Close
Faqja 43 prej 180 FillimFillim ... 3341424344455393143 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 421 deri 430 prej 1792
    Golden Tear Maska e **rozi**
    Anėtarėsuar
    05-10-2009
    Vendndodhja
    G-land
    Postime
    116
    Po he moj, gje normale me tu ngatrru letrat, se ai nuk po reciton aty, po i ka ndare pikat sepse mund te ngaterrohesh kur fillon nje gje qe nuk din as kah tia nisesh, po ka vra njerez, eshte implikuar ne shume krime mafioze qe bejn dem per shtetin. Po ishalla po na del edhe Ademi, e Gani Geci, po edhe baba jem ne qofte, po krejt qaty perpara le te dalin. E Bllaca mund t'i ngaterroje fjalet ne DVD, por inxhizimet e telefonatave direkte, he ato a do ngaterrohen? Provat faktike a do te ngaterrohen? Ngadale edhe ai do te lirohet nga kjo rremuje psiqike dhe te tregoj te gjitha dal nga dale, dhe ne fund te dalin ne shesh: O NA QENKA KY BLLACA PSIKOPAT, O KTA TE MENQURIT E JUAJ NA PASKAN VRA SHPIJUNAT QE SNA KAN VY KURR HIQ, E BASHKE ME TA EDHE KOKA TE MEDHA QE SOT DO TI VYNIN KOSOVES vetem e vetem per interesa te tyre politike.

Citim Postuar mė parė nga ardiana luzha Lexo Postimin
    po shihen sene rozi pa prob,veq po tutna qe letrat po ju ngatrrohene ati pisit e po ja nise e me tregu edhe per adem saliun edhe ganin

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anėtarėsuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    ku je tu jetu posh familjen apo po shitesh kishe une du fakte,faktet i ke perpara edhe tana kohen lexon edhe nine per to edhe vete ti i sheh,po nese ti i mshel syte e a basheh qe nuk po sheh mire e qe eshte ba mune kto vitet e fundit,tum falsh paske probleme

Anėtarėsuar
    05-10-2009
    Vendndodhja
    G-land
    Postime
    116
    “Bllaca ka jetuar dy vjet nė Serbi”

Nga Jeton Musliu mė 01.12.2009 nė ora 11:54

Nazim Bllaca, i cili pretendon se ka marrė pjesė nė 17 akte kriminale nė Kosovėn e pasluftės, nė fakt ėshtė i paguar nga Serbia pėr tė vrarė krerė tė lartė tė SHIK-ut dhe tė PDK-sė. Bllaca ka jetuar pėr dy vjet nė Serbi...

Kėshtu thotė nė njė intervistė pėr Express, Hysri Rama, i cili nė CD-nė e shumėpėrfolur ditėve tė fundit, pėrmendet si personi qė ka marrė 100 mijė euro pėr ta vrarė Bllacėn.

Rama thotė se Bllaca me tė cilin ka lidhje familjare ėshtė person i paguar direkt nga Serbia dhe sipas tij, ai kishte marrė urdhra pėr tė vrarė Kadri Veselin, Xhavit Halitin dhe Azem Sylėn.

Ai thotė se Bllaca, tashmė i arrestuar, ka jetuar pėr dy vjet nė Serbi. Pas kthimit nė Kosovė, sivjet nė maj, nė bisedė me tė, Rama thotė se Bllaca i kishte treguar se nėse do t’i kryente kėto akte, do tė merrte “pare me thes”.

I pyetur se pse nuk e njoftuar policinė, Rama thotė se nuk e ka marrė kėtė shumė seriozisht kėto deklarime. “Nazimi ka qėndruar nė shtėpinė time dy ditė dhe mė pas e kam larguar”, thotė Rama, nė bisedėn pėr Express, tė cilėn tė plotė mund ta lexoni nė numrin e nesėrm.

Manitu Maska e kiniku
    Anėtarėsuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos tė na vijė cudi se cdo frymor nga vete natyra priret tė kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Deklaratėn e Nazim Bllacės nuk duhet koncipuar si deklaratė e cila medeomos duhet tė grupojė idhtarėt e PDK-sė nė njė anė dhe kundėrshtarėt politik tė saj nė njė anė tjetėr – ajo qėndron mė lartė se partitė politike dhe ėshtė nė interes tė tė gjithė neve. Kjo deklaratė, pavarsisht faktit se ėshtė e pavėrtetė, gjysėm e vėrtetė apo tėrėsisht e vėrtetė, ėshtė sprove pėr gjithė aparatin shtetėror tė Kosoves si dhe pėr vetė popullin e Kosovės dhe ndaj saj duhet reaguar me vendosmėri tė paanshme dhe ndriēohet deri nė fund, duke mos kursyer asgjė dhe askėnd.

Kjo do tė ndodhte nė njė vend normal, por Kosova nuk ėshtė e tillė. Kam frigė se aparati shtetėror do tė dėshton dhe nuk do tė zbardhė kėtė rast deri ne fund – duke i lėnė gjithė botės tė kuptojė se Kosova ėshtė shtet qė nuk ka vend nė EU.

Unė kam njė porosi pėr totem-adhuruesit e PDK-sė.

Ju, simpatizantėt, votuesit e PDK-sė, nuk duhet apriori tė shpėrfillni akuzat e Bllaces dhe tė rreshtoheni nė mbrojtje tė saj me kunder akuza e argumente gjysėm qesharake – mbase mund tė mėsoni diēka pėr PDK-nė dhe menyrat e operimit tė saj. Pastaj, nesė ėshtė e vėrtetė se PDK-ja me forcė ka grabitur dhe mban pushtetin – a nuk ėshtė kjo diēka qė ju, si votues tė tyre do tė dėshironit ta dini? A nuk ju bren diēka nė stomak se mbase ka diēka tė vėrtetė nė deklaratėn e NB? A nuk dėshironi ta dini tė vėrtetėn e zhveshur nga zbukurimet e bėmave “patriotike” pėr kreun e PDK-sė?

Fundja, ju keni njė mendje tė juaj, edhe pse e indoktrinuar skajshmėrisht. Kjo duhet tė jetė njė eye-opener i vėrtetė pėr ju, ekuivalente me atė tė njerėzve kur kuptuan se vallėzimi nuk shkakton shiun. Keni rast tė ngriteni njė shkallė mė lart nė zinxhirin e evoluimit tė mendjes njerėzore.

Ndoshta do tė mėsoni se njerėzit ndryshojnė, ashtu siē ka ndryshuar edhe Ukshin Hoti – nga pjesėtar i Sigurimit Shtetėror tė Serbisė nė kundėrshtarin mė tė ashpėr tė saj – ndoshta fotelet politike kanė efekt korruptues edhe tek ata qė dikur ishin “heronjė”.

Shpresoj se tė gjithėve na intereson e verteta, vėtem e vėrteta, so help us God.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kiniku : 01-12-2009 mė 08:14
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629

Talking

Citim Postuar mė parė nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    Ju nuk mendoj se i njifni shkronjat mire,kur ta mesoni alfabetin mire ateher ma mire do te jete.
    Express: Gjatė xhirimit tė CD`sė, Bllacės dikush kohė pas kohe i jep letra dhe ai i lexon ato. Ia keni ofruar ju letrat?
    Gani Geci: Unė ia kam dhėnė letrat. Sepse rrugės pėr nė Ferizaj, derisa ai tregonte, unė mbaja shėnime dhe mandej gjatė xhirimit ia pėrkujtoja ato ēka kishte rrėfyer. Ėshtė problem t`i thotė njeriu tė gjitha ato se mund tė ngatėrrohet nė ndonjė moment.

Anėtarėsuar
    05-10-2009
    Vendndodhja
    G-land
    Postime
    116
    Po tregom de qato fakte. se une i di, po ti a po i din, a veq po flet paushall, pej rrethit te ferizajit qe e ka marue aj Piloti Xhemajli (i lumshin durt jau ka qel pak udhen se berllog hesapi)...ti tregom pse po e mbron, se un e di pse po e kundershtoj.

Citim Postuar mė parė nga ardiana luzha Lexo Postimin
    ku je tu jetu posh familjen apo po shitesh kishe une du fakte,faktet i ke perpara edhe tana kohen lexon edhe nine per to edhe vete ti i sheh,po nese ti i mshel syte e a basheh qe nuk po sheh mire e qe eshte ba mune kto vitet e fundit,tum falsh paske probleme

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629

Talking

Citim Postuar mė parė nga kiniku Lexo Postimin
    Deklaratėn e Nazim Bllacės nuk duhet koncipuar si deklaratė e cila medeomos duhet tė grupojė idhtarėt e PDK-sė nė njė anė dhe kundėrshtarėt politik tė saj nė njė anė tjetėr – ajo qėndron mė lartė se partitė politike dhe ėshtė nė interes tė tė gjithė neve. Kjo deklaratė, pavarsisht faktit se ėshtė e pavėrtetė, gjysėm e vėrtetė apo tėrėsisht e vėrtetė, ėshtė sprove pėr gjithė aparatin shtetėror tė Kosoves si dhe pėr vetė popullin e Kosovės dhe ndaj saj duhet reaguar me vendosmėri tė paanshme dhe ndriēohet deri nė fund, duke mos kursyer asgjė dhe askėnd.

Kjo do tė ndodhte nė njė vend normal, por Kosova nuk ėshtė e tillė. Kam frigė se aparati shtetėror do tė dėshton dhe nuk do tė zbardhė kėtė rast deri ne fund – duke i lėnė gjithė botės tė kuptojė se Kosova ėshtė shtet qė nuk ka vend nė EU.

Unė kam njė porosi pėr totem-adhuruesit e PDK-sė.

Ju, simpatizantėt, votuesit e PDK-sė, nuk duhet apriori tė shpėrfillni akuzat e Bllaces dhe tė rreshtoheni nė mbrojtje tė saj me kunder akuza e argumente gjysėm qesharake – mbase mund tė mėsoni diēka pėr PDK-nė dhe menyrat e operimit tė saj. Pastaj, nesė ėshtė e vėrtetė se PDK-ja me forcė ka grabitur dhe mban pushtetin – a nuk ėshtė kjo diēka qė ju, si votues tė tyre do tė dėshironit ta dini? A nuk ju bren diēka nė stomak se mbase ka diēka tė vėrtetė nė deklaratėn e NB? A nuk dėshironi ta dini tė vėrtetėn e zhveshur nga zbukurimet e bėmave “patriotike” pėr kreun e PDK-sė?

Fundja, ju keni nė mendje tė juaj, edhe pse e indoktrinuar skajshmėrisht. Kjo duhet tė jetė njė eye-opener i vėrtetė pėr ju, ekuivalente me atė tė njerėzve kur kuptuan se vallėzimi nuk shkakton shiun. Keni rast tė ngriteni njė shkallė mė lart nė zinxhirin e evoluimit tė mendjes njerėzore.

Ndoshta do tė mėsoni se njerėzit ndryshojnė, ashtu siē ka ndryshuar edhe Ukshin Hoti – nga pjesėtar i Sigurimit Shtetėror tė Serbisė nė kundėrshtarin mė tė ashpėr tė saj – ndoshta fotelet politike kanė efekt korruptues edhe tek ata qė dikur ishin “heronjė”.

Shpresoj se tė gjithėve na intereson e verteta, vėtem e vėrteta, so help us God.

Express: Nė CD, gjatė fjalimit tė Nazim Bllacės ka pasur shumė kontradikta, ngatėrrime emrash, ngatėrrime personash se kanė vrarė njerėz. Thotė se X personi e ka vrarė X personin, njė ditė mė vonė thotė emra tė tjerė?
    Gani Geci: Pyeteni Nazimin pėr kėtė. Unė nuk merrem me deklarata tė tij, ato janė deklarata tė Nazim Bllacės. Ai deklaron publikisht pėr gjėrat qė ka bėrė, pėr gjėrat qė di.
    hahahahhahhahahahhahahahaahahahahahahahahahh

i/e regjistruar Maska e Arb
    Anėtarėsuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723
    [QUOTE=Kosovelli;2503427]Express: A ju ka kėrkuar para nė shkėmbim tė daljes sė tij nė publik me ato akuza?
    Gani Geci: Po mė ka kėrkuar. Unė i kam thėnė se paret do ta jap. Sikur ti te dalesh i ke 10 mij euro . Nėse dėshiron, dėshmo, sa prej nesh, do te kesh edhe mbrojtje .....
    hahahahahhahahhhhahahahahahahah[/QUOTE.]

Ti nuk ke piken e ftyres bre.

Kjo eshte pergjigja e Gani Gecit, o bir shkine:

Express: A ju ka kėrkuar para nė shkėmbim tė daljes sė tij nė publik me ato akuza?
    Gani Geci: Nuk mė ka kėrkuar. Unė i kam thėnė se paret e botės sikur t`i kisha, asnjė cent nuk do ta jap. Sikur 10 milionė t`i kisha, i kam thėnė se nuk tė jap centin. Nėse dėshiron, dėshmo, sa prej nesh, asnjė tė mirė nuk do ta kesh.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Arb : 01-12-2009 mė 08:19
    Talent wins games, but teamwork wins championships.
    Micheal Jordan

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629

Talking

Citim Postuar mė parė nga tomaras Lexo Postimin
    Takimi me Bllacėn
    Incizimin e CD’sė ku flet Nazim Bllaca, e kemi bėrė unė dhe Adem Salihaj, nė shtėpinė e Adem Salihajt, mė 10 tetor 2009. Nėse janė tė vėrteta ose jo dėshmitė e Bllacės, mban pėrgjegjėsi vetė Bllaca, e jo unė. Bllaca ka edhe incizime tė tjera. Ky nuk ėshtė sulm kundėr PDK’sė, sepse nė kėtė parti ka njerėz qė i respektoj shumė. Gani Geci flet pėr Express.

Nga Nebih Maxhuni mė 01.12.2009 nė ora 8:05
    Express: Kush ju vuri nė kontakt me Nazim Bllacėn?
    Gani Geci: Mua mė ka thirrur nė telefon Kryetari i LDD’sė i Degės sė Lipjanit, i cili e paska njė lidhje familjare me Nazim Bllacėn. Pak mė vonė mė ka thirrur Nazim Bllaca, tė cilin unė nuk e njihja. Mė tha se e ka njė punė dhe se dėshiron tė takohet, sepse nuk mund tė fliste pėrmes telefonit. I thashė hajde nė Skenderaj. Ka ardhur dhe jemi takuar nė lokalin e vėllait tim. Mė tha se ėshtė punėtor i SHIK`ut dhe se ėshtė i pėrfshirė nė 17 vrasje, tentim vrasje, atentate, rrahje e tė tjera. E kam pyetur menjėherė pėr atentatin ndaj meje, mė ka thėnė se nuk di asgjė pėr kėtė rast. E pyeta se pėr ēfarė rastesh di, mė tha pėr Adem Salihajn.

Express: Nazim Bllaca ju tha se nuk ishte i informuar pėr atentatin ndaj jush?
    Gani Geci: Mė tha nuk e di gjė. Mė tha se e kam pėrcjellė njė muaj Adem Salihajn. Si e ka pėrmendur Salihajn, i kam thėnė ndalu. E kam marrė nė telefon Adem Salihajn, i kam thėnė prit se po vij deri nė Ferizaj. Kemi shkuar me makinė time, jemi takuar nė njė kafiteri nė Ferizaj ne tė tre. Rrugės e kam thirrur- Adem, i thashė, se ky djali po e ditka edhe shtėpinė tėnde, sepse tė paska pėrcjellė.

Express: Adem Salihaj ėshtė vetėplagosur, nuk ka pasur atentat ndaj tij?
    Gani Geci: Kjo ėshtė mė herėt. Aty Ademit rastėsisht i ka shkrepur revolja. S`po flasim pėr atė rast, po pėr pėrcjelljen qė i ėshtė bėrė atij. Atij iu kanė lidhur faktet se nė kohėn kur ai tregonte se ėshtė pėrcjellė, Adem Salihajt i kujtoheshin pėrcjelljet, veturat, hapja e xhamave nga vetura dhe nxjerrja e revoles. Por revolja nuk u ka shkrepur kėtyre kur kanė dashur tė bėjnė atentat ndaj tij. Adem Salihaj e ka plagosur rastėsisht veten, harrojeni kėtė, kjo s`ka lidhje me pėrcjelljen qė i ėshtė bėrė.

Express: Incizimi nė CD a ėshtė i vjetėr, apo ėshtė bėrė tash sė fundmi?
    Gani Geci: Jo, ne e kemi ndėrprerė muhabetin dhe kemi shkuar nė shtėpinė e Ademit. Nė shtėpinė e Ademit ėshtė bėrė incizimi i CD’sė.

Express: Nazim Bllaca ndryshe duket nė konferencėn pėr media qė e ka dhėnė nė qendėr tė Prishtinės, e ndryshe duket nė pamjet nė CD?
    Gani Geci: Jo, nuk ėshtė e vėrtetė. CD’ja ėshtė incizuar mė 10 tetor 2009. Unė dhe Adem Salihaj e kemi incizuar. Nuk kemi gjetur kamera. Kemi dalė dhe e kemi gjetur njė kamerė nė kojshi.

Express: Gjatė xhirimit tė CD`sė, Bllacės dikush kohė pas kohe i jep letra dhe ai i lexon ato. Ia keni ofruar ju letrat?
    Gani Geci: Unė ia kam dhėnė letrat. Sepse rrugės pėr nė Ferizaj, derisa ai tregonte, unė mbaja shėnime dhe mandej gjatė xhirimit ia pėrkujtoja ato ēka kishte rrėfyer. Ėshtė problem t`i thotė njeriu tė gjitha ato se mund tė ngatėrrohet nė ndonjė moment.

Express: Nė CD, gjatė fjalimit tė Nazim Bllacės ka pasur shumė kontradikta, ngatėrrime emrash, ngatėrrime personash se kanė vrarė njerėz. Thotė se X personi e ka vrarė X personin, njė ditė mė vonė thotė emra tė tjerė?
    Gani Geci: Pyeteni Nazimin pėr kėtė. Unė nuk merrem me deklarata tė tij, ato janė deklarata tė Nazim Bllacės. Ai deklaron publikisht pėr gjėrat qė ka bėrė, pėr gjėrat qė di.

Express: Pėr Nazim Bllacėn thuhet se ėshtė i zhytur nė borxhe, se ka kėrcėnuar njerėz, se ka shantazhuar duke iu kėrkuar atyre para. A i dini ju kėto?
    Gani Geci: Deri nė atė ditė kur mė ka marrė nė telefon, s’e kam ditur kush ėshtė ky person, as qė ka borxhe, as qė ka punuar , as qė mė ka interesuar pėr tė.

Express: A ju ka kėrkuar para nė shkėmbim tė daljes sė tij nė publik me ato akuza?
    Gani Geci: Nuk mė ka kėrkuar. Unė i kam thėnė se paret e botės sikur t`i kisha, asnjė cent nuk do ta jap. Sikur 10 milionė t`i kisha, i kam thėnė se nuk tė jap centin. Nėse dėshiron, dėshmo, sa prej nesh, asnjė tė mirė nuk do ta kesh.

Express: A ka incizime tė tjera Nazim Bllaca?
    Gani Geci: I ka edhe disa biseda tė incizuara me ata personat qė i pėrmend nė CD. Edhe kėtė incizim e ka policia.

Express: Ju, a e keni dėgjuar kėtė incizim?
    Gani Geci: Po, e kam dėgjuar. Flitet se ata janė shokė, kanė punuar bashkė, qė ta harrojnė tė kaluarėn. Aty dėgjohet zėri ku thuhet se si shok mund t`i jap 500 mijė euro, por nė mėnyrėn se si po i kėrkon ti, jo. Me gjasė, pėr borxhe janė prishur. Pėr pa u prishur shumė pėr borxhe, njeriu nuk mund ta ēojė vetėn nė burg.

Express: A mendoni se u keni bėrė dėm proceseve nė tė cilėn ėshtė tani Kosova. Dihet se sot fillon seanca nė GJND pėr pavarėsinė e Kosovės. Pse nuk e publikuat CD’nė mė herėt apo pse pritėt deri nė kėtė kohė?
    Gani Geci: CD’nė e kemi qė njė muaj. S’e kemi ditur qė mė 1 dhjetor fillon seanca pėr pavarėsi. Nuk mė ka shkuar mendja. Kam dashur tė presim, tė kalojnė zgjedhjet se kjo ka bėrė njė tėrmet politik...

Express: Adem Salihaj nė njė konferencė i bėn thirrje LDK’sė qė ta prishė koalicionin me PDK’nė. A ka prapavijė politike kjo CD?
    Gani Geci: Asnjė prapavijė politike pėr mua nuk ka. Deklarimet e Adem Salihajt janė tė tijat, kurse tė miat gjithashtu janė personale.

Express: Azem Syla i ka hedhur poshtė akuzat. I ka quajtur shpifje dhe akuza qė shkojnė nė dėm tė proceseve. Ju ka pėrmendur juve dhe Salihajn si njerėz tė ligė dhe qė nuk ia dėshironi tė mirėn vendit!
    Gani Geci: Jo vetėm me Azem Sylėn, por mė kėdo tjetėr jam i gatshėm tė ballafaqohem. As Azem Sylėn, e as Fatmir Xhelilin nuk i kam njohur kurrė. Unė kam argumente se Azem Syla ka dhėnė para qė tė mė vrasin mua. Shok pas shoku ka shkuar kjo. Kjo ka ndodhur mė 2001. Janė folur 100 mijė marka pėr tė mė vrarė, por pasi qė jam plagosur janė dhėnė vetėm 50 mijė marka. Kanė pasur telashe mes vete.... vetėm mė kanė plagosur. Unė nuk e kam akuzuar askėnd. Nė PDK ka njerėz qė i respektoj shumė.

Express: Kush janė ata qė i respekton?
    Gani Geci: Kryeministri, Kryeparlamentari.... Unė kam biseduar me Kryeministrin para se tė publikohet CD-ja. Kam biseduar edhe me deputetė tė tjerė nė Kuvend, qė janė tė PDK’sė. Unė nuk e atakoj PDK`nė. Aty ka njerėz tė mirė. Njerėz qė kanė dhėnė gjithēka pėr Kosovėn, por ka edhe tė tillė qė pos qė kanė dhėnė pėr Kosovėn, pas luftės i kanė bėrė dėm vendit. Unė e respektoj Kryeministrin dhe institucionet e vendit. Unė po kėrkoj drejtėsi, jo heqje kokash. A janė tė vėrteta apo jo, ato qė thotė Nazim Bllaca, pėrgjegjės ėshtė vetė Nazim Bllaca.

Marrė nga Gazeta Express
    paska ftohe fjalet Geci! Tash po thote se pergjegjesia i bie Bllaces, une nuk kam faje per asgje, vetem po akuzoj prej shpati pa mbulese. "Nuk e paska ditur per Gjygjin e Pavarsise ne Hage", rren Geci! Kur Salihaj ka plagosur vehten per me akuzu PDK e UCK, sic ishte mode politike pas lufte, te gjithe kane thane (fatekeqesisht edhe mediat) se ka qene atentat. Tash, Geci po e pranon haprazi se ka qene veteplagosje. Per kete inskenim te rende dhe shpifje Salihaj, Geci dhe Bllaca ish dashur ne denohen! Vetem keshtu munden te vihen themelet e shtetit ligjor te Republikes se Kosoves!

hahahahaahahahhhahahahahah

Anėtarėsuar
    05-10-2009
    Vendndodhja
    G-land
    Postime
    116
    Express: Pėr Nazim Bllacėn thuhet se ėshtė i zhytur nė borxhe, se ka kėrcėnuar njerėz, se ka shantazhuar duke iu kėrkuar atyre para. A i dini ju kėto?
    Gani Geci: Deri nė atė ditė kur mė ka marrė nė telefon, s’e kam ditur kush ėshtė ky person, as qė ka borxhe, as qė ka punuar , as qė mė ka interesuar pėr tė.

http://www.gazetaexpress.com/web/ind.../20012/C4/C16/

....e mos u qaravesh se kjo esht ne dem te popullit, e shume keq eshte per te gjithe dhe vetem nje qyqar e shka mundet me qesh me ket situate.

Citim Postuar mė parė nga Kosovelli Lexo Postimin
    Gani Geci: Po mė ka kėrkuar. Unė i kam thėnė se paret do ta jap. Sikur ti te dalesh i ke 10 mij euro . Nėse dėshiron, dėshmo, sa prej nesh, do te kesh edhe mbrojtje .....
    hahahahahhahahhhhahahahahahahah

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •