por te bukur dhe me resurse te pa shfrytezuara ne cdo drejtim...Shqiperia ka shqiponja qe jane vallezueset me elegante te qiellit...

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga pranvera bica Lexo Postimin
    Elonaa!Nuk mund te pergjithesohen rastet dhe nuk mund te besosh statistika qe nuk jane te bazuara ne fakte!Me falni po pyll pa derra nuk ka ,kudo ne bote degjojme qe baballaret mbajne prej vitesh vajzat e tyre te fshehura duke bere incest me to e duke pasur nga tete femije...Une me shume e kisha per shoqen time qe erdhi te gjeje nje nuse per djalin njeherazi pershkrova edhe silueten e saj.Te lyesh floket nuk eshte ndonje egzagjerim apo te mirembash fytyren nuk eshte ndonje teprim vecse nje kujdes apo respekt per vetveten...Asnjehere nuk do te ta pranojne femrat shqiptare idene ehedhur nga ju per te braktisur SHQIPERINE ,perkundrazi ne qe jemi ketej pak nga pak do ta bejme ate ,ne mos ne femijet tane dhe duke u kthyer dhe ju ketu (qe nje dite do ndodhe ) me eksperiencat tuaja ta cojme perpara kete vend te eger ndoshta pak ,por te bukur dhe me resurse te pa shfrytezuara ne cdo drejtim...Shqiperia ka shqiponja qe jane vallezueset me elegante te qiellit...

Dje pash ne top channel emisionin qe isht i ftuar ambasadori amerikan per dhunen ne familje.Pamjet ishin tronditse.NUk e godit femren ne perendim njeri ne ate fare grade.as edhe kafshen se denohet.Po ja qe ty te bejne pershtypje floket e palyer.ndersa mua zonja vera shenjat ne trup te nje femre nga dhuna.Diplomat qe marin e s'gjejne dot pune se jan femra eshume e shume gjera te tjera.Sa per kozmetik e di miri ti ca vendi ze shqiperia!Tani po hapo syte dhe ka mar superxhiro.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    Dje pash ne top channel emisionin qe isht i ftuar ambasadori amerikan per dhunen ne familje.Pamjet ishin tronditse.NUk e godit femren ne perendim njeri ne ate fare grade.as edhe kafshen se denohet.Po ja qe ty te bejne pershtypje floket e palyer.ndersa mua zonja vera shenjat ne trup te nje femre nga dhuna.Diplomat qe marin e s'gjejne dot pune se jan femra eshume e shume gjera te tjera.Sa per kozmetik e di miri ti ca vendi ze shqiperia!Tani po hapo syte dhe ka mar superxhiro.

Ndryshimi eshte se jashte femra mbrohet, ligjet kane me prioritet , kurse ne shqiperi femra eshte me e pa Mbrojtur.

Megjithse nje mashkull shqiptar eshte me luftarak per familjen , femren e tij.

ps. Mendiat gjithmon tentojne te nxjerrin me negativen, se ndryshe nuk shihet programi ose nuk i shitet gazeta.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Se di nga tja nis e nga tja bitis..
    Mendimi im pak a shume i perputhet mendimit te Marya--------Zonja Pranvera
    njerezit ne perendim te shikojna nga puna dhe jo nga guna------

dhe shume me vend ka thene Izadora

Nje femre qe jeton ne mergim i mungojne vetem familja , te afermit.
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    Femrat punojne ne mergim, por te pakten ne shtepi nuk luajne rrolin e shebyeses,cdo njeri do te marri pjaten edhe goten e vet ,njeri gatuan dhe tjetri merret me femijet keshtu qe punet behet dor me dore.I kemi te gjithe te mirat por malli na merr shume per familjen dhe te afermit tane kjo gje na merzit nganjehere

Proud 2 b Albanian Maska e Linda-uk
    Anëtarësuar
    10-08-2009
    Vendndodhja
    Angli
    Postime
    298
    Ktu ku jam une femra nuk ka asnje pengese per integrim, e te drejtat jane po njesoj me te vendasve, packa se mbase nuk na duan edhe aq e sidomos qe kur u futen edhe shtetet si Rumania e Polonia ne EU, po ama i kushtojne rendesi diplomes qe ke me teper se nga cfare vendi vjen. E lehte nuk eshte, se normale ngelesh gjithmone i huaj, e sidomos me ne qe duam te ngelemi e te ruajme traditat tona, shpesh ndeshemi me pyetjen meqe e do kaq shume vendin tend atehere pse jeton ktu?.... Sa per problemet me gjuhen qe mesojne femijet kam degjuar qe eshte problem, po shteti Anglez financon 1 Milion paund ne vit vetem per shoqatat Shqiptare cdo vit, jane hap edhe shkolla shqipe pa leke per femijet qe duan te mesojne shqip, shtet me demokrat nuk gjen.
    U cant judge a book by its cover but you can tell its price

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Nje femer nuk e ben vendi ku jeton , por cfare ajo kerkon nga vetja .
    Disa kenaqen me pak , disa nuk mjaftohen me aq por luftojne per me shume , mergimi do thoja une te jep mundesin ate qe vendi jot sta jep ,nese je i zoti ec perpara , nese jo shko laj wc e grekut ose me pastru shpiat e taljoneve , sdua ti pergjithsoj te gjitha grate ama nje pjese goxha e mir keshtu kan perfunduar , per te ardhur keq se shqiptaret mbahen dhe per rrac e zgjuar , ndoshta kjo zgjuarsi na ka shkuar per budalliqe e jo per ate qe duhet .....

i/e regjistruar Maska e Leo_uk
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Postime
    159
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Nje femer nuk e ben vendi ku jeton , por cfare ajo kerkon nga vetja .
    Disa kenaqen me pak , disa nuk mjaftohen me aq por luftojne per me shume , mergimi do thoja une te jep mundesin ate qe vendi jot sta jep ,nese je i zoti ec perpara , nese jo shko laj wc e grekut ose me pastru shpiat e taljoneve , sdua ti pergjithsoj te gjitha grate ama nje pjese goxha e mir keshtu kan perfunduar , per te ardhur keq se shqiptaret mbahen dhe per rrac e zgjuar , ndoshta kjo zgjuarsi na ka shkuar per budalliqe e jo per ate qe duhet .....
    Pse e keni kete zakon ti ulni njerezit ju lajne halete, jo pastrojne shtepite?
    Une njoh plot femra angleza , disa edhe goca te reja qe i bejne keto pune.. Bile kam takuar edhe studente te shkelqyhera me mesime qe jane ne universitet dhe punojne part time ne azile pleqsh, bare, restorante apo pastrim zyrash..
    Cfare kujtoni se jane njerezit kendej? Me mire te punosh dhe te ndihesh krenare qe ato para qe shpenzon jane te tuat, jo duke prit nga babi,burri apo vellai...
    Kjo s'me pelqejne me femrat ne shqiperi se jetojne me endrra te kota, boshe dhe nuk e duan punen.. Ne Shqiperi sa hyn ne lagjen i ke ngjit pas bythes qe nga mosha 16 e deri 30 nese te pan me nje makine te mire.. As nuk duan te njihen por direkt duan martese!!!!!
    Ky eshte niveli ..
    I want to know God's thoughts...the rest are details.

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anëtarësuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745

pershendetje nga gjermania

Citim Postuar më parë nga pranvera bica Lexo Postimin
    Pse stem;per rruget ku ke luajtur nuk ju merr malli?
    E nderuar Pranvera,cdo e huaj ketu ka nje prejardhje te vecante.Pastaj varet se si e organizon jeten ne perendim.Une njoh njerez qe ne Shqiperi apo ne Kosove kan ndertuae shtepi edhe tregeti,e ketu jetojne si mos me keq.Me e keqja eshte se shesim mend sikur jane shume te pasur.Njohe dike qe ia paguan studimet djalit te vellait,kirse djalit te vet jo.Njoh dike qe 40 vjet e mbajti vellane me te gjitha shpenzimet,kur doli ne pension i tha vellai shtepia eshte e imja.Edhe sot po nderon shtepi.Natyrishte qe na mer malli per atedhene,nostalgia ,dashuria per te afermit etjere.Mbi kete teme mundem me shkruar deri ne mengjes.Po e mbyll se mos te besdis.
    Me nate te mire

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga Leo_uk Lexo Postimin
    Pse e keni kete zakon ti ulni njerezit ju lajne halete, jo pastrojne shtepite?
    Une njoh plot femra angleza , disa edhe goca te reja qe i bejne keto pune.. Bile kam takuar edhe studente te shkelqyhera me mesime qe jane ne universitet dhe punojne part time ne azile pleqsh, bare, restorante apo pastrim zyrash..
    Cfare kujtoni se jane njerezit kendej? Me mire te punosh dhe te ndihesh krenare qe ato para qe shpenzon jane te tuat, jo duke prit nga babi,burri apo vellai...
    Kjo s'me pelqejne me femrat ne shqiperi se jetojne me endrra te kota, boshe dhe nuk e duan punen.. Ne Shqiperi sa hyn ne lagjen i ke ngjit pas bythes qe nga mosha 16 e deri 30 nese te pan me nje makine te mire.. As nuk duan te njihen por direkt duan martese!!!!!
    Ky eshte niveli ..

Ti mo shoku indinjuar un jetoj per vete ne perendim dhe kjo qe thash eshte e vertete , un sthash qe eshte turp te punosh se do genjeja nese do thoja qe skam punuar ,se kur erdha ne mergim sma shtroi njeri me petale trendafili rrugen , por mu desh te siguroja ekzistencen time ,ama kam arritur diku dhe kjo ka rendesi , por ka nga ato qe kan vite qe kan ardhur e kan ngelur ne vend numero , se spo flasim per turpin , por si ndjehen femrat shqiptare ne mergim ,sa kane ecur ato dhe cfare kerkojne nga jeta dhe sa kane arritur .
    Pse ajo qe thua ti te ngjiten , seshte ulje keshtu , apo thua ti beni si them un por mos beni si bej une , aman boll na hapet barkun duke na dhen justifikime bastarde e duke na shit mend , se sa per ate pune dhe meshkujt ashtu si m.u.t pas kepuce i ke kur te shofin qe ke nje makine te bukur e vjen nga perendimi , te pakten femra dihet qe ska ku ti gjej leket e punen ne shqiperi , po meshkujt cjustifikim kan qe luajn rrolin e buces me keq se femrat .
    Keshtu qe shko mbro ato anglezet apo ca dreqin jan , dhe mos u merr me shqiptaret se ja fusim kembet me nje kepuc tipave si ty ...
    Ec shnet ..
    Ndryshuar për herë të fundit nga WALCHIRIA : 01-12-2009 më 18:59

Faqja 4 prej 13 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Drafti për Unitet
    Nga Modesti në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 04-08-2010, 16:10
  2. Lidhja Shqiptare e Prizrenit
    Nga dodoni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 01-06-2009, 00:29
  3. Mesjeta e hershme shqiptare
    Nga DYDRINAS në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-11-2006, 15:10
  4. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  5. Letërsia Shqiptare dhe Mbresat e tyre!!
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-06-2003, 08:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •