Close
Faqja 35 prej 149 FillimFillim ... 2533343536374585135 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 341 deri 350 prej 1483
    Citim Postuar më parë nga Aikido Lexo Postimin
    Apollyon, këtu flitet për Ben (Willy Smith) i cili mundohet të ndihmoj dhe të harroj të kaluarën e tij. Sërish për përvuajtjet dhe peripecit e jetës, është film që pasqyron realitetin. Mos të them më tepër se do ti dali lezeti filmit. Shikoje se është kryevepër. Të garantoj se ato dy orë do ti kalosh mrekullueshëm
    Asnje gje nuk ke thene rreth filmit dhe cfare pasqyron. lol

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Infinito, po nëse ja them subjektin e filmit dhe çfarë pasqyron, i humbet komplet kurioziteti dhe bukuria. Nëse Apollyon pranon t'ia them se për çfarë bëhet fjalë, nuk përtoj t'ia shkruajë

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ja ta shoh sonte, shpresoj te jete i bukur, se ai qe u thashe me perpara me pelqeu jashtzakonisht.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

The Tournament.
    WoW.
    Aksion Fantastik.

"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Aikido Lexo Postimin
    Apollyon, këtu flitet për Ben (Willy Smith) i cili mundohet të ndihmoj dhe të harroj të kaluarën e tij. Sërish për përvuajtjet dhe peripecit e jetës, është film që pasqyron realitetin. Mos të them më tepër se do ti dali lezeti filmit. Shikoje se është kryevepër. Të garantoj se ato dy orë do ti kalosh mrekullueshëm

Te them te drejten filmin se kuptova aspak 60 min e para! Se per ca behej fjale as qe po e merrja vesh, kush ishte ai shoku i tij qe takoi te fusha golfit edhe kishin ber planin, vellai i tij nga doli? Per ca e gjurmonte nga pas? Per te marre dinstiktivin? Po ajo vajza qe kishte probleme me zemren kush ishte? Se mire per ate qorrin e kuptova se kush qe ne fund..!!

Ishte nje film qe me teper me acaroi, edhe si perfundim ky vrau veten per te dhuruar organet e tij, vetem e vetem se dikure kishte ber nje aksident ku i vdiq gruaja, edhe atij ingeli peng qe nuk iku me te!!

Ca peripecishe ne jete po kalonte ky "Beni"? Ishte pasanik qe i ishte merzit jeta edhe fali organet! Ca ishte kjo histori leshi!? Nuk e di ku e kishte bukurine ky film, ndoshta jam un injorant qe se kuptoj, ama te them te drejten mu duk sikur humba 2 ore kot!!

Dmth duhej te shikoja 2 ore film, per te marre vesh se ky tipi do dhuronte organet e tij, edhe se per ca arsye e beri akoma se mora vesh!! Aksidente bejn te gjith, me fat kush shpeton, i pafat kush iken, pse duhet te na ngeli peng? F*ck it, film kot.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Apollyon : 27-10-2009 më 22:44
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Po te ma kishte treguar ashtu sic e tregova un me poshte, vallahi as qe do e merrja mundimin ta shikoja.

Film tmerresisht i kote, humbje kohe. Histori banale e nje skenaristi te rrjedhur nga trute qe sheh zogj gjith diten.. Personazhi kryesor ne fund vetvritet ne vasken e tij!! Kush qe ky Beni aman, Jezu Krishti?

Puuuu cmi ka ngrit nervat si film... Mire qe spaskam te njejta shije filmi me Aikidon e jul_linda e kush tjeter ma beri te bukur kte film.

SJA KESHILLOJ ASKUJT KTE FILM! Ore as Hasmit. lol

Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Po te ma kishte treguar ashtu sic e tregova un me poshte, vallahi as qe do e merrja mundimin ta shikoja.

Film tmerresisht i kote, humbje kohe. Histori banale e nje skenaristi te rrjedhur nga trute qe sheh zogj gjith diten.. Personazhi kryesor ne fund vetvritet ne vasken e tij!! Kush qe ky Beni aman, Jezu Krishti?

Puuuu cmi ka ngrit nervat si film... Mire qe spaskam te njejta shije filmi me Aikidon e jul_linda e kush tjeter ma beri te bukur kte film.

SJA KESHILLOJ ASKUJT KTE FILM! Ore as Hasmit. lol
    Apollyon,

Per mua ky ishte film shume i arritur por ama dhe shume depresiv. Te kuptoj kur thua qe ishte pak i ngaterruar por ama jo dhe aq i veshtire sa e ben ti. lol

Beni pesoi nje aksident dhe si pasoj gruaja i vdiq. Vellai i tij ishte shume i semure dhe Beni i dhuroi njeren veshk per ta ndihmuar. Vellai i tij ishte IRS agent dhe Beni i vodhi credentials dhe paraqitej sikur ishte ai IRS agent dhe ju shkonte njerezve qe ishin nen shume borxhe ndaj shtetit. Qellimi i tij ishte qe te ndihmonte keta njerez sepse ai e ndjente se vetem keshtu mund te clirohej sadopak nga ajo qe kishte shkaktuar ku si pasoj vrau dhe nje familje tjeter.

I gjithe mesazhi i ketij filmi ishte qe ndonjehere nje njeri i vetem mund te shpetoj disa, dhe ai pikerisht kete beri. Disave ju fali organet e tij, dhe asaj gruas me femijen i fali shtepine komplet te paguar.

It's a very sad but meaningful movie, por mos e shikoni ne nje dite kur doni te vrisni veten.

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Apollyon,

Per mua ky ishte film shume i arritur por ama dhe shume depresiv. Te kuptoj kur thua qe ishte pak i ngaterruar por ama jo dhe aq i veshtire sa e ben ti. lol

Beni pesoi nje aksident dhe si pasoj gruaja i vdiq. Vellai i tij ishte shume i semure dhe Beni i dhuroi njeren veshk per ta ndihmuar. Vellai i tij ishte IRS agent dhe Beni i vodhi credentials dhe paraqitej sikur ishte ai IRS agent dhe ju shkonte njerezve qe ishin nen shume borxhe ndaj shtetit. Qellimi i tij ishte qe te ndihmonte keta njerez sepse ai e ndjente se vetem keshtu mund te clirohej sadopak nga ajo qe kishte shkaktuar ku si pasoj vrau dhe nje familje tjeter.

I gjithe mesazhi i ketij filmi ishte qe ndonjehere nje njeri i vetem mund te shpetoj disa, dhe ai pikerisht kete beri. Disave ju fali organet e tij, dhe asaj gruas me femijen i fali shtepine komplet te paguar.

It's a very sad but meaningful movie, por mos e shikoni ne nje dite kur doni te vrisni veten.

Po pra po, Jezu Krishti.

Nejse, mu duk shum film KOT.
    Shyqyr o zot qe skemi te njejta shije, se per mua do kishin falimentuar kinemate qe japin te tille filma.

LoL

Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Po pra po, Jezu Krishti.

Nejse, mu duk shum film KOT.
    Shyqyr o zot qe skemi te njejta shije, se per mua do kishin falimentuar kinemate qe japin te tille filma.

LoL
    Po filmin "I AM LEGEND" me Will Smith e ke pare?

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Po filmin "I AM LEGEND" me Will Smith e ke pare?
    Po kte e kam pare, me pelqeu si film, kishte ca aksion e ca kenge te bukura te marleyt..

Po filmi me i bukur me Will ishte ai qe pashe mbreme, madje mos them filmi me i bukur qe kisha pare ndonjeher, nje histori e jashtzakonshme, edhe ta them kshu "si te veshi"... un nuk para prekem me histori te dhimbshme, po ai film mbrem me beri te mendoj gjate sinqerisht.

Sidomos fjala qe tha "Pse un nuk mund te isha i lumtur si ata"

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •