Ashtu është dhe kur erdha fillimisht ne kete sofer ashtu mendova. Respekti është mëse i nevojshem dhe ashtu duhet. Por çka derisa nuk ka ne sofer pos ndytsirave. Sofren me qellime te caktuara e demtuan. Kjo ndodhi nga disa tipa qe nuk pushojnë duke pjellë dhe vjellë urrejtje, fyrje dhe shpifje te ndryshme ndaj Zotit tonë, ndaj shkrimeve te shenjta, ndaj atyre qe ne u besojmë, ndaj Kishes qe ne jemi pjesë e sajë, prandaj derisa ndodhë kjo, çka mbetet pos te ngritesh ne këmbë, dhe po nga ajo sofer tu tregojsh se kush jeni ju.
Shumher shkruaj jasht vullnetit tim, kjo ndodhë pasi qe kam shumë miq te besimit musliman dhe miq te mirë, beso vëlla se deri sa kam lexuar neper keta forume dhe neper adresa tjera te forumeve dhe webseitave islame, kurr nuk kam patur idenë se kështu mendojnë muslimanët per ne. Unë kam lexuar nga Kurani dhe shkrimet islame por shqiptaret nuk e kan patur kete frymë deripas lufte. Tani, pa dashje, jasht natyres time, me detyron ajo far qelbsire qe vjen këtu dhe shpifë dhe nuk lenë gjo pa rrejt per Biblen, per Atin tonë qiellor, per Krishtin, per Kishen, per gjithë ato qe janë te krishtera. Gjithçka ështe e krishtere është armik i tij!
A ka diçka ma te poshter dhe më të ulet se nëse njeriut ia fynë Zotin? Jo, per mua jo. E kto qelbsira e bëjnë këtë pa fie turpi.
A ka diçka ma keq per njeri se nëse dikush ia fynë adhurimin e tij në Zot? Jo, per mua jo, e keto qelbsira e bëjnë këtë pa fie turpi, bile ishte edhe ai rresht qe ti e more si shembull!
Të njëjten e bëjnë per Bibel, edhe më keq se rrejnë dhe ndryshojnë emanipolojnë.
Tani nëse ndodhë dhe toni apo tjetri toni nga ky forum, vjen dhe bënë vetem një pytje per traditat e tyre te cilat nuk e fyjnë Zotin e askujt, thjeshtë pytë se "pse është e ndaluar qe femra te parfumoset", apo "pse qeni i zi dhe femra ia prishin njeriut namazin", rreshta keta qe janë të shkruara dhe janë rregulla te tyre, vëlla, ajo i duket fyrje dhe çka bënë? Në vend qe të jap pergjigje si njeri, apo të thotë, "mos bë tjeter kesi pytje", ai shkon dhe nuk len guri pa levizur dhe manipolon me shkriime te shenjta dhe nuk ka turp qe ta quan Bible edhe "prostitut"! Ky e meriton qe ti tregoj se kush eshte pedofili dhe kush eshte zoti i paganve qe ai u shkon mrapa.
E tash, nëse dikush hynë në mënyrë të dhunshme dhe duke mashtruar dhe shpifur në vlersime se çka qenka Bibla, dhe kush qenka Jezusi, çka adhurojmë na te krishterët dhe çka mëson Bibla per jeten eperditshe, le të pergaditet se unë dhe ai do të (pa deshiren time), do të debatojmë pa dorza, atëher dua te tregoj se kush janë, dhe me kan per ballë dhe do te [eraballohen ne secilen rubrikë dhe vend, edhe pse pa deshiren time është ai qe po e kerkon te tregoj se kush është, ai pra, pikersisht ai është qe nderon per profet një mashtrues, vrastar, kurvar dhe pedofil, është ai qe adhuron njërin nder 360 zotrat pagane. Allahu në fakt ishte një nga 360 zotat që adhuroheshin atje, dhe ishte zoti kryesor në Kaba.
Kjo është kjo dhe gjithë të mirat,
ndersa per ty Luan një pershendetje dhe qoftë lavduar Krishti![]()
Krijoni Kontakt