Close
Faqja 33 prej 149 FillimFillim ... 2331323334354383133 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 321 deri 330 prej 1483
    BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560
    Mezi PO PRES TE SHIKOI NJEHER FILMIN 2012 QE DEL TANI NE 13 NENTOR NE KINEMA
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anëtarësuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Wrong Turn III mua ma shpifi.
    Tani pash ate Cannibal Holocaust qe tha FTN,dhe ky ishte shume kot.Une them horror qe te hedhi nga karrigja jo 'horror' qe kapin njeriun e shqyejne.Car frike eshte ashtu ? Po qe per
    keshtu filmi,shikoni Midnight Meat Train.

Midnight meat train e kam pare , dhe eshte ok.

Ate aktorin anglez qe luan tej ky filmi e kam pare ne Londer ne aeroport kishte shume valixhe lool, ishte me te dashuren...

Edhe mua s'me friksojne keta lloj filmash se e di qe jane fallco skenat , por filmat si psh : the sixth sense, the grudge, the ring etj keta lloj filmash me vertet me friksojne naten

Kjo paranormal activity e kam pare trailer dhe kam frike ta shoh ...
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Pelhalm 123 (shpresoj qe me kujtohet mire titulli) me denzel washington e John Travolta.

-Film me aksion e me kriminele qe kerkojne dicka kundrejt jetes se pengjeve: dmth ndryshojne aktoret e vendi i ngjarjes, por trajtimi ngjan shume me filma te tjere.
    La vita è bella...

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Pikerisht Pink pasi e debuan njehere ate, e kercenuan dhe profesorin nuk e lejonin te vinte aty, pse vajten pikerisht aty perseri. U mbarruan kazinote?
    Ca zgjidhje artificiale te kota ne film per mua.
    Per loan e kisha fjalen ne fillim te filmit, pa fituar parate. Kur aplikoi tek ajo shkolle nuk i vajti mendja fare ta shikonte si mundesi dhe loan-in, por vetem scholarship, ku dihej qe shanci per te fituar ate ishte shume i vogel pasi konkurrenca ishte e forte. Dhe si me magji mamaja pasi cuni kish filluar shkollen i ofron leket e saj per shkollen. Nuk kishte rene muhabeti asnjehere ndermjet tyre qe si do ta paguante shkollen cuni qe pa u futur ai ne shkolle? Cdo nene do te thoshte qe nese ti nuk fiton scholarshipin une do te ndihmoje me leket qe kam kursyer, kurse nena e ketij u kujtua pasi kishte filluar shkolla. Vetem nese ajo e ka permendur me pare ne film e une se kam vene re se u shkeputa disa here nga filmi. Parate ishin me te sigurta ne dhomen e konviktit se ne shtepine e tij? Shume kot. Nuk gjente dot nje vend ne shtepi ku mamaja s'mund ta gjente si bodrum, apo papafingo? Nje djale i zgjuar si ai duhet te kishte ditur me mire.Gjera te vogla si keto qe mund te shmangeshin me mire.
    Dea
    Eshte film artistik, therefore nuk do jepet cdo detail i jetes se tij. Pavarsisht eshte bazuar ne nje histori te vertete, ne film disa gjera ndryshohen. Te rrine te tregojne cdo detail publikut filmi behet boring. Filmin shikoje dhe shijoje, fundja nuk eshte dokumentar bazuar ne jeten dhe bemat e filan fistekut. Se i bie atehere nese cdo film te rrime e ta analizojme kshu dalin bllof fare.

Pjesa e dyte e TWILIGHT titullohet NEW MOON dhe ne amerike del me 20 nentor.jane edhe libra .gjithsej 4.po behet i pesti.te gjithe do te behen filma.ne amerike keta libra jane bestseller.aq sa HARRY POTTERAT.ne shqip eshte vetem TWILIGHT(MUZGU).nje liber SHUME I BUKUR ,shume me i bukur se filmi.personalisht mendoj se HARRY POTTER eshte shume me poshte se TWILIGHT.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Dea
    Eshte film artistik, therefore nuk do jepet cdo detail i jetes se tij. Pavarsisht eshte bazuar ne nje histori te vertete, ne film disa gjera ndryshohen. Te rrine te tregojne cdo detail publikut filmi behet boring. Filmin shikoje dhe shijoje, fundja nuk eshte dokumentar bazuar ne jeten dhe bemat e filan fistekut. Se i bie atehere nese cdo film te rrime e ta analizojme kshu dalin bllof fare.
    Ky film ka fituar cmime dhe duhet te ishte me cilesor. Nuk duhet te linte kaq vend per pyetje dhe paqartesira. Filmi kap vetem marredheniet e djalit ne shkolle dhe me grupin e tij ne kazino nuk kap shume aspekte. Keshtu qe mund te eliminoheshin paqartesite shume mire. Nejse eshte vetem nje film, qe ja vlen ta shikosh njehere, por jo me shume, per mua.
    Feelings change - memories don't.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Po pres per filmin 2012 .

Kam pare ca sekuenca eshte mu duk shum fantastik.

Mezi po pres te dale !
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Te gjithe mezi e presim 2012 lol.
    Une sapo mbarova Paranormal Activity 2009.
    Vallaj ishte Shume i Bukur,dhe te mbante ne suspans gjithe kohen,sidomos gjate kohes qe flinte çifti gjum,lol,prisje nga casti ne cast te trembeshe : D.Neyse,ne pergjithese shume mire,realizim terheqes.Dy netet e fundit ishin teper emocionuese ne film...Neyse,mos tju heq kuriozitetin kot se koti,po e shikoni vet.Kush pelqen skena qe ka te papritura,ta shikoje(jo nga ato lloj qe qendrohet 30-40 sekonda qetesi,dhe dihet qe do behet zhurme direkt,ose do plasi ndonje gje ).Shikojeni,nuk do zhgenjeheni...

Paranormal Activity 2009.

"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Citim Postuar më parë nga Inteligjentja Lexo Postimin
    Sa pashe "Drag me to hell" ne dvd. Me ka lene keshtu, si me pasoja.

Per te gjithe ju te fiksuarit e horrorit eshte highly recommended.
    Hell ya ....Hajd te me zer gjumi mua tani
    Feel the pump √

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Ke dollari
    Postime
    1,402
    Citim Postuar më parë nga jul-linda Lexo Postimin
    Ke te drejte Apollyon eshte shum shum film i bukur sidomos fundi ..

Filmi i fundit qe pash sonte qe The Taking Of Pelham 123 , excellent movie ..

Citim Postuar më parë nga Aikido Lexo Postimin
    Nuk do shtoja asgjë më shumë se kaq dhe unë, deri diku jemi me një mendje. Kam shkruar dhe tek IMDb një koment për filmin ''The Taking Of Pelham 1 2 3'', duke parë se çfarë aktorësh luajn në këtë film nuk duhet humbur. Sado filmi mos të jet i arrir ato i japin bukuri dhe aktrim çdo skenari që marrin në dorë.
    Ky film eshte me Shqiptare qe flasin Shqip. Nese e vini re mund ta degjoni kur flasin. Une e mora vesh ne fund te filmit kur i rrethun policet qe tha ca me bo. Masanej kur pashe dhe emrat Bashkin (Bashkim e ka ai po nuk e thone dot Anglezet prandaj ja kane bo Bashkin) edhe Emri luajtur nga Viktor Gjojcaj dhe Robert Vataj, e ktheva filmin kur flisnin dhe i mora vesh fjalet.

Ihere thone Ca k***** po ben moj, m*t pastaj ne fund thone ja q***** kur*** ca me bo lol

Film i bukur shume, tani qe e mora vesh qe ishte me Shqiptare u be me i bukur dhe me interesant.

E kane lene italianet mafiozerine e kane marre Shqiptaret neper filma.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •