Close
Faqja 36 prej 149 FillimFillim ... 2634353637384686136 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 351 deri 360 prej 1483
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Po kte e kam pare, me pelqeu si film, kishte ca aksion e ca kenge te bukura te marleyt..

Po filmi me i bukur me Will ishte ai qe pashe mbreme, madje mos them filmi me i bukur qe kisha pare ndonjeher, nje histori e jashtzakonshme, edhe ta them kshu "si te veshi"... un nuk para prekem me histori te dhimbshme, po ai film mbrem me beri te mendoj gjate sinqerisht.

Sidomos fjala qe tha "Pse un nuk mund te isha i lumtur si ata"
    THE PURSUIT OF HAPPYNESS eshte vertet nje film i madh sidomos duke u nisur dhe nga fakti qe eshte nje histori e vertet. Eshte nje film qe vertet te hap syte dhe te ben te kuptosh qe vetem qielli eshte limiti po te duash te arrish dicka.

"Don’t ever let someone tell you, you can’t do something. Not even me.

You got a dream, you gotta protect it. People can’t do something themselves, they wanna tell you that you can’t do it. You want something? Go get it. Period."

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    THE PURSUIT OF HAPPYNESS eshte vertet nje film i madh sidomos duke u nisur dhe nga fakti qe eshte nje histori e vertet. Eshte nje film qe vertet te hap syte dhe te ben te kuptosh qe vetem qielli eshte limiti po te duash te arrish dicka.

"Don’t ever let someone tell you, you can’t do something. Not even me.

You got a dream, you gotta protect it. People can’t do something themselves, they wanna tell you that you can’t do it. You want something? Go get it. Period."
    Ja pse ky film meriton 5 yjet e mundshme.

Te jep nje motivacion ne jete, ashtu sic e the dhe ti me lart, vetem qielli eshte limiti. Pra ne jete mund te behesh kush do, mjafton deshira dhe vullneti.

ps; mbreme pjesa me e dhimbshme : Kur e nxoren nga moteli qe qendronte, edhe vajti ne metro, aty pastaj kur i biri i thote "e kishte gabim ai lypsari qe thonte kjo eshte makine kohe, sepse kjo nuk eshte" (e kishte fjalen per skanerin qe mbante ne dore qe ta shiste) e qe pastaj ky i thote qe ajo eshte makina e kohes e gjasme dalin ne epoken e dinosaurve, e vajten te gjenin nje shpelle per tu mbrojt, e cila ishte banjoja.. E vuri ne gjume djalin edhe nga syte i dilnin lot....

zotttt ca trishtimi kam ndjere ne ato momente.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar më parë nga FTN_2004 Lexo Postimin

Tashi pershembull po pres per Machette te Robert Rodriguez me Danny Trejon:

http://www.youtube.com/watch?v=XmhhSOYiTzI&feature=related

they fu**ked with the wrong mexican hahaha
    FTN do zhgenjehesh por ky Traileri eshte fallco lol
    Ka dal per her te pare ne hapjen e filmit Grind House: Planet Terror te Rodriguez por miku i tij Tarantino, ja ka sugjeru ta bajne film te vertet tu mbeshtet ne historine e Trailererit fallco.

Ja ca foto te The Machette ( Filmit te vertet ) qe eshte tu realizu tani dhe mendohet te dali ne 2010

Danny Trejon & Jessica Alba gjate tournazhit.

http://img5.hostingpics.net/pics/4846671.jpg

Jessica Alba & Steven Seagal.

http://img5.hostingpics.net/pics/5763593.1.jpg

Te pershendes

Pash TransFormers II: Revenge of the Fallen ( Nota 9.5/10 )

Michael Bay ( Bad Boys I-II, The Rock, Armageddon, Pearl Harbor, The Island, TransFormers ) bashke me Steven Spielberg ( Producer Executive ) kan arrit kulmin nga ana e aksionit dhe efekteve speciale me kyt film. 2 ore 30 min film nuk ke koh mu merzit dhe ma shum aksion se filmi i pare i TransFormers.
    Jua keshilloj amatoreve te efekteve speciale, eshte fantastik.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Homer : 28-10-2009 më 06:31
    D'Oh!

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anëtarësuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150

SJA KESHILLOJ ASKUJT KTE FILM! Ore as Hasmit. lol

je funny, u know...
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

i/e regjistruar Maska e jul-linda
    Anëtarësuar
    10-07-2008
    Postime
    2,077
    Po te ma kishte treguar ashtu sic e tregova un me poshte, vallahi as qe do e merrja mundimin ta shikoja.

Film tmerresisht i kote, humbje kohe. Histori banale e nje skenaristi te rrjedhur nga trute qe sheh zogj gjith diten.. Personazhi kryesor ne fund vetvritet ne vasken e tij!! Kush qe ky Beni aman, Jezu Krishti?

Puuuu cmi ka ngrit nervat si film... Mire qe spaskam te njejta shije filmi me Aikidon e jul_linda e kush tjeter ma beri te bukur kte film.

SJA KESHILLOJ ASKUJT KTE FILM! Ore as Hasmit. lol

haha me vjen shume keq Apollyon qe ke humbur 123 min dhe ne fund ti ka ngrit nervat .
    Per mua qe nje kryeveper , ca te them nuk kemi te gjithe te njejta shije ..

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga jul-linda Lexo Postimin
    haha me vjen shume keq Apollyon qe ke humbur 123 min dhe ne fund ti ka ngrit nervat .
    Per mua qe nje kryeveper , ca te them nuk kemi te gjithe te njejta shije ..
    Ca ti besh, ndoshta te tille filma per mua skan piken e vleres. Nje fund filmi teper skandaloz, vret veten qe tju jape te tjerve organet e tij, dikujt zemren dikujt syte.. Po pjesa qe me "ofendoi inteligjencen" ishte kur i tha asaj te semures "te dua" .. LOL

Ai ter naten shikonte endrra me gruan e tij, edhe diten del e i thote asaj tjetres "Te Dua" qe as 1 jave skishte qe e njihte!! WTF!

Nuk eshte se ky skishte humb asgje ne ate aksident, ka humbur gruan e tij, njeriun me te shtrenjte per te, ama nuk eshte arsye qe te ndihet fajtor e te vrase veten me peshk. lol
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Ca ti besh, ndoshta te tille filma per mua skan piken e vleres. Nje fund filmi teper skandaloz, vret veten qe tju jape te tjerve organet e tij, dikujt zemren dikujt syte.. Po pjesa qe me "ofendoi inteligjencen" ishte kur i tha asaj te semures "te dua" .. LOL

Ai ter naten shikonte endrra me gruan e tij, edhe diten del e i thote asaj tjetres "Te Dua" qe as 1 jave skishte qe e njihte!! WTF!

Nuk eshte se ky skishte humb asgje ne ate aksident, ka humbur gruan e tij, njeriun me te shtrenjte per te, ama nuk eshte arsye qe te ndihet fajtor e te vrase veten me peshk. lol
    Apollyon, ai nuk eshte se vrau vetem gruan ne ate aksident por dhe nje familje tjeter, prinderit dhe femijet, ndaj dhe ndihej shume fajtor.

Mos mendo se eshte ndonje gje qe s'ndodh sepse kur dikush e ndjen qe jeta e tij do te thote nje hic per te, te pakten ai do te iki nga kjo bote duke bere nje te mire apo ndihmuar dike.

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Apollyon, ai nuk eshte se vrau vetem gruan ne ate aksident por dhe nje familje tjeter, prinderit dhe femijet, ndaj dhe ndihej shume fajtor.

Mos mendo se eshte ndonje gje qe s'ndodh sepse kur dikush e ndjen qe jeta e tij do te thote nje hic per te, te pakten ai do te iki nga kjo bote duke bere nje te mire apo ndihmuar dike.
    Ndihej fajtor? E per cfar? Qe nuk vdiq ne ate aksident? Atehere e paska merituar te vdiste, frikacaku.

Vetvrasje me peshk vetem ne ate film kam pare. lol

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Ndihej fajtor? E per cfar? Qe nuk vdiq ne ate aksident? Atehere e paska merituar te vdiste, frikacaku.

Vetvrasje me peshk vetem ne ate film kam pare. lol
    ndjehej fajtor qe vrau familjen tjeter oj burbuqe lol

po mir e ke ti film i merzitshem ti te pakten e paske maru deri ne fun un vec nja 10 minuta pash e i bana naften lol
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    ndjehej fajtor qe vrau familjen tjeter oj burbuqe lol

po mir e ke ti film i merzitshem ti te pakten e paske maru deri ne fun un vec nja 10 minuta pash e i bana naften lol
    Po pra ndihej fajtor qe vrau familjen tjeter!! Akoma se ke kuptu ti qe sme behet vone hic!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •