Infinity e di ti qe vetvrasja konsiderohet si mekati me i madh?
Nejse film eshte mos u nxeh![]()
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
apollo s'nisem ngaqe s'te pelqeu ty s'do me pelqej as mua, por ta thashe me shaka ngaqe ju (qe moret pjese ne ket mini "debat" rreth ketij filmi) e pershkruat historin e filmit pak a shume dhe s'kam shume kuriozitet ta shoh ndaj, nejse nese do jepej ne TV patjeter qe do e shoh lol
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
1- Nuk nxehem per nje cope filmi jo cause I have better things to worry about?
2- Te jap gje pershtypjen e nje besimtareje te madhe? lol
Thjesht nuk me pelqejne gjeneralizimet sepse po ta shohesh filmin dhe ndoshta ti flet keshtu ngaqe nuk e ke pare, por ai nuk donte te vdiste kur u lidh me kete gocen. Por kur mjekja i tha qe ajo kishte vetem 3% chance per te gjetur nje match, ai e kuptoi qe nuk kishte zgjidhje tjeter. Per mua ajo ishte NOBLE dhe jo dobesi.
Por kur mjekja i tha qe ajo kishte vetem 3% chance per te gjetur nje match, ai e kuptoi qe nuk kishte zgjidhje tjeter. Per mua ajo ishte NOBLE dhe jo dobesi.
Dashnia madhe, 1 jave kishin qe njiheshin edhe o burra ti japim zemren, e pse? Se ben nje nate seks? WTF
Kape cik EMO-n
![]()
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Apollyon, e leme kete muhabet me mire sepse te garantoj une qe ti as nuk e ke idene se per ca behej fjale ne film. Nejse, jo te gjithe kemi te njejten shije dhe ndersa ty mund te pelqejne filma me vampira, une i urrej.
Krijoni Kontakt