Close
Faqja 4 prej 40 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 399
    i/e regjistruar Maska e majla
    Anëtarësuar
    06-11-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    245
    Bashkejetea ka te mirat e veta, pasi te ndihmon te njohesh personin me te cilin ke nje lidhje.Por ama si cdo gje tjeter ka edhe ajo anen tjeter te medaljes.
    Nqse zgjat shume nuk te con asgjekundi dhe shkon drejt prishjes se lidhjes.

Une do te mendohesha mire para se ta beja sidomos me djem shqiptare qe e marrin si dobesi e mendjelehtesi..

Happy Maska e milanistja_el
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Kunder bashkejeteses, pro MARTESES.

Per mendimin tim bashkejetesa nuk te ndihmon ta njohesh mire personin qe ke ne krah, sepse mashtruesi e luan bukur rolin si ne martese ashtu dhe bashkejetese e nese ka kete mendje me ty kur te marri ate qe do te fut shkelmin njesoj ne te dyja rastet.
    Dhe nese bashkejeton, nese kupton qe nje person eshte i gabuari, çfare do besh, do e lesh pas p.sh 3 vjetesh lidhje vetem pse ke kuptuar se harron çorapet poshte krevatit?
    Une mendoj se dikujt qe te pelqen, qe te ben te ndihesh mire per momentin, mund t'i propozosh bashkejetese, duke provuar ne veten tende idene... po eci mire, po s'eci secili ne pune te vet.
    Dashuria nuk eshte mode... e merr diçka po te jete ne mode vitin tjeter e mban, po mos jete nderron garderobe, s'eshte te dali ku te dali, s'eshte quiz. Dashuria eshte te japesh maksimumin ne menyre qe personi qe ke ne krahe te kuptoj sa i rendesishem je per te dhe sa nevoje ka te te kete ne jeten e tij dhe sa deshire ka te jete pjese e jetes sate. Kur e do nje person dhe kur mendon se ai person eshte personi i duhur per t'u bere shok / shoqe jete apo babai/nena i femijeve te tu, nuk e fillon lidhjen me pikepyetje, por i ke idete e qarta qe ne fillim, e di se nuk do ta humbasesh personin qe ke ne krah.

Martesa te ndihmon me teper per ta njohur personin qe ke ne krah sepse perkushtimi ndaj partnerit eshte me i plote, pergjegjesite jane me te medha, impenjimi ne lidhje eshte i larte dhe nese te ndodh te kesh nje zenke nuk merr valixhet per nje pale çorape... por mediton, analizon dhe arrin te kuptosh arsyet e verteta pse ke zgjedhur pikerisht ate person per te kaluar jeten me te dhe jo me nje tjeter.
    Ndarmarrja e hapit te marteses nuk eshte, zgjohu sot dhe vendos qe do martohesh me X apo Y se ashtu ma dha truri, do te thote te zgjedhesh personin qe ti mendon se eshte i duhuri. Normal se perfektja dhe absolutja nuk ekziston, asnje nuk thote se martesa eshte e lehte se dhe ne martese ka pune puna... duhet te besh nje sy qorr e nje vesh shurdh dhe te jesh elastik ne disa gjera.
    Fitimtar eshte ai qe hyn ne betejen e luftes dhe lufton deri ne fund per fitore, pavaresisht se mund te jete i humburi... por ne bashkejetese hyn ne loje me mentalitetn e humbjes. Nuk shkohet ne nje beteje me idene te dali ku te dale... ashtu i bie me mire te rrish elektron i lire.
    Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

Citim Postuar më parë nga SystemA Lexo Postimin
    Bashkejetesa eshte prove,sot.
    Shqip.
    Po sikur ajo te jete me e zgjuar se ty dhe thjesht ta di se ca monstre je ti pa bashkejetuar fare, se te ka pare ty si vishesh, sa here i nderron rrobat, sa here lahesh, hedh ndonjehere parfum apo jo, e mbyll gojen kur ha apo jo, etj...etj...etj. Duhet qe te bashkejtosh me dike qe te zbulosh keto gjera?!

Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    2,065
    Bashkejetesa eshte prove,sot.
    Shqip.
    Cfare prove???? Ne çfare aspekti e sheh ti si prove? Çfare provon ti me bashkejetese?

Per mua bashkejetesa eshte per burracaket, per te pavendosurit.
    Ato qe e dine se çfare duan nga jeta s'kane nevoje per prova.

i/e regjistruar Maska e [MaRiO]
    Anëtarësuar
    29-01-2008
    Vendndodhja
    Ne Zemren e Asaj Qe Dua :)
    Postime
    1,127
    Citim Postuar më parë nga milanistja_el Lexo Postimin
    Cfare prove???? Ne çfare aspekti e sheh ti si prove? Çfare provon ti me bashkejetese?

Per mua bashkejetesa eshte per burracaket, per te pavendosurit.
    Ato qe e dine se çfare duan nga jeta s'kane nevoje per prova.

Prandaj po behen nga 200 divorce ne vit prej kesaj gjeje hajde mer cun se te ka gjet baba nuse nusja jeton i vit me burrin e ndahen se skan mirekuptim qe kshu duhet nje periudh bashkjetese :P
    Kur e ke këmbën jashtë gremines është e lehtë të japësh këshilla

Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    2,065
    Bashkejetesa eshte prove per neser...
    Mendimi im
    Martesa eshte ne leter.
    lg
    Sipas mendimit tend i bie qe me pare kalo proven e pastaj firmos ne leter?
    Fundja qellimi dihet... firmosja e letres, perderisa ti mendon se ai person eshte i duhuri pse duhet te presesh? Sepse per mendimin tim nese ti lidhesh me dike qofte per martese a qofte per bashkejetese e ben se mendon qe eshte i duhuri se nuk i propozon te parit apo te pares qe sheh ne rruge per bashkejetese apo per martese.

Hekuri rrihet sa eshte i nxehte thone pleqte tane... s'ka qene budalla ai qe e ka thene

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Po sikur ajo te jete me e zgjuar se ty dhe thjesht ta di se ca monstre je ti pa bashkejetuar fare, se te ka pare ty si vishesh, sa here i nderron rrobat, sa here lahesh, hedh ndonjehere parfum apo jo, e mbyll gojen kur ha apo jo, etj...etj...etj. Duhet qe te bashkejtosh me dike qe te zbulosh keto gjera?!
    Natyrisht qe eshte me e zgjuar se une,mi ka pare dobesite si femer qe eshte.
    Lahem,parfum edhe rroba...kjo eshte...phhhhhhhhhhh
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Mire eshte qe njerezit te bashkejetojne para se te martohen. Te njohin njeri-tjetrin ne jeten e perditshme ne momente te mira e te keqija. Te kuptojne me ke po bashkejetojne. Ka shume meshkuj qe dine te shtirren bukur per nje ore apo nje dite, por kur jeton ne nje shtepi me te do e nxjerri koken. Pastaj se cfare vendos ti eshte tjeter pune. Te pakten ta dish me ke po martohesh. Ka shume vogelsira qe i anashkalojme kur jemi te dashuruar, por jane pikerisht keto ''vogelsira'' qe do te hapin pune neser kur te martohesh. Mendohuni mire para se te beni nje hap te tille. Martesa nuk eshte aq e lehte. Mund te duheni shume, por jeni shume te ndryshem per te jetuar bashke. Nuk ndahen vetem dy njerez qe nuk duhen, apo tradhetojne, por me se shumti ata qe nuk e gjejne gjuhen e perbashket.
    Me kujtohet njera kur thoshte.'' I bera dajes njeren. Ajo tani qan e me thote cfare me bere. Ai eshte shume violent me te verbalisht dhe fizikisht. Nuk e dija qe daja ime ishte i tille. U dashka dashur te jetosh me nje njeri qe ta kuptosh kush eshte ne te vertete. Une kujtoja se e njihja dajen,por u gabova.''
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga milanistja_el Lexo Postimin
    Sipas mendimit tend i bie qe me pare kalo proven e pastaj firmos ne leter?
    Fundja qellimi dihet... firmosja e letres, perderisa ti mendon se ai person eshte i duhuri pse duhet te presesh? Sepse per mendimin tim nese ti lidhesh me dike qofte per martese a qofte per bashkejetese e ben se mendon qe eshte i duhuri se nuk i propozon te parit apo te pares qe sheh ne rruge per bashkejetese apo per martese.

Hekuri rrihet sa eshte i nxehte thone pleqte tane... s'ka qene budalla ai qe e ka thene
    Ka thene matufat,ktu behet fjale per dicka te jashtezakonshme si e vlere pa cmim...
    Man...
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    2,065
    Ka thene matufat,ktu behet fjale per dicka te jashtezakonshme si e vlere pa cmim...Man...
    Qe eshte???

Per mua s'ka gje me me vlere dhe me te shenjte se FAMILJA!!!

Me bashkejetese s'ka familje se te krijosh familje duhet te plotesohen disa kushte themelore: dashuri, respekt, perkushtim, pergjegjesi, impenjim.

Faqja 4 prej 40 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •