Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 28
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2009
    Postime
    42
    Siperfaqja e tokes eshte ne levizje konstante dhe te ngadalte dhe termetet ndodhin kur presioni rizultant tejkalon kapacitetin e materialit shkembor per ta suportuar.Termetet ndodhin shpesh ne kufijte e pllakave tektonike ne te cilat litosfera tokesore eshte e ndare.Ngjarjet sizmike qe verifikohen ne kufijte e pllakave quhen termete interpllake(interplacca).Termetet qe ndodhin me ralle dhe jane ne brendesi te pllakave te litosferes quhen termete intrapllake(intraplacca).

Termetet nuk ndodhin me urdhrin e allahut apo te zotit

Kaloni mire.

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Ilia te rruafte shkolla ..................kujdes kosheren se bleta te paska ikur
    termetet nuk mund te parashikohen Ilia jo se nuk dihen shkaqet............
    po me mire futi ndonje te lexuar bibles ti se per gje tjeter nuk je ..........te pakten aty do gjesh ngushellim per veten
    Ndryshuar për herë të fundit nga darwin : 09-09-2009 më 09:45

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-06-2009
    Postime
    114
    Citim Postuar më parë nga vampiro Lexo Postimin
    ...si dënim
    Hahahha kjo ishte me e bukura qe kam degjuar ndonjehere....

εὐαγγέλιον - Ἰησοῦς Χριστ Maska e lamb-of-god
    Anëtarësuar
    21-05-2009
    Vendndodhja
    Heaven
    Postime
    115
    E kush pra mos e beri natyra???

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga lamb-of-god Lexo Postimin
    Po pse o te trashe, ku i gjetet ju te degjeneruarit ne Gjorice te Dibres vajtet i gjetet? Po sju vjen zor nga vetja qe cdo gje e lidhni me ndeshkim te allahut xh.sh edhe te jezusit V.F.L.P ?

Njerzit si puna juaj po e shkaterrojne kte bote edhe po sjellin percarje mes njerzimit.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-06-2009
    Postime
    114
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Po pse o te trashe, ku i gjetet ju te degjeneruarit ne Gjorice te Dibres vajtet i gjetet? Po sju vjen zor nga vetja qe cdo gje e lidhni me ndeshkim te allahut xh.sh edhe te jezusit V.F.L.P ?

Njerzit si puna juaj po e shkaterrojne kte bote edhe po sjellin percarje mes njerzimit.
    Plotesisht dakort me ty shoku , rende fare muhabeti

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anëtarësuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Citim Postuar më parë nga lamb-of-god Lexo Postimin
    Jo jo , Zoti e bëri !

Injoranca e këtyre njerëzve nuk ka limit !
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Po në Xhakarta - Indonezi që u bë lesh e li, dhe atje është 98% e popullsisë Muslimane, si ka mundësi që i ndëshkojë në këtë mënyrë All-llahu Xh.Sh? Apo se kanë kryer mëkate pedofilie duke i martuar fëmijët që 7 - 8 vjeç. Ikni o mëndje të vogla lexoni ndonjë idiotllik se lat nam. Anglia ka 5 - 6 vjet dhe nuk i ka ndodhurë gjë nga Zoti, po nga terroristat Islamik që i vën bomba trenave. Pupupu, me çfarë hapash po rritet injoranca, smundje e fundëshekullit...

Resistant!!!! Maska e Klevi
    Anëtarësuar
    01-11-2004
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    220
    Habiet kur shof keto lloj temash ... Bie termet sepse do miratohet ligji ...
    Edhe nje her puna e ligjit esht hedhur per ti heq vemendjen popullit nga zjedhjet .
    Sa per me teper lidhni zoti per cdo gje me duket se e keni pa filmin e moisiut se ska mundesi.
    Nje info per ju esht qe sa her ndrron stina e veres me vjesht bie termet sepse bie dhe shi mushen pjesa e poshteme e tokes qe jan dhe shkallet tektonike....
    Ndryshuar për herë të fundit nga Klevi : 09-09-2009 më 16:25 Arsyeja: lapsus
    It's nice to be important, but it's more important to be nice...!

biotech Maska e Atheist
    Anëtarësuar
    12-05-2002
    Vendndodhja
    në mal
    Postime
    141
    Jemi në vitin 2009 dhe shikoni në ç'nivel është truri i fetarëve (nqs. mund të quhet tru). Tani përfytyroni pak se si mund të kenë qenë fetarët 2000 vjet e 1500 vjet më parë...
    Një shëtitje e rastit në pavijonin e të çmendurve tregon se besimi nuk provon kurrgjë — Fridrih Niçe

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •