Mezi PO PRES TE SHIKOI NJEHER FILMIN 2012 QE DEL TANI NE 13 NENTOR NE KINEMA
Mezi PO PRES TE SHIKOI NJEHER FILMIN 2012 QE DEL TANI NE 13 NENTOR NE KINEMA
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
Midnight meat train e kam pare , dhe eshte ok.
Ate aktorin anglez qe luan tej ky filmi e kam pare ne Londer ne aeroport kishte shume valixhe lool, ishte me te dashuren...
Edhe mua s'me friksojne keta lloj filmash se e di qe jane fallco skenat , por filmat si psh : the sixth sense, the grudge, the ring etj keta lloj filmash me vertet me friksojne naten
Kjo paranormal activity e kam pare trailer dhe kam frike ta shoh ...![]()
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
Pelhalm 123 (shpresoj qe me kujtohet mire titulli) me denzel washington e John Travolta.
-Film me aksion e me kriminele qe kerkojne dicka kundrejt jetes se pengjeve: dmth ndryshojne aktoret e vendi i ngjarjes, por trajtimi ngjan shume me filma te tjere.
La vita è bella...
Dea
Eshte film artistik, therefore nuk do jepet cdo detail i jetes se tij. Pavarsisht eshte bazuar ne nje histori te vertete, ne film disa gjera ndryshohen. Te rrine te tregojne cdo detail publikut filmi behet boring. Filmin shikoje dhe shijoje, fundja nuk eshte dokumentar bazuar ne jeten dhe bemat e filan fistekut. Se i bie atehere nese cdo film te rrime e ta analizojme kshu dalin bllof fare.![]()
Pjesa e dyte e TWILIGHT titullohet NEW MOON dhe ne amerike del me 20 nentor.jane edhe libra .gjithsej 4.po behet i pesti.te gjithe do te behen filma.ne amerike keta libra jane bestseller.aq sa HARRY POTTERAT.ne shqip eshte vetem TWILIGHT(MUZGU).nje liber SHUME I BUKUR ,shume me i bukur se filmi.personalisht mendoj se HARRY POTTER eshte shume me poshte se TWILIGHT.
Ky film ka fituar cmime dhe duhet te ishte me cilesor. Nuk duhet te linte kaq vend per pyetje dhe paqartesira. Filmi kap vetem marredheniet e djalit ne shkolle dhe me grupin e tij ne kazino nuk kap shume aspekte. Keshtu qe mund te eliminoheshin paqartesite shume mire. Nejse eshte vetem nje film, qe ja vlen ta shikosh njehere, por jo me shume, per mua.
Feelings change - memories don't.
Po pres per filmin 2012 .
Kam pare ca sekuenca eshte mu duk shum fantastik.
Mezi po pres te dale !
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Te gjithe mezi e presim 2012 lol.
Une sapo mbarova Paranormal Activity 2009.
Vallaj ishte Shume i Bukur,dhe te mbante ne suspans gjithe kohen,sidomos gjate kohes qe flinte çifti gjum,lol,prisje nga casti ne cast te trembeshe : D.Neyse,ne pergjithese shume mire,realizim terheqes.Dy netet e fundit ishin teper emocionuese ne film...Neyse,mos tju heq kuriozitetin kot se koti,po e shikoni vet.Kush pelqen skena qe ka te papritura,ta shikoje(jo nga ato lloj qe qendrohet 30-40 sekonda qetesi,dhe dihet qe do behet zhurme direkt,ose do plasi ndonje gje![]()
).Shikojeni,nuk do zhgenjeheni...
Paranormal Activity 2009.
![]()
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Ky film eshte me Shqiptare qe flasin Shqip. Nese e vini re mund ta degjoni kur flasin. Une e mora vesh ne fund te filmit kur i rrethun policet qe tha ca me bo. Masanej kur pashe dhe emrat Bashkin (Bashkim e ka ai po nuk e thone dot Anglezet prandaj ja kane bo Bashkin) edhe Emri luajtur nga Viktor Gjojcaj dhe Robert Vataj, e ktheva filmin kur flisnin dhe i mora vesh fjalet.
Ihere thone Ca k***** po ben moj, m*t pastaj ne fund thone ja q***** kur*** ca me bo lol
Film i bukur shume, tani qe e mora vesh qe ishte me Shqiptare u be me i bukur dhe me interesant.
E kane lene italianet mafiozerine e kane marre Shqiptaret neper filma.![]()
Krijoni Kontakt