Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 76
    i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Trungun familjar sja kam pare
    Ama ka marr nuse te mir , ky eshte tamam si the ti palluqe , po aman mi goce se 33 apo 34 eshte sesht i keq thu ti , po cuni mir shume .
    Dhe pse e shaje un ndopak

Une kushuren e tij e kam shoqe dhe aty ja kam takuar gjyshen (nga e ema )
    ky pati fat se ne 97 Fatosi kur kerciti mire ja mbathi ne Maqedoni ku ishte daja e ketij ambasadori yne i shoqi i Flutura çankes (bukuroshes se dikurshme ) e pastaj kur u qetesuan gjerat e vuri zevendminister .
    Ne kete kohe ky ka qene i lidhur me ate bullicen qe te thash une se me thoshte kjo shoqa ime ,qe o bo bo si eshte ...,plus segretaren e tij e njifja dhe ajo e lavderonte shume si njeri se shkoja shpesh per ta takuar ne pune ,sa here dilnim per kafe nuk i thoshte asgje ...
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga saura Lexo Postimin
    Une kushuren e tij e kam shoqe dhe aty ja kam takuar gjyshen (nga e ema )
    ky pati fat se ne 97 Fatosi kur kerciti mire ja mbathi ne Maqedoni ku ishte daja e ketij ambasadori yne i shoqi i Flutura çankes (bukuroshes se dikurshme ) e pastaj kur u qetesuan gjerat e vuri zevendminister .
    Ne kete kohe ky ka qene i lidhur me ate bullicen qe te thash une se me thoshte kjo shoqa ime ,qe o bo bo si eshte ...,plus segretaren e tij e njifja dhe ajo e lavderonte shume si njeri se shkoja shpesh per ta takuar ne pune ,sa here dilnim per kafe nuk i thoshte asgje ...

Do kete qen ndoshta para se ta njifja une , se ne ate kohe qe e njofta une e prezantova me nusen qe ka dhe qe ateher vallaj se di me te rrejt kot ...
    Po djale flori eshte dhe ky , se shaj dot

SHQIPERIA E BASHKUAR Maska e Der_Kaiser5
    Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Walchire, paske qene petroninse ti mi lali?
    Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    sa me zell i sherbejne edvin rames ..(diktatorit te tiranes tash 12 vjet e ca e neser dhe te shqiperise per nja 30 vjet me radhe..) kta xen argiti e rrethi i tyre.. pahh..fenomenale paskan qene..

cdo dite e ushqejne keta m.uter industrine shpifse mafioze gebelsiane enveriste flliqane.. me mall te fresket..

fare nuku lodhet gazeta e edvin bollinos se albe malletezave e anil bash ill rakipo mero bazeve.. te mjele "skandale" te njerzve rreth berishes..

mjafton te cojne nje gazetar me iniciale A K a cfare do ..ne nje pub dhe ai vjen me koshin plot me lajme.. e pastaj kusurin e di vete shtabi..

nuk lexon fare gazeta ky kletis kruja..
    nuk e di ai se cbehet fare ne shqiperi..

gomar e soj gomari qenka..

po ti hedhesh nje sy atyre ligje neneve qe ka sjelle njeri ktu per detyrat qe ka nje prefekt..del se prefekti ka aq pune sa as shu..rren te mos ket koh ta beje..
    e ne kte rast nje njeri normal qe pretendon se vjen nga nje soj i nderuar..sikurse ky kruja.. qe diten e pare mbasi lexon detyrat.. ne zyr te prefektit.. e ben si burrat..pra i thote berishes.. nuku e benj dot o xhaxhi.. sepse un jam i ri e kjo detyre paska shum andralla.. e sidomos kur mendon se kjo detyre te detyron te ndeshesh dhe me kapomafiozin e tiranes edvin pronarin e mediave.. qe ka sy e vesh dhe ne pube dhe ne sirtaret e tua o xhaxhi sali.. e un o xhaxhi sali nuk kam kercinj per kte pune.. se un jam dhe qefli pabesh.. e un smarr vesh nga politika se tirons jam e jemi te pajtum moti me qen dhitsa e me na shkel soji edvino rucoist tash 70 vjet.. e mu kan me me peshku sa her te duan bollinoistet me blue tutha.. me shkoll sigurimi.. e qe mos te turperohem vet e te mos e dh.jes besimin tuaj i dashur xhaxhi sali.. mo me ler ne kte detyre se nuku e benj dot..prandaj me hiq e ver ndonje qe e di sa eshte sahati ne shqiperi dhe e njeh mire mafien e selis roze..un kaqoli kletis kruja sjam per kto pune..
    e kaq e ik o m.ut e shko pastaj ne pabe po si tiranso lapangjoz e jo te te dal emri si prefekt .. i ven nga qeverria ..nga qeverria e votuar nga miljona njerez te mrekullueshem qe sakrifikojne ne kto 20 vjet duke dhen voten tek PD-ja edhe se asgje sfituan prej saje..

haram e pac rrogen e prefektit more pubaxhi brek salep.. o kelisha te edvinit..qe dini kaq mire ti sherbeni atij pushti..

yyytt rrac m.utesh.. raja.. e mesuar per tu poshteruar..
    te lumte moj albe malltezja e edvin bollinos.. qe di kaq bukur tu a vesh ne b.ithe hurin e edvin rames te gjithve..

ata.. malsoret e mrekullushem te thirres.. atje mes maleve.. pa marre kurre rroga nga berisha.. dine tu a japin ne surrat kelishve te edvin hoxhes.. ate qe meritojne..
    ata jan burrrrraa..
    oj ..nuk mbeten nje dite kta mu.terit si ky hajvani.. pa u a bere vaj.. medias se edvinit..
    nuku rrika dot pa vajtur ne livinga rrume ky plesht.. se mos na mbetet GSH-ja e mafies staliniste miljardere..pa SKUPE.. a si i thone.. pra pa e ushqyer fabriken edviniste ruco dade dokleiste..me "skandale" pd-iste..

..

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga Der_Kaiser5 Lexo Postimin
    Walchire, paske qene petroninse ti mi lali?

Jo una kam qen te gjuhet e huja , po shoqja ime ka qen petroninse

turp ke zoti . perfekti .

i/e regjistruar Maska e Colomba
    Anëtarësuar
    06-04-2009
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    660
    [QUOTE=Edvin83;24813

Cilesia

1. Prefekti eshte perfaqesues i Keshillit te Ministrave ne çdo qark.

Emerimi dhe shkarkimi i prefektit

1. Prefekti emërohet dhe shkarkohet nga Këshillit i Ministrave me propozimin e Ministrit të Pushtetit Vendor dhe të Decentralizimit ose të Kryeminististrit.

2. Prefekti duhet të ketë kryer arsimin e lartë, të ketë përvojëpune jo më pak se 5 vjet në administratën publike dhe të mos jetë dënuar më parë, me vendim gjyqësor të formës së prerë, për kryerjen e një krimi.

Misioni i prefektit
    Pretekti

a) kujdeset,ndjek dhe merr masa për plotësimin nga të gjitha institucionet ne nivel qarku te detyrimeve qe ata kane per te garantuar sovranitetin, rendin kushtetues dhe shendetin publik;

b) mbikeqyr, kontrollon dhe bashkerendon veprimtarine e institucioneve qendrore ne nivel vendor;

c) drejton veprimtarine e strukturave administrative shteterore. te cilat. me akte ligjore e nenligjore te veçanta, jane caktuar ne varesine e tij te drejtperdrejte;

ç) bashkerendon veprimtarine einstitucioneve qendrore ne nivel vendor, si dhe te ketyre me organet e qeverisjes vendore ne komuna, bashki e qark;

d) eshte i vetmi institucion administrativ qe verifikon ligjshmerine e akteve te miratuara nga organet e qeverisjes vendore ne komuna, bashki e qark. ne perputhje me dispozitat e kreut III le ketij ligji Prefekti ushtron kontroll financiar mbi keto organe ne menyren dhe limitet e percaktuara me igj.
    MARREDHENIET E PREFEKTIT ME ADMINISTRATEN E SHTETIT

1. Prefekti per veprimtarine e vet pergjigjet perpara Keshillit te Ministrave dhe i raporton Kryeministrit per detyrat qe i jane ngarkuar

2. Ministrat dhe drejtuesit e institucioneve te tjera qendrore vendosin lidhje te drejtperdrejta me prefektin per probleme te veprimtarise qe ata drejtojne

3. Keshilli i Ministrave, ministrat dhe drejtuesit e institucioneve te tjera qendrore dergojne rregullisht te prefekti te gjitha aktet qe ata nxjerrin, te cilat, ne permbajtje te tyre, caktojne detyra ne fushen e veprimtarise se institucioneve qendrore ne nivel vendor ose detyra per organet e administrates se qeverisjes vendore.

4. Prefekti, per veprimtarine qe mbulon, mund te paraqese prane ministrive projektakte per zgjidhjen e problemeve te veprimtarise se tyre. Brenda nje muaji ministri duhet t'i ktheje pergjigje prefektit per menyren dhe zgjidhjen e dhene nga ana e tij .

Neni 8

Pergjegjesite ne marredhenie me institucionet qendrore ne nivel vendor

Prefekti per kryerjen e funksioneve ne marredhenie me institucionet qendrore ne nivel vendor, ushtron pergjegjesite e meposhtme, me perjashtim te rasteve kur parashikohet ndryshe me ligj:

a) Kontrollon dhe u kerkon atyre marrjen e masave per zbatimin e programeve te Qeverise, per ushtrimin e funksioneve dhe plotesimin e detyrave te percaktuara ne aktet ligjore e nenligjore, qe rregullojne veprimtarine e institucionit perkates.

b) Ndihmon dhe u kerkon hartimin e planeve te zhvillimit dhe te projektbuxhetit vjetor, sipas procedurave te percaktuara me ligj, dhe ua paraqet mendimet e tij ministrive dhe institucioneve te tjera qendrore.

c) Kontrollon periodikisht dhe kerkon plotesimin e detyrave per zbatimin e buxhetit ne sektoret qe ata mbulojne.

ç ) Merr prej tyre te dhena ne perputhje me klasifikimin e percaktuar nga institucioni qendror perkates, me perjashtim te rasteve kur ndalohet me ligj ose me akte nenligjore.

Neni 9

Pergjegjesite per emerim dhe shkarkim

1. Prefekti ne perputhje me strukturen administrative te miratuar, sipas percaktimeve te nenit 19 te ketij ligji, emeron dhe largon, sipas procedurave te percaktuara ne ligj, punonjesit e vet te administrates, si dhe te strukturave administrative, te cilet, me akte ligjore e nenligjore te veçanta, i jane caktuar drejtperdrejt atij .

2. Prefekti i propozon ministrit ose drejtuesit te institucionit qendror perkates emerimin dhe largimin e drejtuesve te institucioneve qendrore ne nivel vendor qe veprojne ne territorin e qarkut. Ne rastin e emerimit propozohen jo me pak se dy kandidatura.

Neni 10

Detyra ne lidhje me organet e Policise se Shtetit

Prefekti bashkepunon me organet e Policise se Shtetit per marrjen e masave per ruajtjen e rendit dhe sigurine publike ne territorin e qarkut. per kete, ai kryen keto detyra:

a) Kerkon zbatimin e masave per ruajtjen e rendit, sipas pergjegjesive e detyrave te percaktuara ne aktet ligjore e nenligjore. Ai kerkon dhe merr rregullisht njoftim nga drejtori i

policise se qarkut per problemet e rendit.

b) Bashkerendon veprimtarine dhe siguron mbeshtetjen e ndersjelle te organeve te Policise , se Shtetit, te institucioneve qendrore ne nivel vendor dhe te organeve te qeverisjes vendore, per ruajtjen e rendit dhe te sigurise publike dhe per zbatimin e akteve te organeve te qeverisjes vendore.

Neni 11

Detyra ne lidhje me strukturat e mbrojtjes

Per strukturat e mbrojtjes, pervec detyrave te percaktuara me akte te tjera ligjore e nenligjore, prefekti ka edhe keto detyra:

a) Bashkerendon punen e degeve te mobilizimit, ne nivel vendor, te reparteve ushtarake dhe organeve te qeverisjes vendore ne qark per plotesimin e detyrave ne fushen e mobilizimit ushtarak.

b) Kontrollon marrjen e masave nga njesite ushtarake per plotesimin e detyrave me karakter civil qe u ngarkohen atyre nga organet perkatese.

c) Ne raste te vecanta, ne perputhje me legjislacionin perkates, u kerkon komandave te njesive ushtarake ne territorin e qarkut mbeshtetje per perballimin e detyrave me karakter civil dhe ne vecanti ne perballimin e situatave emergjente.

Neni 12

Te drejta dhe detyra te tjera

Prefekti ka edhe keto te drejta dhe detyra:

a) Jep te dhena dhe mendime per zhvillimin ekonomiko-shoqeror ne qark. Te dhenat dhe mendimet ua dergon Keshillit te Ministrave, institucioneve qendrore dhe organeve te qeverisjes vendore.

b) Kujdeset per nxitjen dhe zhvillimin e marredhenieve dhe te veprimtarive me institucione simotra te huaja, duke respektuar aktet ligjore qe rregullojne keto marredhenie.

c) Merr masa per parandalimin dhe shmangien e pasojave qe vijne nga situata emergjente ose nga fatkeqesi natyrore, duke plotesuar te gjitha detyrat qe i ngarkohen me akte ligjore e nenligjore perkatese.

ç) Kur e çmon te nevojshme dhe kur i kerkohet, njofton ministrat dhe drejtuesit e institucioneve te tjera qendrore per veprimtarine e kryer nga institucionet qendrore ne nivel vendor , si dhe per sl1kallen e plotesimit te sherbimit ne sektoret qe ata mbulojne.

d) Ne periudha te caktuara kohe, por jo me pak se dy here ne vit, njofton Keshillin e Ministrave per veprimtarine e kryer nga ai ne plotesimin e detyrave te caktuara.

dh) Drejton ose merr pjese ne ceremonite zyrtare shteterore qe zhvillohen ne qark, krahas funksionareve te larte te shtetit ose si perfaqesues i autorizuar i tyre, si dhe ne veprimtarite e organizuara nga organet e qeverisjes vendore, kur ftohet prej tyre.

e) <;do muaj, ne baze rrethi, shqyrton veprimtarine e institucioneve qendrore ne nivel vendor dhe bashkerendon punen ndermjet tyre dhe organeve te qeverisjes vendore.

e) Ushtron dhe pergjegjesi e detyra te tjera qe i ngarkohen me ligj ose me akte te veçanta te Keshillit te Ministrave.

KREU III

MARREDHENIET E PREFEKTIT ME ORGANET E QEVERISJES VENDORE

Neni 13

Prefekti dhe organet e qeverisjes vendore

Ndermjet prefektit dhe organeve te qeverisjes vendore nuk ka marredhenie varesie. Raportet e tyre vendosen ne perputhje me dispozitat e ketij ligji.

Neni 14

Verifikimi i ligjshmerise se akteve

1. Zbatimi i akteve te organeve te qeverisjes vendore behet ne perputhje me piken 6 te nenit 33 te ligjit nr.8652, date 31.7.2000 "Per organizimin dhe funksionimin e qeverisjes vendore".

2. Verifikimi i ligjshmerise se akteve te miratuara nga organet e qeverisjes vendore, ne komuna, bashki dhe qark, nga prefekti behet pa penguar zbatimin e tyre, duke respektuar procedurat e meposhtme:

a) Çdo organ i qeverisjes vendore eshte i detyruar te depozitoje te prefekti te gjitha aktet me karakter normativ, brenda 7 diteve nga data e shpalljes se tyre.

Marrja dijeni nga prefekti per aktin e depozituar nga organi i qeverisjes vendore vertetohet me regjistrimin e tij ne zyren e protokollit te prefektit.

b) Per çdo akt te regjistruar ne zyren e protokollit, prefekti detyrohet te shprehet per ligjshmerine e tij brenda 10 diteve nga data e regjistrimit, sipas procedurave te meposhtme:

i) Ne rastet kur veren papajtueshmeri ligjore te aktit, prefektit i lind e drejta t'ia ktheje ate organit perkates te qeverisjes vendore, duke argumentuar shkeljet e verejtura. Ne kete rast, organi i qeverisjes vendore rishqyrton aktin. Vendimi i marre nga organi i qeverisjes vendore pas rishqyrtimit te aktit te kthyer nga prefekti, depozitohet prane prefektit me te njejten procedure dhe afat si ne shkronjen "a" te kesaj pike.

Ne rast se verehen perseri papajtueshmeri ligjore ne aktin e rishqyrtuar, i drejtohet gjykates, nen juridiksionin e se ciles eshte organi i qeverisjes vendore, duke kerkuar deklarimin e pavlefshem te ketij akti.

Prefekti ka te drejten e kthimit vetem nje here te nje akti.

ii) Ne rastet kur veren shkelje ligjore ne akt dhe vlereson se kthimi i aktit organit te qeverisjes vendore nuk do te jete i frytshem, prefektit i lind e drejta qe, pa ndjekur proceduren e percaktuar ne shkronjen b(i) te kesaj pike, te kerkoje pavlefshmerine e aktit drejtperdrejt ne gjykate, nen juridiksionin e se ciles ndodhet organi i qeverisjes vendore.

iii) Ne castin kur kerkon pavlefshmerine e aktit ne gjykate, prefekti njofton organin e qeverisjes vendore.

Neni 15

Verifikimi ne vend i ligjshmerise se akteve

1.Prefekti verifikon ligjshmerine e akteve me karakter normativ drejtperdrejt dhe sistematikisht ne organet e qeverisjes vendore, si dhe ne organizmat qe krijohen prane tyre, kur nuk percaktohet ndryshe ne akte te tjera ligjore, jo me pak se nje here ne gjashte muaj.

2. Ne rast se gjate verifikimit ne vend te ligjshmerise prefekti veren akte, te cilat nuk jane depozituar tek ai, ka te drejte te kerkoje pavlefshmerine e tyre prane gjykates.

Neni 16

Kontrolli i pergjegjesive te deleguara

1. Prefekti kontrollon realizimin e funksioneve dhe te pergjegjesive te deleguara nga pushteti qendror dhe perdorimin e fondeve te parashikuara per to, si ne rastin kur ato jane te parashikuara ne ligj, ashtu edhe kur jane percaktuar ne marreveshje te perbashketa, ndermjet nje institucioni qendror dhe organit te qeverisjes vendore.

2. Prefekti kontrollon perdorimin e dhuratave dhe te kredive te dhena qe rrjedhin nga marreveshje te Qeverise me organizma nderkombetare.
    Neni 17
    Shqyrtimi i ankesave te shtetasve
    1. Prefekti shqyrton ankesat e shtetasve per ligjshmerine e akteve me karakter normativ te nxjerra nga organet e qeverisjes vendore.

Ne keto raste ai u kerkon organeve te qeverisjes vendore depozitimin e aktit perkates te prefekti, ne rast se nje gje e tille nuk eshte bere me pare, ose zbaton procedurat e percaktuara ne nenin 15 te ketij ligji.

2. Kur veren papajtueshmeri ligjore te aktit, prefekti vepron sipas procedurave te percaktuara ne shkronjen b(i) ose b(ii) te pikes 2 te nenit 14 te ketij ligji.

Vendimmarrja
    1. Ne zbatim te pergjegjesive te tij, prefekti nxjerr urdhra dhe udhezime te detyrueshme per zbatim, ne perputhje me misionin e tij .

2. Aktet e prefektit behen te zbatueshme pasi u behen te njohura institucioneve ose personave te interesuar .

[/QUOTE]

Pershedetje Edvin!
    Ju falenderoj per informacionin!Me kete postim i jeni pergjigj vet vetes ,nese prefekti ploteson keto kritere dhe permbush keto detyrime te percaktuara me ligj,ateher kjo nenkupton ,se eshte nje person i kualifikuar dhe i afte.Por para se te jete prefekt,eshte njeri ,dhe mund te gaboj ne jeten personale ,private sikur ne te tjeret,por,kjo nuk na jep te drejten ne te tjereve ta gjykojme ne anen profesionale.Nese ju do te na tregoni ndonje shkelje,apo gabim profesional te prefektit ,une do ti bashkohesha indinjates dhe protestes tuaj.Kurse per thashetheme korridoresh ,apo probleme sentimentale te prefektit ,nuk ja vlen me diskutu.Per te nxjerr c'fare konkluzioni diskutohet? Qe meqe prefektit i pelqejne modelet,nuk ja vlen te jete prefekt?Nuk me duket e arsyeshme!
    Une do i uroja pune te mbare prefektit,e do ti lutesha te perqendrohet tek puna!
    Asnje kenge ,asnje valle vetem pune:Zoti prefekt!Kete ju rekomandon forumi,qefin lerjuani forumistave...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Postime
    812
    asht demokracia e Sali Tunelit kjo...Prefekt 30 - vjecar nuk kam pa naj her...Prefekt qe rrihet klubeve nuk kam pa naj her,Prefekt qe zgjidhet pse asht shoku i djalit te kryeministrit nuk kam pa naj her qe nga koha e Qazim Mulletit...ehhhhh rrofsh o Sali Tuneli se e bane Shqipnin lule ne breg te Adriatikut...aaaaggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ps ene prefektit i knon gjeli nganjeher..
    Ndryshuar për herë të fundit nga dritek7 : 14-11-2009 më 08:57

o klara po mos harro se prefekti sikur duhet te jete ne bashkpunim te ngushte me drejtorine e policise se qarkut qe ai perfaqeson , jo vetem duhet te bashkpunoje me ata per te siguruar rend e qetesi por madje duhet te jete edhe vete ai i pari si shembulli me i mir e konkret perpara qytetareve. e jo me te behet objekt bisede kudo ne te gjithe vendin ,per skandale tek te cilat perfshihet thyerja e rregullave .pikerisht te atyre rregullave qe ai duhet ti mbroje me ligj . ai trapi i thyen vete . kshu do eci perpara vendi yne ? ..me kta elemente ???
    nese ka qef modelet apo kengetaret , kjo ska rendesi . jane gustotet e tija personale madje per kete edhe e pergezoj . sepse me femrat tona per nga bukuria e jashtme kemi te drejte te krenohemi plotesisht perpara gjith Botes ! por ama te thyesh rendin ,pikerisht ti qe je person publik e sidomos me nje nga detyrat dhe pergjigjesite me te rendesishme per ruajtjen e rendit, KET SE PRANOJ ! ...prandaj une si qytetar jam dakort qe nje prefekt i tille te shkarkohet urgjentisht . ska rendesi i biri apo shoku i te birit te kudoqofte le te jete . KY MERITON SHKARKIM SPEKTAKOLAR MADJE , LIVE PERBALLE POPULLIT !
    Ndryshuar për herë të fundit nga AUTODESIGNER : 14-11-2009 më 09:08

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    citua prej brarit...

qe diten e pare mbasi lexon detyrat.. ne zyr te prefektit.. e ben si burrat..pra i thote berishes.. nuku e benj dot o xhaxhi.. sepse un jam i ri e kjo detyre paska shum andralla.. e sidomos kur mendon se kjo detyre te detyron te ndeshesh dhe me kapomafiozin e tiranes edvin pronarin e mediave..
    kur nuk e thote salis se nuku e bej dot detiren se kam qene sekretar biroje, se kam qene mjek nomenklature, se ... e njemije arsie te tjera ...

por ai i ka thene shokit ramiz, qe une detiren e partise dhe veprat e shokit enver do ti zbatoj ne çdo menyre, se zanatin sigurimist dhee parisin prej atij i kam, se komisarllekun e pushtllekun une i zotnoj si askush tjeter, se une di ti manipuloj dosjet e arkivat per te erresuar e vrare te verteten, se prona nuk ka me shkue asnihere tek i zoti, se popullit edhe bar po ti jap, ai asht ushtrue me e hanger, se me serbin e grekun e mbaj mir ne kurriz te trojeve shqiptare ...

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •