Mendësi mesjetare thuaj...
Ndjellja e frikës nëpërmjet doktrinave fetare (dhe mjeteve të tjera) prodhon këto mendësi. Padituria është armiku më i madh i njerëzimit, ose armiqtë e njerëzimit janë ata që zotërojnë dijet më të mëdha, kanë në dorë çelsat e sekreteve e mistereve.
Poshtë rrinë të mjerët, trushpëlarët, vegjetativët e kësaj bote, SuperBio-makinat.
Ndjehem komod që nuk ndodhem në asnjërin prej këtyre dy niveleve.
Edhe me Stambollin paska pas hesape per te la Zoti, kush di ca do ken bo ata te shkretet. Kan shkel ne kallo.
Ndryshuar për herë të fundit nga Jack Watson : 10-09-2009 më 18:13
Life's too short to remove USB safely.
Fetaret jane fenomen ne vete. Kur flasin per fene thone qe cdo gje ndodhe me deshiren e Zotit, por kur ndodhe dicka qe nuk u pelqen, atehere kan sqarime tjera.
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
Dibra eshte djepi i trimerise dhe traditave shqiptare.
Te thuash gjera te tilla se Zoti e ka denuare kete Qytet apo kete Regjion per kete apo per ate, eshte nje qmenduri apo me thene shqip: nje magari e madhe.
Te kishte rene termeti ne Kavaje apo Elbasan edhe do e kuptoja po andej nga Dibra te heqin lekuren po ti quash sumce![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Krijoni Kontakt