Close
Faqja 34 prej 149 FillimFillim ... 2432333435364484134 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 331 deri 340 prej 1483
    Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar më parë nga Dj-GabrieL Lexo Postimin
    Hell ya ....Hajd te me zer gjumi mua tani
    Vallai, dje momentin qe e pash sikur me friksoi icik kyu filmi... po ama gjumin si qengj e bera

Kaq frike keni nga filma te tille mor aman lool
    U bene vite qe nuk shoh nje film q e te me frikesoi tamam. Ai qe me ka frikesuar me teper ka qene "Urban Legend", e kam pare ne vitin 2002, nuk e keni idene sa me ka friksu ky film athere. Tani, sme bejne me pershtypje keto lloj filmash

Do te shoh edhe Paranormal Activity ket jave se ma kan bo te fykshem shume (po ma merr mendja qe do zhgenjehem edhe nga ky )

Ket Midnight meat dhe Canibal Holocaust nuk jane filma horror, jane idiotlliqet me te medha qe jane prodhuar ndonjehere (keto edhe disa te tjere) Gjo ma te shpifme ska, sia vlen me e pa hic
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Mau!Come on,mos u bej naiv.... )Une filmat HORROR i kam si perpelitje qerpikesh.ajo qe thash ish thjeshte sa per publicity
    Feel the pump √

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Tani sapo mbarova duke pare filmin "The Pursuit of Happynes" .

Film fantastik qe meriton 5 yje, aktrim spektakolar nga ana e Will Smith dhe e djalit tij te vogel, nje histori jashtzakonisht e trishte por shum e bukur ne fund. Filmi vetem qe kur e kam pare me dolen lot nga syte, nje histori dramatike tmerresisht e dhimbshme.. Nje film qe te jep nje motivacion shum te madh per jeten.

Jua keshilloj ta shikoni, shum film i arritur.

There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anëtarësuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    The pursuit of happyness ka kohe qe e kam pare, eshte i bukur jam dakort.
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

i/e regjistruar Maska e jul-linda
    Anëtarësuar
    10-07-2008
    Postime
    2,077
    The pursuit of happyness film teper prekes dhe nje realitet qe jetojme sot , Smith Junior me ka befasuar ..

Epo te loz Will Smith dhe te mos jete film interesant nuk ka bo vaki deri sot , eshte edhe i tjeter film i bukur me Smith eshte shum shum prekes Seven Pounds jua keshilloj ta shikoni .

Mau te gjithe ata qe pelqejne filma horror,nuk tremben prej ketij lloj zhaneri filmash.
    Edhe te Paranormal Activity,nuk eshte e thene qe te trembesh,mjafton qe filmi te te mbaj te fiksuar pas vetes.Sic eshte per shembull The Thing.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Flm per kontributin Blood

Jo po qe ta din keta....

P/S Ca filmi me sygjeroni te shof ?
    Feel the pump √

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Seven Pounds
    Per cfar ben fjale ky film jul_linda?

The pursuit of happyness ka kohe qe e kam pare, eshte i bukur jam dakort.
    Ka dale ne 2006, po skam arrit ta shoh. Mire qe mu dha rasti ta shoh kte film, nuk duhet humbur ne asnje lloj menyre.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Vallaj ër ti gabriel,s di car te te them.Te te them shiko njehere The Exorcist,ose Psycho,se une kam pare shume fare,po nuk i mbaj mend lol.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Per cfar ben fjale ky film jul_linda?
    Apollyon, këtu flitet për Ben (Willy Smith) i cili mundohet të ndihmoj dhe të harroj të kaluarën e tij. Sërish për përvuajtjet dhe peripecit e jetës, është film që pasqyron realitetin. Mos të them më tepër se do ti dali lezeti filmit. Shikoje se është kryevepër. Të garantoj se ato dy orë do ti kalosh mrekullueshëm

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •