Close
Faqja 37 prej 149 FillimFillim ... 2735363738394787137 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 361 deri 370 prej 1483
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Po pra ndihej fajtor qe vrau familjen tjeter!! Akoma se ke kuptu ti qe sme behet vone hic!
    po nuk jan kret njerzit shpirt kazem si puna jote cecen lol

mos em thuj se e pe ket film prej fillimit e ne fun lol se kam me te vu vizen prej listes shokve lol ahahahahahah
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Ndihej fajtor? E per cfar? Qe nuk vdiq ne ate aksident? Atehere e paska merituar te vdiste, frikacaku.

Vetvrasje me peshk vetem ne ate film kam pare. lol
    1- Nuk e dija qe dikush nuk duhet ta kete problem qe vrau nje familje te tere pervec gruas. Sa per djeni, ajo familje perbehej nga 6 veta plus gruan e tij, 7, ndaj dhe ai ne fund ndihmoi 7 njerez.

2- E di gje arsyen se pse perdori jellyfish dhe nuk ja keputi nje plumb kokes? Mqs duket qe nuk e di, arsyeja ishte sepse jellyfish te shkakton dhimbje shume te madhe por ama nuk te demton organet e trupit dhe perderisa ai donte t'i jepte zemren asaj goces, donte qe ajo te kishte mundesi ta perdorte. Ndaj dhe ai hodhi akull mbi vete dhe po ashtu mori dhe policine ne telefon para se te vetevritej qe ata te arrinin ne kohe. Po ashtu ai mori ne tel avokatin e tij te cilit ja kishte thene se cfare do bente dhe ndaj avokati shkoi menjehere ne spital dhe ju tha qe te lajmeronin ate gocen per zemren.

Apollyon, nuk me duket se e ke kuptuar filmin, ndaj dhe te duket film koti.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    1- Nuk e dija qe dikush nuk duhet ta kete problem qe vrau nje familje te tere pervec gruas. Sa per djeni, ajo familje perbehej nga 6 veta plus gruan e tij, 7, ndaj dhe ai ne fund ndihmoi 7 njerez.

2- E di gje arsyen se pse perdori jellyfish dhe nuk ja keputi nje plumb kokes? Mqs duket qe nuk e di, arsyeja ishte sepse jellyfish te shkakton dhimbje shume te madhe por ama nuk te demton organet e trupit dhe perderisa ai donte t'i jepte zemren asaj goces, donte qe ajo te kishte mundesi ta perdorte. Ndaj dhe ai hodhi akull mbi vete dhe po ashtu mori dhe policine ne telefon para se te vetevritej qe ata te arrinin ne kohe. Po ashtu ai mori ne tel avokatin e tij te cilit ja kishte thene se cfare do bente dhe ndaj avokati shkoi menjehere ne spital dhe ju tha qe te lajmeronin ate gocen per zemren.

Apollyon, nuk me duket se e ke kuptuar filmin, ndaj dhe te duket film koti.
    O filmin e kuptova qe cke me te. Por ajo qe spo kupton ti ne ate qe them une eshte fakti qe ai u vetvra per te shlyer gjasme "fajet" .

Nuk justifikohet, se te ishte ashtu atehere shumica njerzve qe bejn aksident do kishin kryer vetvrasje! Ky tani po luante rolin e samaritanit te mire? Meqe vdiqen 7 veta, hajt te behemi 8?

Nuk e justifikoj aspak kte gjest qe beri, shum veprim i kote. Nejseeeeeeeeeeeeeee se mjaft fola per kte film (kte far filmi), sme pelqeu, pike.

lol
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Sa per temen.. Kam nje parandjenje qe ky do jete nje film i bukur. DO e shoh sonte.

There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

O filmin e kuptova qe cke me te. Por ajo qe spo kupton ti ne ate qe them une eshte fakti qe ai u vetvra per te shlyer gjasme "fajet" .

Nuk justifikohet, se te ishte ashtu atehere shumica njerzve qe bejn aksident do kishin kryer vetvrasje! Ky tani po luante rolin e samaritanit te mire? Meqe vdiqen 7 veta, hajt te behemi 8?

Nuk e justifikoj aspak kte gjest qe beri, shum veprim i kote. Nejseeeeeeeeeeeeeee se mjaft fola per kte film (kte far filmi), sme pelqeu, pike.

lol
    Epo tani c'te bejme, jo te gjithe jane kaq te forte sa te vrasin nje familje te tere dhe mos t'u vij fare keq, perkundrazi.

Per mua ishte nje film FANTASTIK DHE JUA REKOMANDOJ TA SHIKONI.

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Per mua ishte nje film FANTASTIK DHE JUA REKOMANDOJ TA SHIKONI.
    Kshu e hengra dhe un o burra! Mos u genjeni nga fjalet e bukura. Filmi ishte KOT.

LOL

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anëtarësuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    Apollo ket blood diamond e kam pare 2 here, eshte i bukur.

p.s nje detaj te filmit leonardo vdesssss ne fund
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Ervisa Lexo Postimin
    Apollo ket blood diamond e kam pare 2 here, eshte i bukur.

p.s nje detaj te filmit leonardo vdesssss ne fund
    Ska gje, te pakten nuk vdes me peshk ne vaske. lol

Atehere meqe e thua ti, do jete i bukur, mire paskam ber qe e kam zgjedh per sonte!

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anëtarësuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    shikim te mbare

p.s ket 7 pounds s'po e marr mundimin ta shoh , se ju e keni tregu gjithe filmin lol, por jam dakort me ty qe vetvrasja eshte nje justifkim per njerezit e dobet, me kujton ate lunatikun tek filmi SAW qe "vret" (well...i jep shanc gjoja , por dihet qe shancet jan te pakta per te dal i/e gjalle) njerezit sepse nuk e cmojn jeten , s'ka shume lidhje me 7 pounds for fjala kyce "vleresim" i mjaftueshem i jetes , me solli ndermend SAW
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

Citim Postuar më parë nga Ervisa Lexo Postimin
    shikim te mbare

p.s ket 7 pounds s'po e marr mundimin ta shoh , se ju e keni tregu gjithe filmin lol, por jam dakort me ty qe vetvrasja eshte nje justifkim per njerezit e dobet, me kujton ate lunatikun tek filmi SAW qe "vret" (well...i jep shanc gjoja , por dihet qe shancet jan te pakta per te dal i/e gjalle) njerezit sepse nuk e cmojn jeten
    A nuk mendon se ka rendesi arsyeja qe ai e beri kete apo thjesht keputi nje gjeneralizim? Nuk eshte se ai e vrau veten se e la dashnorja for gods sakes.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •