Close
Faqja 42 prej 149 FillimFillim ... 3240414243445292142 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 411 deri 420 prej 1483
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Mbreme pashe ate "Paranormal Activity" i keshilluar nga Blood Venom, thashe do jete ndonje film horror i bukur, por kur pashe edhe shkrimet ne faqen e pare te filmit aty me hyri tmerri thashe me vete do jete ndonje film i hatashem!

Ore Blood, me bere te shoh 2 ore film (gjasme horror) qe mu duk i gjithi si komedi! Ahaha ti je i poshter. lol

Filmi ishte si komedia "Friends" i gjith filmi luhej ne nje shtepi nga nje cift qe sdilte kurr jashte, e nga nje zhurme qe behej ne shtepi, atyre u hynte tmerri! Po pse ore film horror eshte ky?

u lliva..
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Sonte e kam ne plan te shoh kte (kismet)

Saw VI

Die Nigger DIE .. Ky po qe ka skena horror qe te rrenqethin mishin..

There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Just killing time
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Feel the pump √

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Mau,pse lool,qe kur shikohen filmat horror ne dreke apo ne mengjes ? hahaha,kush i shikon ne kete ore ? loooooooooooool
    Po ke njerez plot qe i shohin filmat horror, maksimumi mbasdite nga ora 6 dhe ose edhe gjate drekes ose gjate mengjesit.... Une per vete vetem njehere pash nje film horror ne dreke (per arsyse se nuk kishte ndonje film jeter te hajrit) "Amityville" dhe nuk me dha ate emocion qe mund te me jepte po ta shihja naten, keshtuqe, kam 3 vjet qe filmat horror vetem naten i shoh
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

Citim Postuar më parë nga Mau_kiko Lexo Postimin
    Po ke njerez plot qe i shohin filmat horror, maksimumi mbasdite nga ora 6 dhe ose edhe gjate drekes ose gjate mengjesit.... Une per vete vetem njehere pash nje film horror ne dreke (per arsyse se nuk kishte ndonje film jeter te hajrit) "Amityville" dhe nuk me dha ate emocion qe mund te me jepte po ta shihja naten, keshtuqe, kam 3 vjet qe filmat horror vetem naten i shoh
    LoL,po car i pelqen nje filmi te frikshem me drita ndezur,me zhurme gjithandej,i bezdisur nga njerezit.Pff,neyse mo,shije shije.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Btw,do iki te shof Inter - Palermo tani,kurse pas ndeshjes kam bere plan te shikoj
    Surrogates (Bruce Willis)
    Ma kane lavderuar,te shikojme se ckane ndritur me kete Sci-Fi-Action-in e tyre.

"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anëtarësuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Sonte e kam ne plan te shoh kte (kismet)

Saw VI

Die Nigger DIE .. Ky po qe ka skena horror qe te rrenqethin mishin..

lool ca koecidence , ket SAW 6 kam ne plan ta shoh neser. Kjo eshte pjesa e fundit apo jo?

p.s si tu duk blood diamond?
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Ervisa Lexo Postimin
    lool ca koecidence , ket SAW 6 kam ne plan ta shoh neser. Kjo eshte pjesa e fundit apo jo?

p.s si tu duk blood diamond?
    Nuk e pashe dreqin

Me doli para ky Paranormal Activity , edhe thashe ti hedh nje sy.. e harrova fare ate.

Ja te shoh sonte nese i perballoj dot 2 filma, po sbesoj qe filmi aksion shkon pas nje filmi horror si SAW VI.

Si thua ti? :P

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anëtarësuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Nuk e pashe dreqin

Me doli para ky Paranormal Activity , edhe thashe ti hedh nje sy.. e harrova fare ate.

Ja te shoh sonte nese i perballoj dot 2 filma, po sbesoj qe filmi aksion shkon pas nje filmi horror si SAW VI.

Si thua ti? :P
    nese i perballoj thote

ok shife saw 6 por mos ma trego pliz se dua ta shoh vete

po mire shif aksionin ne fillim, pastaj horrorin lool
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Ervisa Lexo Postimin
    nese i perballoj thote

ok shife saw 6 por mos ma trego pliz se dua ta shoh vete

po mire shif aksionin ne fillim, pastaj horrorin lool
    Jo jo, as qe kam ndermend te ta tregoj se pastaj i humb lezeti. Po dihet qe serite e SAW jan fantastike qe te gjith, ndaj mendoj se edhe ky ne ate rang hyn.

Me pelqejn shum serite e ktij sepse jan edhe psikologjik , se per film horror qe me ka fut me te vertete friken ka qene ai "Ekzorcismi i Emily Rose" .. ky me ka lene zgjuar sinqerisht.. Sa per filmat e tjere horror, spara me bejn efekt. ;P

Kush ka qene filmi me i frikshem qe ke pare ndonjeher?

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •