Close
Faqja 38 prej 149 FillimFillim ... 2836373839404888138 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 371 deri 380 prej 1483
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Ervisa Lexo Postimin
    shikim te mbare

p.s ket 7 pounds s'po e marr mundimin ta shoh , se ju e keni tregu gjithe filmin lol, por jam dakort me ty qe vetvrasja eshte nje justifkim per njerezit e dobet, me kujton ate lunatikun tek filmi SAW qe "vret" (well...i jep shanc gjoja , por dihet qe shancet jan te pakta per te dal i/e gjalle) njerezit sepse nuk e cmojn jeten , s'ka shume lidhje me 7 pounds for fjala kyce "vleresim" i mjaftueshem i jetes , me solli ndermend SAW
    O ti shihe po te duash, se sdo te thote qe sme pelqeu mua sdo te te pelqeje as ty, ama ke parasysh, nje ngjarje totalisht fallco, me nje fund filmi qe... YTTTT
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anëtarësuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    Infinity e di ti qe vetvrasja konsiderohet si mekati me i madh?

Nejse film eshte mos u nxeh
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    A nuk mendon se ka rendesi arsyeja qe ai e beri kete apo thjesht keputi nje gjeneralizim? Nuk eshte se ai e vrau veten se e la dashnorja for gods sakes.
    E me, vrau veten se i ishte merzit jeta, ja pse!

Sa dramatike qe e beni, i dha zemren nje te semure me zemer, syte ja dha atij te verbrit, penisin ja ka fal nje kinezi, e ja u be SHEN BENI.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anëtarësuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    apollo s'nisem ngaqe s'te pelqeu ty s'do me pelqej as mua, por ta thashe me shaka ngaqe ju (qe moret pjese ne ket mini "debat" rreth ketij filmi) e pershkruat historin e filmit pak a shume dhe s'kam shume kuriozitet ta shoh ndaj, nejse nese do jepej ne TV patjeter qe do e shoh lol
    -Benjamin Franklin-

Citim Postuar më parë nga Ervisa Lexo Postimin
    Infinity e di ti qe vetvrasja konsiderohet si mekati me i madh?

Nejse film eshte mos u nxeh
    1- Nuk nxehem per nje cope filmi jo cause I have better things to worry about?

2- Te jap gje pershtypjen e nje besimtareje te madhe? lol

Thjesht nuk me pelqejne gjeneralizimet sepse po ta shohesh filmin dhe ndoshta ti flet keshtu ngaqe nuk e ke pare, por ai nuk donte te vdiste kur u lidh me kete gocen. Por kur mjekja i tha qe ajo kishte vetem 3% chance per te gjetur nje match, ai e kuptoi qe nuk kishte zgjidhje tjeter. Per mua ajo ishte NOBLE dhe jo dobesi.

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Por kur mjekja i tha qe ajo kishte vetem 3% chance per te gjetur nje match, ai e kuptoi qe nuk kishte zgjidhje tjeter. Per mua ajo ishte NOBLE dhe jo dobesi.

Dashnia madhe, 1 jave kishin qe njiheshin edhe o burra ti japim zemren, e pse? Se ben nje nate seks? WTF

Kape cik EMO-n

Apollyon, e leme kete muhabet me mire sepse te garantoj une qe ti as nuk e ke idene se per ca behej fjale ne film. Nejse, jo te gjithe kemi te njejten shije dhe ndersa ty mund te pelqejne filma me vampira, une i urrej.

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Apollyon, e leme kete muhabet me mire sepse te garantoj une qe ti as nuk e ke idene se per ca behej fjale ne film. Nejse, jo te gjithe kemi te njejten shije dhe ndersa ty mund te pelqejne filma me vampira, une i urrej.
    E lem pra thashe dhe une... Mire qe ja ke idene e filmit ti, te pelqeu, me behet qejfi. Mua sme pelqeu, madje ma shpifi. Pse duhet ta zgjasim kot e lagu se lagu

Anëtarësuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    1- Nuk nxehem per nje cope filmi jo cause I have better things to worry about?

2- Te jap gje pershtypjen e nje besimtareje te madhe? lol

Thjesht nuk me pelqejne gjeneralizimet sepse po ta shohesh filmin dhe ndoshta ti flet keshtu ngaqe nuk e ke pare, por ai nuk donte te vdiste kur u lidh me kete gocen. Por kur mjekja i tha qe ajo kishte vetem 3% chance per te gjetur nje match, ai e kuptoi qe nuk kishte zgjidhje tjeter. Per mua ajo ishte NOBLE dhe jo dobesi.
    1- mire
    2- ku e di une nese je besimtare apo jo, por e di qe je soon-to-be accountant lol

Sa per pjesen "bold" po eshte e vertet qe se kam pare filmin, por I got the idea per se ben fjale filmi.
    -Benjamin Franklin-

Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    E lem pra thashe dhe une... Mire qe ja ke idene e filmit ti, te pelqeu, me behet qejfi. Mua sme pelqeu, madje ma shpifi. Pse duhet ta zgjasim kot e lagu se lagu
    O cun, se na vdiqe tani, une me ty e lashe muhabetin para thuajse 1 ore dhe biseda ime ishte me Ervisen. Eh, c'na gjeti. lol

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •