The marine...me John Cena,e shkarkova nga interneti.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Mbreme pashe perseri "MISSION KASHMIR"...sa me teper e shoh kete film, aq me teper me pelqen.
Filmi i fundit qe kam pa ishte "No Country for Old Men"
I bukur por pak i ngaterruar, i ka pelqyer kujt ky filmi?
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Apollyon, tani të gjithë kemi preferenca të ndryshme. Disa pëlqejn filmat horror mua më duken kot dhe pa pikë subjekti. Disa pëlqejn filmat fantashkenc tip "Transformers", "X-Men", "Fantastic 4", "Hulk" apo ku di unë.
Po filmat që kanë subjekt të tipit "Seven Pounds", "Hankock", "The Pursuit of Happyness" etj. Filmat me gangstera që pasqyrojn jetën reale të disave. Romanca të ndryshme apo komedi. Edhe filmat aksion ku ka emra të mëdhenj ose skenare të arrir.
Për filmin nuk kam se çfarë të them më tepër pasi i ka thënë INFINITY©, ai hynë ndër filmat më të bukur. Edhe kritikët e kanë vlerësuar dhe e kanë cilësuar si një nga perlat e Will Smith.
INFINITY© dhe Ervisa shikoni njëherë "The Office" (versioni Amerikan, se janë dy. Është dhe versioni Britanik) nëse nuk e keni parë, është një nga filmat më të bukur romanc/komedi.
Zot o zot thuaj!Për filmin nuk kam se çfarë të them më tepër pasi i ka thënë INFINITY©, ai hynë ndër filmat më të bukur.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Aikido dhe une e di seri ket "the office", stacionet shqiptare e japin?
Sa per serit me pelqen shume "Prison Break" jepen nga digi plus
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
Ore shifni The Tournament se nuk do zhgenjeheni.Une tani kam dy mundesi:
Ose DanceFlick.
Ose The Game.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Krijoni Kontakt