Close
Faqja 30 prej 37 FillimFillim ... 202829303132 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 291 deri 300 prej 364
    "Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga Dritë Lexo Postimin
    Te falenderoj per repliken tende perplote ofendime drejtuar meje ku madje me quan qelbesire.
    Me kete ti vetem tregon edukaten tende dhe nivelin qe ke keshtuqe as qe kam ndermend te vazhdoj ndonje diskutim me ty dhe kete ua keshilloj edhe gjith muslimaneve tjere.
    MOs u maro i drejt dhe i sjellshem, sikurse te ishte ashtu, ti isht dasht/ me dhënë verejtje këtij velrsimi:

Postuar më parë nga Mjekesia
    Te flas une ty per prostitutat ne bibel .
    Këtë nuk e lexove "pellumbi i bardhë", i mbylle ytë ndaj ketij rreshti, per mua ai
    qe i mbyllë sytë ndaj ketij rreshti është qelbsirë dhe armik i Zotit te Bibes dhe popullit te tij.

Selam
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

i/e regjistruar Maska e Bani gjk
    Anëtarësuar
    06-01-2005
    Postime
    550
    Separi dua te pershendes perzemersisht marcusin 1 dhe e perkrah ne cdo fjal qe ka thene (perveq te fundit hehe) sepse me te vertet nuk ka nevoj as nje pik dhe as nje presje te ja shtosh ati shkrimi, shpresoj qe edhe per muslimanet te marrin mesim nga ai shkrim i shkurt dhe shum i qart.
    Sa per raki inderun, kuptona burr qe e kena te ndaluar qe t`ju sherbejm me raki, sepse nje gje qe eshte e ndaluar (e keqe) per ne ateher jena te urdhruar qe as tjetrit mos te ja dhurojm ate te keqe, shpresoj qe do te kuptosh (: . Edhe tjerave her mos kerko ne sofer te huje , cka te sjellin ne sofer me ate duhesh te jesh i knaqur, sepse ndoshta na korit hehe (vetem shaka).

toni77toni, ti jaran me duket se me nje vend tha" citim toni77 toni: Unë apo te krishterët asnjëher nuk e marrin asnjë rresht te Kuranit si deshmi te besimit tonë, asnjë dietar dhe asgjë të islamit si argument.
    Po mbasi e morre pergjegjen e duhur, nuk u doke andej pari! Po nejse se e ke vrejtur edhe ti se ke fol pa pik lidhje.

Tash sa i perket asaj ngjarje me Aishen r.a (grun e Muhamedit a.s), jo qe dua te shpjegoj dhe te saqroj ty, sepse po e shoh qe eshte e kto, po po e shpjegoj me shpres qe te tjeret ta kuptojn se si eshte raliteti i kesaj ngjarje.
    Si pik e pare, citim toni77toni :"rrezulltoj se kishte nevojë prostituti ..." Kjo eshte shpifje e asaj kohes dhe ne ate kohe ka perfunduar kjo shpifje, po ja qe te disa persona me lehte mbrrijn shfipjet se sa raliteti!
    Se dyti citim : e humbi rruhgen, ... Nuk e humbi rrugen.
    Se treti citim: "shkoj me dikë tjeter" Nuk shkoj me dikend tjeter, mos shpif, ajo shkoj vetem.
    Se katri citim:"Allahu i meshirshem intervenoj per ta mbrojtur kurverinë dhe marrzirat e Aishes dhe Muahedit"
    Si zakonisht genjeshter e kulluar, Zoti shpalli ajet kunder shpifjes qe i kishin ber Aishes r.a e jo qe intervenoj per kurvni, po nejse qudirat nuk kane fund !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Se pesti , citim : "ta poston baci ty dhe e lexon ngadal ngadal."
    Ngadal djalo ndadal, se po fluturon nga mendjemadhsija. Ke kujdes sepse edhe ti je nje paqsyqr e fes krishtere. Me keto urrjetje asgje nuk bene vetem se disave ju shtohet urrjetja per fen tuaj, merr mesim nga marcis 1 dhe nga ata qe kane edukat.

Per ate ngjarejn do te shpjegoj pak me vone sepse nuk kam kohe tani.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Bani gjk : 26-11-2009 më 09:04

Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga marcus1 Lexo Postimin
    T
    Ti ke thanë o vlla se e kanë hak, sepse na kanë ofendue Besimin, Krishtin e Biblën. Të lutem o vlla, kur ta bajnë kyt gja, ktheju faqen tjetër, bash njashtu si na mësoi Zoti ynë Krishti. Në rasë se nuk mundesh, të paktën iki sherrit e largoju prej sofrës. Mos harro, na nuk gjykohena për qka thotë e ban tjetri kundër nesh, por për qka bajmë e qfarë themi na, e si reagomë na ndaj njatyne veprimeve.

Të fala në Krishtin,

marcus
    Jo marco1 jo, per besë jo. Krishti asjëher nuk është pajtuar me djallin dhe fyrjet e djallit ndaj Zotit. Krishti është revolicinarë i brenshem. Ai nuk pajton nëse dikush ia fynë Atin. Nëse dikush ia fynë tempullin. Ti e din se tempulli i i Zotit u rrokollis nga Jezusi sepse Ai nuk pajtoj. Krishti duhet kuptuar. NUk është Jezusi ashtu sikurse e paraqesim shumher, Ai nuk është i qetë me djallin. Nuk eshte i qetë me ligjin. Ai nuk eshte i qetë me paganizmin. Ai nuk eshte i qetë nese dikush tjeter i bie borisë para veti. Ai nuk eshte i qetë....! Krishti është revolicinar dhe asnjëher nuk eshte pajtuar.

Krishti edhe Pjetrit i tha "ik he djall" Kur e kerkoj.

Krishti u tha njerzve; "ju jeni te bijte e djallit" kur u kerkua.

Krishti tha:

"Vaj për ju...!"

Vaj për ju, skribë e farisenj, shtiracakë, sepse pastroni anën e jashtme të gotës e të enës, ndërsa përbrenda janë plot rrëmbime e papërkormëri! Farise i verbër! Pastroje më parë brendinë e gotës, që edhe përjashta të jetë e pastër! (Mt 23; 25-26)

"Vaj për ju..."

Vaj për ju, skribë e farisenj, shtiracakë, që lani të dhjetën e mendrës, të murajës e të kimit, por lini pas dore atë që është më e rëndësishme në Ligj: drejtësinë, mëshirën e besnikërinë! Këtë është dashur ta bëni e nga ajo e para, s’është dashur të hiqni dorë. Udhëheqës të verbër! Ju shtrydhni mushkonjën e kapërdini gamilen! (Mt 23; 23-24)

Prandaj Krishti nuk është krejt ashtu sikurse dikush e paraqet. Ai vertetë nuk kthej dorë fizikisht, por shpirtnisht asnjëher nuk u pajtua me të keqin.

Mundet dikush t'më vert me revole, apo keta talibanet mund të marrin bomba vetvrasese dhe t'më montojnë, mundet dikush t'më vret trupin, por Fjalen JO. Krishtin jo. Biblen JO. Nuk pajtoj dhe secili njeri qe rrin i qetë kur i një qelbsirë e fynë Bibeln, e quan Biblen prostitut dhe ai rrin i qetë, ai person per mendimin tim nuk ka dashuri per Biblen. Këta qelbsira edhe Nënen Tereze e quajten prostitut, këta prostitut dhe djall janë dhe asgjë tjeter pos dreqit te mallkuiar dhe per ata gjithmonë ky komb ka per te vuajtur. Me gjak te martirve dhe vujatje te madhe eshte mbrojtur tradita dhe Kisha ktolike, ky pak katolikizem qe sot është, ka vuajtur shumë dhe tash keto qelbsira talibane qe na kan ardhur dhe kan futur gjithe kete armiqesi ndaj katolikve, ndaj Krishtit, ndaj shkrimeve, nuk meritojne diqka tjeter pos se tu thuhet ashtu.

Si perfundim, pasi qe nuk e ke kuptuar mirë, pasi qe nuk ke kuptuar edhe e bëre "pellumb te bardhë" atë i cili nuk epau rreshtin ku fyhet krejt krishterimi në botë sepse Bibla eshte shtylla e mesimeve mbi Zotin e tyre, por ai kishte pa vetem "ofendimin" e një personi. E pra, unë jam njeri itradites; Njeriu i mirë dhe shpiaku, ai qe eshte zot shpie i mirë, i lidhë qent e vet dhe nuk i len te kafshojnë njerzit qe vijne musafir.

Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga Bani gjk Lexo Postimin
    toni77toni, ti jaran me duket se me nje vend tha" citim toni77 toni: Unë apo te krishterët asnjëher nuk e marrin asnjë rresht te Kuranit si deshmi te besimit tonë, asnjë dietar dhe asgjë të islamit si argument.
    Po mbasi e morre pergjegjen e duhur, nuk u doke andej pari! Po nejse se e ke vrejtur edhe ti se ke fol pa pik lidhje.

.
    Nuk kam folur pa lidhje por ty të është dukur ashtu. Si pa lidhje? ma gjej një shkrim te kuarnit qe është në krishterim si argument besimi. Ku cilli? Per ne Kurani eshte një gjë e dekt dhe epa vlerë.

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Pejgamberi alejhi selam ka thënë: " Namazi I njeriut ndërpritet kur para tij nuk ka diqka siq është fundi I shaëls nga: Gruaja, gomari ose qeni I zi".
    Ebu Dherri tha:
    "Unë I thash o I Dërguari I Allahut pse qeni I zi e jo ai I kuq?"
    Ai tha:
    "Qeni I zi është shejtan".

Kjo qe lexohet këtu nxerr kete pytje:

Si ka mundesi te ndodhë kjo qe njeriu - femra të krahasohet me gomarin, qenin dhe djallin? Është kjo nga Zoti apo nga njeriu?

Shiko sa ta shpjegon kjo video

"Shoku Mjekesise"

Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga Matrix Lexo Postimin
    JO, Beselidhja nuk eshte liber, por akti qe beri Jezusi ne Kryq
    Au quajt beselidhje Tora e Mosiut, Fletushkat e Abrahamit zeburi Daudit pse Ungjilli Jezusit nuk qeka beselidhje por qeka kryqi?

Jezusi nuk ua fali askujt gabimet perkundrazi ai i mallkoi hebrejte dhe u fliste atyre me shembeltyra per shkak qe Zoti te denoje ato te pabindur dhe armiq.

Historite qe shpiken hebrejte me ane te Palit dhe mitologjia e trinise se Konstandinit skane asnje lidhje me Mesimet e Jezusit.
    "Shoku Mjekesise"

Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Jo vëlla Luani, më duket se nuk eke kuptuar origjinal si eshte. Ky qe ka shkruar ato citate dhe qe nuk pushon duke vjellë kunder Zotit te Vertetë dhe Shkrimeve dhe popujve te Tij, vertetë nuk adhuron te njejtin Zot dhe ka te drejt ai qe thotë ashtu.

"Vertetë është shumë interesante nëse gjurmojmë në zanafillen e islamit dhe shkrimeve kuranore! Shumkujt ndodhë se I duket e çuditshme por se kjo është reale; sipas historisë dhe arkiologjisë, Allahu përmendet si një nga zotët paganë që arabët adhuronin në Kaba. Allahu në fakt ishte një nga 360 zotat që adhuroheshin atje, dhe ishte zoti kryesor në Kaba. Per at arsye në Kuran, nuk shpjegohet se kush është Allahu, ngaqë të gjithë arabët e njihnin mirë se kush ishte Allahu, në fakt Allahu ishte perëndia-hënë që arabët adhuronin. Fakti që Allahu ishte një nga zotat kryesorë paganë që adhurohej nga arabët është i padiskutueshëm.

Kjo ndodhë edhe sot! Të gjithë e dime se simboli i Hënës dhe i gjysëm Hënës është i lidhur ngushtë me fenë islame, dhe është i pranishëm në flamurë të shteteve islamike, objekte të kultit, simbole të fesë islame, etj, që tregon një lidhje direkte të islamizmit me adhurimin pagan të Hënës."

http://www.forumishqiptar.com/showpo...1&postcount=14
    Pse dhe Jezusi Henen ka adhuruar?

http://www.youtube.com/watch?v=BTSG0YzlGB8
    "Shoku Mjekesise"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-11-2009
    Postime
    219
    Vella toni77 sinqerisht qetesohu! une ne shkrimet e tua shoh vellane tek i cili,sinqeriteti Dashuria dhe Besnikeria per Krishtin jane me bollek!
    Por per derisa pranon te hysh te trokasesh ne shtepine e dikujt, ulesh ne sofer dhe do te pegjigjesh gostise ose ndryshe mos shko!por nese zhgenjehesh sic thuhet : -shkund edhe pluhurin e kepuceve dhe largohu.
    Per sa i perket ofendimeve reciproke nuk me duket gje e drejte.
    Neqse nga te gjithe drejtimet ofendojme persona qe nuk i njohim tregojme ate pjesen e karakterit qe kemi ne shqiptaret "te rrembyer".Nese te tjeret kane zgjedhur te besojne tjeter gje, le te besojne,duan te ndekin Islamin le t'a ndjekin,duan te jene jehovaj le te jene,.
    Gjithshka ndodh me lejen e Perendise.
    C'do fe ka nje moral dhe per te ka edhe ata qe e ndjekin.Prandaj -Jo me kot N'a u tha porosija : "derrave mos u hidh brilante",Pra thjesht mos u lodh Kot!
    A mos Zoti jone ka nevoje te marrim shpaten kundrejt te tjereve, dhe ti detyrojme te besojne njelloj si ne?
    Nese nje njeri ka besuar qe eshte i krishtere dhe shkon tek kurani,ai kur s'ka besuar.Por ne qse nje mysliman kthehet ne Krisht! Qielli dhe engjejt gezojne! Une vella vi nga tradite myslimane e fillimisht thoja bismila!
    Eh Krishti eshte Perendi dhe Ai thote : Une Trokas nese me pret,dhe gjej zemer te paster, Une behem Miku yt!
    Argumenti nuk con ne besim, por FJALA.
    Nga sa kam vene re nga natyra e Zotit Tone, por dhe vellezer me eksperjence nuk futen ne debate pa fund ,por thesht deklarojne Fjalen nje here e moren, -Lavdi Krishtit! s'e kuptuan,futen ne diskutime pa fund,filluan te ofendojne Ate qe besojme ne,(pra Krishtin)thjesht : - me fal s'kam ndermend te lodh gojen...
    Une e di qe Zoti yne Mbreteron ne Krah te Djathte te Atit!
    Satani e di dhe dridhet demonet po ashtu,ndersa bashke biseduesit tane, nese nuk duan te degjojne them : "Zot, fali aq dine aq bejne e aq Flasin!E une s'kam ndermend te lodh koken me pyetjet dhe argumentat kot me kot te ofruar ne sofer.
    C'ka nuk me pelqen nuk ulem fare ne sofer, pa e provuar fare oferten.Nuk jane as te paret as te fundit,qe te ofrojne gjera te pa pelqyeshme ne kete jete!
    Bibla eshte Shkrimi ,e ne te eshte Fjala,e kush nuk njeh Fjalen, a mundet te kuptoje Krishtin!!!
    Bibla nuk lexohet e nuk pertypet nga truri i njeriut te rene, apo fetar ,por vetem nga Ata qe Perendia ja hap syte per te njohur te Vertetat dhe misteret e Tij.Qe pergjithesisht jane njerez te thjeshte, dhe te lindur me zemer te hapur per drejtesi.Me miljona ne bote e kane marre ne dore Biblen dhe Per fat te tyre te keq Zoti ju ka mbyllur Syte... jane pak qe jane Dashuruar Perjetesisht me Zotin e Tyre. Ndodh si me ate vajzen qe kur me se fundi e ka njohur Djalin qe do te jete Dhendri i Saj,dhe nga Ai, nuk do te provoje me kurre dhune ,shtypje,e ngarkesa qe deri ne ate kohe i kishin ofruar!dhe qe nuk do t'i ja ofroje me kurre !Por do ti thote : -Nuse e dashur perjetesisht te dashuroj, ne krah Tim do rish kudo me Ty do krenohem e Ti po ashtu ne Mua,
    Ne Ty s'ka me brenge e lote ,e vuatje po ashtu ,dhe askend s'do te le qe Ty te demtoje!Ngrehi syte lart e shikome ne sy Mua pa ndrojtje! Shikoje boten me guxim se Je pafaj! Zbuloje fyturen Tende te bukur mos e fshih nga bota le ta njohe ajo Nusen Time! Te Paster e pa mekat e gjykim.! Une te Kam Zgjedhur mes shoqesh e Ati Im Dasem te Madhe do beje Per Ne o Nusja Ime!
    E pra Uvejsa dhe Drita, Zoti Juaj eshte pa gjykim,eshte i Drejte dhe plot Dashuri!
    Nuk e di cfare ofron Kurani, por Krishti(jo Bibla)ka ofruar Miqesi te Perjeteshme Ashtu si Dhendri Besnik qe Gruan nuk e trajton si grua harremi ,apo sherbetore,por qe E deklaron me guxim!
    -Nusja ime! Je plotesja Ime! Je mish nga mishi Im! dhe Ke Fryme Nga Fryma Ime!
    Dhe Nusja i Pergjigjet : Me Prit Imzot! le gjithka dhe ne Shtepine e Ati Tend Bashke Perjetesisht do te Jetojme ne Dashuri!
    P.s.ky Ushqim nuk mund te rrije ne frigorifer! kush mund ta haje i befte mire e kush se pertyp dot...... me vjen keq...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Luani33 : 26-11-2009 më 11:30

Anëtarësuar
    06-01-2005
    Postime
    550
    Hadithi qe ka te beje me ngjarjen e Aishes r.a eshte shum i gjate per shkak te kohes nuk po e sjelli te terin sepse duhet nga libri ta marr dhe te sjell ketu, keshtu qe me merr shum kohe.
    Do te mundohem te shpjegoj ne pika te shkurta.
    Ngjarja eshte ne kete liber "Sahihu l Buhari, Hadithi nr 2661, f 223-230, vellim 6, Prishtin 2002.

Muhamedi a.s ishte nisur me nje betej dhe ne ate betej ishte edhe Aisha r.a me te. Mbasi mbaroj lufta, ata i kishte nxen nata.Ushtria po pergatiste qe te kthehet ne Medine (neper shtepit e tyre). Ne ate kohe ishte urdhrua qe grat e Muhamedit a.s te mbulohen, dhe per keta arsy Aisha r.a hipte ne pajton (transport njerzesh, nje kosh qe eshte i mbuluar dhe qe mundesh ta vendosesh ne nedonje kafash, keni parasysh filmat me mbreter (: ). Ne nje moment ishte dhene urdher qe te nisen per ne qytetin e Medines, ne ate moment Aisha r.a ishte pak sa larg ushtris sepse ishte larguar qe ti kryj nevojat e veta. Ne ate moment eshte kapur pajtoni i Aishes r.a nga disa ushtar dhe eshte vendosur ne deve e Aishes ,duke menduar se Aisha eshte mbrenda pajtonit.
    Aisha duke u kthyr ne vend ku e kishte lene ushtrin muslimane i humb edhe qaforja me xhevahir te qmuar dhe ajo duke e kerkuar ate ishte vonuar, por ushtrija muslimane vetem kishin marshuar djert medines duke menduar se Aisha eshte ne pajton me ata.
    Kur ishte kthyr Aisha ne vendin ku ishin te vendosur ushtrija muslimane, ajo nuk e gjeti aty askend. Ajo vendosi te qendroj ne ate vend duke menduar se mbas nje kohe ushtrija do ta vrej se Aisha nuk eshte ne pajton dhe do te kthehen ta marrin perseri. Ajo duke pritur e kishte nxen gjumi. Ne ate vend ku ishin te vendosur ushtrija muslimane kishin mbetur edhe dy ushtar (Sulemi dhe Dhekvani) pa u kthyr per ne Medine. Rruges duke kaluar nga ai vend, ata shohin se dikush po fle ne nje vend kur ishin te vendosur ushtrija muslimane. Ata kur e shikuan se eshte Aisha r.a vendosen qe ajo te hipt ne deve dhe ate te ecin ne kemb, duke e terhequr deven deris sa u bashkangjiten me ushtrin e muslimanve.
    Si ne cdo vend qe ka njerzt qe mendojn gjithmon keq, qe deshirojn te perhapin te keqen qe e mendojn, edhe ne ate ushtri te muslimanve ishte njeri me emrin Ubej bin Selul,dhe ky njeri fillon te perhap kete lajm neper popull dhe rky lajm u perhap ne gjithe Medinen me shpejtesi (si zakonisht qe lajmi keq shprendahet me shpejtesi).

Nga gjithe kjo shpifje Aisha r.a nuk dine asgje se cka po flitet ne popull, dikur te nesermen dikush i tregoj se cka po flet populli per te.Muhamedi a.s nuk ja kishte then kete sepse ishte duke e verifikuar lajmin. Kur kuptoj Aisha se cka po flitet per te, kerkoj nga Muhamedi a.s qe te shkoj te prind e vet dhe ti pyse ata se cka eshte ka flitet per te. Prindrit e Aishes i thane te njejten gje, dhe ajo vendosi qe te qendroj te prindrit e vete deri sa te sqarohet puna, ajo qante diten dhe naten per kete shpifje qe ishte perhap, ajo i lutje Allahut panderpre me lot ne sy qe te shpetont nga kjo shpifje. Ajo qendroj afer nje muaj te prindrit e vete, shpifja ishte perhapur ne gjithe qytetin saqe shumm njerz u hutuan me kete ngjarj, disa persona e besonin, disa apsulutisht nuk e besonin, disa ishin skeptik.
    Edhe Muhamedi a.s ishte ne mesin e ketyre te habiturve. Nje dite shkoj Muhamedi a.s te Aisha dhe i tregoj se cka po filtet per te, aty ishin prezent edhe prind e Aishes, Muhamedi ne kete rast i tha Aishes :" Aishe per ty eshte ka flitet kshtu e kshtu, nese pra ti je e paster nga keto shpifje, Allahu do te ruaj, e nese ke gabuar kekro falje prej Allahut, dhe drejtoju me pendim, ngase kur robi i pranon gabimet dhe pendohet Allahu fale." Ateher Aisha tha: Nese une them qe jam e pa fajshme , e paster, e kete Allahu e dine se jam e paster ateher ju (populli ) nuk do me besoni, por nese un e pranoj ate shpifje, e Allahu e dine se un jam e paster, ju do te baesoni.
    Ateher Aisha r.a (recitoj kete ajet) murr shembullin e babait te Jusufit a.s qe ju kishte thene djemve te vete: Halli im është: durim i mirë. All-llahu është nga i cili kërkohet ndihmë për këtë që përshkruani ju".12:18
    Ajo vendosi dhe shpresoj qe Allahu xh.h te shpetoj nga shpifja. Dhe ende pa dale Muhamedi a.s nga shtepija e Aishes i zbriti shpallja (ajeti):
    "24:4. Edhe ata të cilët bëjnë shpifje për gratë e ndershme dhe nuk sjellin katër dëshmitarë, t’i rrahni ata me nga tetëdhjetë të rëna dhe atyre mos ua pranoni dëshminë më kurrë. Të tillët janë të pabesueshëm.
    Muhamedin a.s e kishin kapluan dridhjet dhe filluan djerset ti dalin sikurse kur i vinde shpalljet te mehershme. Mbasi u qetsua Muhamedi a.s dhe i mbaroj shpallja, Ai fjalen e pare qe e tha ishte " Aishe falendero Allahun sepse Allahu te ka shpetuar (erdhi shpallja qe je e pafajshme, e paster)".
    Ateher populli i nderpervi akuzat sepse Allahu e vertetoj ate. Jo sepse ja kishin frigen Muhamedit a.s apo se mundet Muhamedi a.s te hidhrohej me ata, por thjesht e kuptuan se eshte fjal e Zotit dhe ne te nuk ka dyshim.
    Aishe r.a dikur me vone ne lidhje me kete rast kishte thene :
    " Pasha Allahun nuk kam menduar qe do vije shpallje e veqant per rastin tim, e konsideroj veten jo te denjt qe Kurani te trejton qeshtjen time."

Pra kjo eshte ngjarja e jo ajo qe e servojn armiqt e islamit qysh t`ju konvenon.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Bani gjk : 26-11-2009 më 13:45

Anëtarësuar
    06-01-2005
    Postime
    550
    Po ta perkujtoj edhe njher ate muhalifin (fjalne palidhje) tend.
    Toni77toni vitim : Unë apo te krishterët asnjëher nuk e marrin asnjë rresht te Kuranit si deshmi te besimit tonë, asnjë dietar dhe asgjë të islamit si argument.

toni77 toni citim :Nuk kam folur pa lidhje por ty të është dukur ashtu. Si pa lidhje? ma gjej një shkrim te kuarnit qe është në krishterim si argument besimi. Ku cilli? Per ne Kurani eshte një gjë e dekt dhe epa vlerë.
    Jo jo pasha te madhin Zotin nuk kam pritur pergjegje tjeter vetem ksi lojra fjalesh !!!
    Tash dul qe Kurani qenka i vdekt e hadithet qenkan te gjalla a ?!!! E ti me cka po argumenton hahahaha! Apo ketu nuk je duke deshmu dicka te Bibles po te Kuranit hehe! Harrova se ne muslimanet e deshmojm Kuranin me Bibel heheh ! Ec mer shkoj gjoje naj viktim tejert e polimizo me ata te shkret se me mua nuk ki shans.

p.sh Ajo puna e shoferi ishte shum interesant heheh, ai tipi per veti nuk nuk qenka fal e po deshirojka me kaq perpikshmeri te tjerve te mos ju prish faljen hehheheh, ai me te vertet qenka i pa pare, qe thone te shqipris (:, apo ndoshta eshte fal edhe ai, dhe myshterit i ka lene te presin ne fugon hehe, edhe ne kete rast qenka i pa pare hehe.

Nejse burra, ju pershendes perzemersiht, veqenarisht ata qe nuk po bejn rromuj ne sofren e muslimanve. Marcusit1 beni muhabet burra sa te mundi, se po ja dika rendin odave dhe burrnis.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Bani gjk : 26-11-2009 më 14:19

Faqja 30 prej 37 FillimFillim ... 202829303132 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •