Close
Faqja 32 prej 149 FillimFillim ... 2230313233344282132 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 311 deri 320 prej 1483
    ..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    LooL

Idea eshte se nese dikush,ne kete rast marrim te apasionuarit e horrorit,shofin e shofin me radh filma horror nga me te ndryshmit,ateher dhe frika arrin deri ne nje limit dhe nuk ka ku te shkoj me,qe do te thot,nuk te ben me pershtypje kur shef qe dikush vret,ha dike,i nxierr zorret,syt,gjuhen apo ku e di une se cfare.

Per mua filmat horror jan nga me normalet tani,sme dridhet kokerdhoku i syrit hic
    Feel the pump √

As mua,une nuk e kam problem fare,po cuditem se ku eshte per tu trembur kur i can kafken,i nxjer zorret,i ha zemren, i pi gjakun,a ku di une.Eshte me shume e shpifur sesa e frikshme O.o.neyse mo...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    LoooL mos me thuaj qe te hap oreksin ....
    Feel the pump √

Jo po te sjell etje
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    ....Kur e mendon,nickname qe perdor,sikur le pak per te nenkup...
    Feel the pump √

LAW ABIDING CITIZEN...GREAT MOVIE dhe Butler te merrte me qaf PINK.

Nuk e kuptoj pse njerezit thone qe eshte si filmi TAKEN, kur jane krejtesisht filma te ndryshem dhe nuk kane asgje te perbashket.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

pirg hologramesh Maska e Inteligjentja
    Anëtarësuar
    08-10-2005
    Vendndodhja
    Ne kontinentin e Kurrkundit
    Postime
    862
    Sa pashe "Drag me to hell" ne dvd. Me ka lene keshtu, si me pasoja.

Per te gjithe ju te fiksuarit e horrorit eshte highly recommended.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Homo sum; humani nil a me alienum puto.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Po ja ne lidhje me kazinote. Vetem nje kazino kishte aty, dhe te tera kazinote i kishte ne pronesi vetem njeri? Nga grupi i ketyre vetem ky fitonte, qe e dalluan? Po te tjeret kaq te pakuptueshem ishin qe su kapen asnjehere, pervec profesorit? Kush i vodhi leket? Profesori? Pse e vodhi ? Ai u pranua ne Havard, por s'kishte kokerr leku te paguante shkollen. Po i varte shpresat te scholarshipi qe do e fitonte vetem njeri nga 70 e ca veta. Po per loan nuk kishte degjuar ky, nuk e shikonte fare si mundesi? Etj........
    Aty kishte disa kazino, po ato u fokusuan te njeri aty, ku dhe pronari kishte te bente me kete profesorin e tyre. Kur kishin qene te rinj ky profesori kishte te bente me kete, dhe ne nje menyre e kishte mashtruar dhe nuk ishte i mireprituar aty, e kishte te lista e most wanted cheaters Lol.Kur vjen puna te $$$ . Ky cuni pastaj ne fillim nese e pe nuk donte, por ja prishi mendjen ajo femra. E zgjodhi kete se ky ishte smart. Prandaj dhe ishte kryesori aty. I numeronte letrat, ishte i mire me numbers. Pastaj te gjithe fitonin aty, i ndanin paret ne fund. Po sic thashe filmi kishte si qender kete personazh prandaj ishte dhe qendra e vemendjes. Paret i vodhi profesori. Pse? Se ishte mashtrus .

Per loan thua ti ? Po te prishet mendja mi Dea, duke qene se ne kete menyre fitonte easy money. E filloi per pak, pastaj u cant stop. Derisa beri paret. Pastaj ja vodhen, u detyrua te lunte prape, prape e hengri ....

gambling kshu eshte .

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    LAW ABIDING CITIZEN...GREAT MOVIE dhe Butler te merrte me qaf PINK.

Nuk e kuptoj pse njerezit thone qe eshte si filmi TAKEN, kur jane krejtesisht filma te ndryshem dhe nuk kane asgje te perbashket.
    Aaaaaaaaaaaa po pse mi Infi kot bej une, kot ?

ai eshte hot hot hot hot .. apappapapapapa.

Hej kishte ca babuta te forta aty e pe? Po aty ne gjyq, c'a i tha asaj gjyqtares? I liked it too. Ja vlente me u pa.

I bet Butleri do jete per 2009 - the sexiest man alive. Yup.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Aty kishte disa kazino, po ato u fokusuan te njeri aty, ku dhe pronari kishte te bente me kete profesorin e tyre. Kur kishin qene te rinj ky profesori kishte te bente me kete, dhe ne nje menyre e kishte mashtruar dhe nuk ishte i mireprituar aty, e kishte te lista e most wanted cheaters Lol.Kur vjen puna te $$$ . Ky cuni pastaj ne fillim nese e pe nuk donte, por ja prishi mendjen ajo femra. E zgjodhi kete se ky ishte smart. Prandaj dhe ishte kryesori aty. I numeronte letrat, ishte i mire me numbers. Pastaj te gjithe fitonin aty, i ndanin paret ne fund. Po sic thashe filmi kishte si qender kete personazh prandaj ishte dhe qendra e vemendjes. Paret i vodhi profesori. Pse? Se ishte mashtrus .

Per loan thua ti ? Po te prishet mendja mi Dea, duke qene se ne kete menyre fitonte easy money. E filloi per pak, pastaj u cant stop. Derisa beri paret. Pastaj ja vodhen, u detyrua te lunte prape, prape e hengri ....

gambling kshu eshte .
    Pikerisht Pink pasi e debuan njehere ate, e kercenuan dhe profesorin nuk e lejonin te vinte aty, pse vajten pikerisht aty perseri. U mbarruan kazinote?
    Ca zgjidhje artificiale te kota ne film per mua.
    Per loan e kisha fjalen ne fillim te filmit, pa fituar parate. Kur aplikoi tek ajo shkolle nuk i vajti mendja fare ta shikonte si mundesi dhe loan-in, por vetem scholarship, ku dihej qe shanci per te fituar ate ishte shume i vogel pasi konkurrenca ishte e forte. Dhe si me magji mamaja pasi cuni kish filluar shkollen i ofron leket e saj per shkollen. Nuk kishte rene muhabeti asnjehere ndermjet tyre qe si do ta paguante shkollen cuni qe pa u futur ai ne shkolle? Cdo nene do te thoshte qe nese ti nuk fiton scholarshipin une do te ndihmoje me leket qe kam kursyer, kurse nena e ketij u kujtua pasi kishte filluar shkolla. Vetem nese ajo e ka permendur me pare ne film e une se kam vene re se u shkeputa disa here nga filmi. Parate ishin me te sigurta ne dhomen e konviktit se ne shtepine e tij? Shume kot. Nuk gjente dot nje vend ne shtepi ku mamaja s'mund ta gjente si bodrum, apo papafingo? Nje djale i zgjuar si ai duhet te kishte ditur me mire.Gjera te vogla si keto qe mund te shmangeshin me mire.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 25-10-2009 më 10:22
    Feelings change - memories don't.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •