Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 28 prej 28
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Per ata qe besojne ne Zot sipas menyres se tyre, ky termet duhet te jete nje ndeshkim.
    Shkencerisht nuk ka qene e mundur te shpjegohen shkaqet e termeteve, megjithese njeriu po kapercen galaktikat.
    Kjo do te thote se termetet jane ndeshkime nga Zoti per njerezit.

Me keq do te ndodhe po te miratoje parlamenti ligjin e homoseksualeve,...
    Po grekët çfarë bënë që i shkrumboi Perëndia me zjarr ?

Citim Postuar më parë nga Aikido Lexo Postimin
    Po në Xhakarta - Indonezi që u bë lesh e li, dhe atje është 98% e popullsisë Muslimane, si ka mundësi që i ndëshkojë në këtë mënyrë All-llahu Xh.Sh? Apo se kanë kryer mëkate pedofilie duke i martuar fëmijët që 7 - 8 vjeç. Ikni o mëndje të vogla lexoni ndonjë idiotllik se lat nam. Anglia ka 5 - 6 vjet dhe nuk i ka ndodhurë gjë nga Zoti, po nga terroristat Islamik që i vën bomba trenave. Pupupu, me çfarë hapash po rritet injoranca, smundje e fundëshekullit...
    Mendësi mesjetare thuaj...
    Ndjellja e frikës nëpërmjet doktrinave fetare (dhe mjeteve të tjera) prodhon këto mendësi. Padituria është armiku më i madh i njerëzimit, ose armiqtë e njerëzimit janë ata që zotërojnë dijet më të mëdha, kanë në dorë çelsat e sekreteve e mistereve.
    Poshtë rrinë të mjerët, trushpëlarët, vegjetativët e kësaj bote, SuperBio-makinat.
    Ndjehem komod që nuk ndodhem në asnjërin prej këtyre dy niveleve.

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar më parë nga Dalan Lexo Postimin
    Mendësi mesjetare thuaj...
    Ndjellja e frikës nëpërmjet doktrinave fetare (dhe mjeteve të tjera) prodhon këto mendësi. Padituria është armiku më i madh i njerëzimit, ose armiqtë e njerëzimit janë ata që zotërojnë dijet më të mëdha, kanë në dorë çelsat e sekreteve e mistereve.
    Poshtë rrinë të mjerët, trushpëlarët, vegjetativët e kësaj bote, SuperBio-makinat.
    Ndjehem komod që nuk ndodhem në asnjërin prej këtyre dy niveleve.
    Jo, pyetja e drejte do ishte, sa greke do ishin akoma gjalle nqs Zoti do ndeshkonte mekataret.
    Se cuditerisht rrufeja bie tek ai qe s`ka faj.
    -

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Edhe me Stambollin paska pas hesape per te la Zoti, kush di ca do ken bo ata te shkretet. Kan shkel ne kallo.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Jack Watson : 10-09-2009 më 18:13
    Life's too short to remove USB safely.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Fetaret jane fenomen ne vete. Kur flasin per fene thone qe cdo gje ndodhe me deshiren e Zotit, por kur ndodhe dicka qe nuk u pelqen, atehere kan sqarime tjera.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar Maska e firaku
    Anëtarësuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Nen qiell
    Postime
    660
    Dibra eshte djepi i trimerise dhe traditave shqiptare.
    Te thuash gjera te tilla se Zoti e ka denuare kete Qytet apo kete Regjion per kete apo per ate, eshte nje qmenduri apo me thene shqip: nje magari e madhe.

Te kishte rene termeti ne Kavaje apo Elbasan edhe do e kuptoja po andej nga Dibra te heqin lekuren po ti quash sumce

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Te kishte rene termeti ne Kavaje apo Elbasan edhe do e kuptoja po andej nga Dibra te heqin lekuren po ti quash sumce
    Ahahhaha e fort kjo

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •