Close
Faqja 17 prej 149 FillimFillim ... 715161718192767117 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 1483
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Ervisa Lexo Postimin
    ok tek wrong turn mbaj mend pak elizen me ate cunin ne peme qe jan disa monstra poshte pemeve dhe dun me vra cili kam pa 1 apo 2-shin?
    Me duket se ke pare 1-shin.

Po te tre jan te bukur kta Wrong Turn.. Te njejtet kanibal qe coptojn njerez ne menyrat me te ndryshme. lol
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Pasket qene te shkitem per filma. Shifni, icik ju lutem shume filma per te qesh apo me aventura e na jepni komentin e detaljuar qe ju ose s'ju ka pelqyer

Une pash: Il giro del mondo in 80 giorni
    La vita è bella...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Apollo edhe ktu u kthye dasma ne tragjedi,dolja nusja burre.You have watched 51 minutes thote.Mire t'keqen mire : p.Beje zemren gure,shperndaje ate acc megavideo se do na nderosh lol .

Ti aikido skuthi,mos me thuja mua,se s te kam faj une.Ti s del gjekundi,je bere cun per shpi,s del hic

P.S ik bej ndonje xhiro andej nga filmat 18+ qe te plotesosh 5çen e qendrueshme
    Ti majmun dreqi mos më drejto në rrugën e gabuar. Pse nuk erdhe në Tiranë? Mos ma keqpërdoro numrin se do të vdes fare pastaj, kush e merr mundimin të vij deri ne Divjak

Po shikoj ''Zombie Strippers'', sa hot që është kjo Jenna Jameson, hmmmmmmmmmmm.

i/e regjistruar Maska e jul-linda
    Anëtarësuar
    10-07-2008
    Postime
    2,077
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Jua keshilloj kte film.

Shum shum i bukur.

Ke te drejte Apollyon eshte shum shum film i bukur sidomos fundi ..

Filmi i fundit qe pash sonte qe The Taking Of Pelham 123 , excellent movie ..

Citim Postuar më parë nga Aikido Lexo Postimin
    Ti majmun dreqi mos më drejto në rrugën e gabuar. Pse nuk erdhe në Tiranë? Mos ma keqpërdoro numrin se do të vdes fare pastaj, kush e merr mundimin të vij deri ne Divjak

Po shikoj ''Zombie Strippers'', sa hot që është kjo Jenna Jameson, hmmmmmmmmmmm.
    Kur them une qe shif filma 18+ qe te plotesosh 5çen e qendrueshme thua jo ti.
    Ne tr nuk erdha,se me erdhi maun'ja nga kolumbia.Eshte e paster.Konfirmohet .

P.S-> nr e ke ne shtyllat e korentit te qytetit.hahahahaha

Era,te sygjeroj te shikosh serine me te re te sages se MR BEAN.Do qeshesh .Ai ben per ty.lol
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438

Era,te sygjeroj te shikosh serine me te re te sages se MR BEAN.Do qeshesh .Ai ben per ty.lol
    E di qe s'e ke keq jo hahahaha Jo po filmat qe zgjidhni ju pra (shaka)

Shikim te kendshem ne vazhdim amigos.
    La vita è bella...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Kur them une qe shif filma 18+ qe te plotesosh 5çen e qendrueshme thua jo ti.
    Ne tr nuk erdha,se me erdhi maun'ja nga kolumbia.Eshte e paster.Konfirmohet

P.S-> nr e ke ne shtyllat e korentit te qytetit.hahahahaha

Atë bëj ti dhe të shikosh pastaj po nuk të lidha pas bishtit të kalit që ka Aliu tek lokali

Atë po shikoj qënka nice fare, kur do dhe kjo të bëj filma komedian mos ngelt aktore pa u ..... (e kupton vetë ti, je smartass)

Citim Postuar më parë nga [era] Lexo Postimin
    E di qe s'e ke keq jo hahahaha Jo po filmat qe zgjidhni ju pra (shaka)

Shikim te kendshem ne vazhdim amigos.
    Filmave tan,ti viç anes ti. Btw,do viç ti?TE SHIKOJME FILM MOOJ.hahahahahaahah.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Citim Postuar më parë nga Aikido Lexo Postimin
    Atë bëj ti dhe të shikosh pastaj po nuk të lidha pas bishtit të kalit që ka Aliu tek lokali

Atë po shikoj qënka nice fare, kur do dhe kjo të bëj filma komedian mos ngelt aktore pa u ..... (e kupton vetë ti, je smartass)
    Mos ngelte aktore pa u zgerdhire.......duke qeshur thua ti ? lol

@muhabetit te lidhjes.
    Ka pelè likja.hahahahahahahaah

Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Hehe ik re shifi vete, qyqa t'mbi t'fikt mu me asoj filmash e mos jem ne gjendje te mendoj per nje jave rresht lol
    La vita è bella...

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •