Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 57

Thumbs up Vetëvendosje” fton qytetarët të bojkotojnë zgjedhjet

Lëvizja “Vetëvendosje” u bëri thirrje qytetareve të Kosovës të bojkotojnë zgjedhjet e 15 nëntorit.Përfaqësuesit e kësaj lëvizjeje thanë se “këto zgjedhje nuk janë në favor të qytetarit por shkojnë në dobi të decentralizimin etnik"....
    Postuar: 14:14:18 / 03.11.2009

Zgjedhjet po i pasurojnë politikanët të cilët po vijnë në pushtet ndërsa po e rëndojnë më shumë jetën e qytetarëve të Kosovës, thanë përfaqësuesit e Vetëvendosjes.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-02-2007
    Postime
    389
    krytr e psikopatit e ka ai albin kurti,me bojkot nuk fitohet asgje ,edhe ne rast se fitojne ish komunistat nuk bojkotohen zgjedhjet

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    Lëvizja “Vetëvendosje” u bëri thirrje qytetareve të Kosovës të bojkotojnë zgjedhjet e 15 nëntorit.Përfaqësuesit e kësaj lëvizjeje thanë se “këto zgjedhje nuk janë në favor të qytetarit por shkojnë në dobi të decentralizimin etnik"....

Zgjedhjet po i pasurojnë politikanët të cilët po vijnë në pushtet ndërsa po e rëndojnë më shumë jetën e qytetarëve të Kosovës, thanë përfaqësuesit e Vetëvendosjes.
    Per ti bojkotue zgjedhjet e para ne Republiken e Kosoves
    perpos vetfundosjes ftes po ben edhe serbija plus eshte kah investon edhe shum bile
    por siq po shifet keta te vetfundosjes i ka ma te liret per nji pasul vrapojn si zagar ter diten e thrrasin ne bojkot
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    Per ti bojkotue zgjedhjet e para ne Republiken e Kosoves
    perpos vetfundosjes ftes po ben edhe serbija plus eshte kah investon edhe shum bile
    por siq po shifet keta te vetfundosjes i ka ma te liret per nji pasul vrapojn si zagar ter diten e thrrasin ne bojkot
    Po nuk eshte hera e par qe bojkotohen zgjedhjet,edhe ateher kur e murret pushtetin nuk dulen me shume se 20%,qka po leh tash,a ke kujtu qe shqipetaret han bari a.
    Jo o legen mos e mrehni dhamin se boll e rjept ket popull,asnje shqipetar qe i thot veti shqipetar nuk duhet me dal ne zgjedhje,per ken me votu,une jo qe tash ka dal vetevendosja me kete qendrim por jam kan kategorik mos me dal ne zgjedhje.
    Po a edini sa ndermarrja eshte shit(kishe privatzu)edhe kush nuk e din qysh e si,krejt jena met neper rrug,keta jan ban milionera,ku mbet 20%i shitjes se ndermarrjeve e rrasen per veti.
    Bile me me ngu mu me 15 nentor e kisha shpall dit zie,edhe krejt vyn me dal ne rrug me protestu,keta lahpera deri dje jan shku me lop sot kishe jena ban dikushi as rrugen nuk e kan dit me ardh ne prishtin.
    Une nuk ua jap voten edhe binduni qeper veq militantve si puna e keti llap lahperit se kush nuk e lodh me dal ne zgjedhje,pritni e shini vet

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Zgjedhjet duhet mbajture, kto zgjidhje jon nji test per kosoven . Nese ju duket se gjendja eshte e knaqshme le ta konfirmojn me dalje ne zgjedhje e nese duan ndryshime prap zgjedhjet duhet mbajtur. ata qe thrasin bojkotim lete tregojn qfare duhet bere. ne duhet shiqu perpara . nji popull qe puno per veti do gjej dite me te mira.Ne duhet deshmu para bote se mund te bejm dhe mbajm shtet, me voten e lire pa manipulime te fitoj me i miri .Ishalla ksaj here pa kualicione se deri tani njeri ndertonte e tjetri rrenonte .Lete fitoj populli im i shume vujtur. RRoft KOSOVA ZEMRA E SHQIPERIS

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin

Edhe nje bullshit nga Albin Kurti.

Pjesemarrja ne zgjedhje per mua eshte nje nder detyrat themelore te qytetarit demokratik.

Thirrja per mospjesemarrje paraqet nje paturpesi, nje mentalitet destruktiv qe deshiron te mbjelle A. Kurti ne shoqerine kosovare. Po deshi te kontestoje politiken aktuale, le ta beje kete ne menyre dinjitoze dhe ashtu sic eshte e parapare ne shoqeri demokratike, duke marrur pjese ne zgjedhje si lider i nje partie (te themeloje nje) apo si deputet i pavarur, duke shkuar ne parlament dhe shpalosur atje argumentet e tija - per mua: kryekeput utopike. Perndryshe momentalisht nuk ben asgje me shume sesa thirrje per anarki, per mosrespekt te qytetarit kosovar ndaj shtetit te tij dhe institucioneve legjitime shteterore.

*

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    VOTONI PER SHTETIN E RI TE KOSOVES !

Bojkoti dhe shkaktimi i cdo krize cfardoqoft ajo ,per shtetin e brisht te Kosoves eshte i demshem.
    Levizja Vetvendosja nuk ndikon ne ndryshime perderisa nuk ndryshon vetveten dhe e pyet vehten ,a duan pushtet apo duan ndryshime ne shtetin e ri te Kosoves ,sido qe te jete pergjigja duhet ti hyjne organizimit politik,te lene rrugen dhe menyren e veprimit te tipit "levizje" qe le qe eshte jofunkcional per rrethanat e krijuara por eshte edhe i demshem per ceshtjen themelore= Shtetin e Kosoves !!
    Ndryshimet nuk behen me zhurme dhe perjashtim te vetvetes nga kuvendi ku behen ndryshimet, por me ndryshim te vetvetes dhe me pjesemarrje aty ku behen ndryshimet dhe politika e shtetit.
    Levizja Vetevendosja duhet te rishikoje veprimet e veta, te rigrumbulloje rradhet dhe te rivleresoje dhe ndryshoje kahjet dhe rruget per veprimtarine e vet.
    Pa marre parasyshe motivin, qellimin, pa marre parasyshe dedikimin deklarativ asesi nuk duhet qe nje "Levisje" qe pretendon te jete popullore - kombetare te rradhise interesin e vet ne te njejtin ane me ata qe luftojne kunder shtetit te Kosoves ne ndertim.
    Levizja Vetevendosja duhet ta dij se te mirresh me politike dhe ceshtje vitale kombetare nuk eshte njesoj si te rrijshe ne margjina dhe te kritikosh, eshte kollaj te gjejshe gabime te ai qe punon.
    Nese e konsideron vetveten si Levizje qe ka perkrahje gjithepopullore dhe ka mundesi te beje ndryshime vitale per Kosoven , ka vetem nje rruge: te flaki friken dhe ti pergjigjet thirrjes momentit- te garoje dhe ti fitoje pushtetaret.(eshte gabim qe e humben kete shanse,le te provojne ne zgjedhjet e ardhshme )
    Kryelartesia, kryenecesia ,egoja s'ka gje te beje me kombin dhe te perbashkten,le te jemi ne ne gabim Shteti te eci perpara !!!
    Mosnjohja e realitetit egzistues eshte nje disfate per kete Levizje , dhe per gjithe ate energji kombetare te pashfrytezuar- me mire thene te shfrytezuar seprapthi !
    Le mos te jete frika nga shendrrimi i vetvetes ne politikane ordinere (si ata qe i kritikojne sot) pra le mos te jete frika bllokator i nje energjie te brezit te ri qe sot per sot eshte e corjentuar, nuk eshte e fokusuar ku duhet.
    Per Kosoven dhe popullin e saj , proceset politike ne vazhdim per formimin e Shtetit, dhe institucioneve shteterore ne veprim jane te rendesise jetesore ,dhe jo partite politike qe garojne sot, jo as partite politike qe udheheqin sot dhe sigurisht jo as nje Levizje Vetvendosja,nuk egziston shenja e barazvleresimit e ketyre me kombin dhe shtetin( Levizja me pa te drejte kerkon te mohoje nje proces qe rrjedh natyrshem si rrjedhoje e nje mundi shekullor)- zgjoheni dhe ballafaqoheni me realitetin-!!!!

me nderime,
    bili99
    Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 03-11-2009 më 14:18
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

i/e regjistruar Maska e firaku
    Anëtarësuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Nen qiell
    Postime
    660
    Qytetareve te Kosoves ne kete kohe ju nevoitet syqeltesi dhe vendosmeri te kryejn detyren e tyre Kushtetuese daljen ne votime.
    Vetem duke dale ne zgjedhje shqiptaret do e qojne Pavarsin e Kosoves perpara,sa per bojkot i kemi serbet qe do ti bojkotojne keto zgjedhje.

Shqiptare te gjithe ne votime dhe zgjedhni ata qe mendoni qe ju perfaqesojne me se miri.
    Mos harroni jan zgjedhje historike,votojm per here te pare ne Kosoven e Pavarur.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Po nuk eshte hera e par qe bojkotohen zgjedhjet,edhe ateher kur e murret pushtetin nuk dulen me shume se 20%,qka po leh tash,a ke kujtu qe shqipetaret han bari a.
    Jo o legen mos e mrehni dhamin se boll e rjept ket popull,asnje shqipetar qe i thot veti shqipetar nuk duhet me dal ne zgjedhje,per ken me votu,une jo qe tash ka dal vetevendosja me kete qendrim por jam kan kategorik mos me dal ne zgjedhje.
    Po a edini sa ndermarrja eshte shit(kishe privatzu)edhe kush nuk e din qysh e si,krejt jena met neper rrug,keta jan ban milionera,ku mbet 20%i shitjes se ndermarrjeve e rrasen per veti.
    Bile me me ngu mu me 15 nentor e kisha shpall dit zie,edhe krejt vyn me dal ne rrug me protestu,keta lahpera deri dje jan shku me lop sot kishe jena ban dikushi as rrugen nuk e kan dit me ardh ne prishtin.
    Une nuk ua jap voten edhe binduni qeper veq militantve si puna e keti llap lahperit se kush nuk e lodh me dal ne zgjedhje,pritni e shini vet
    halit terrnofci te ka ik koha e jote
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Lexoni qeto edhe pastaj mendoni shume mire se qfar domethenje ka. Edhe nje pik pe shtoj une: - Mos voto sepse Thaci akoma do te paguan persona per me postu ne forum kunder shqiptarve, njeri eshte Llapi.

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •