Close
Faqja 39 prej 59 FillimFillim ... 29373839404149 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 381 deri 390 prej 589
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-05-2009
    Postime
    322

Talking

Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    ketyre te bayerit u kam thene njehere une .
    do jete teper vone per keta kur te vijne ne torino ndeshjen e fundit.

bordo rreh bayerin prape ndeshjen tjeter,juvja i rref ata nje ndeshje me vone , and thats it for bayer.

im sorry , por juvja dhe bordo kualifikohen ne kete grup.

Ju te juventusit me te vertete enderroni. mezi mundni nje ekip koti , te cilin ne e mundem 3:0 ne shtepi te vet,e mendoni te mundni Bordeaux dhe FC Bayern...hohohohohohohohohoho...hajt se do shihemi kismet...vetem nje deshire kam: te mbaroje tmerri i lendimeve dhe sa me shpejt te kthehen dy nga tre lojtaret Ribery,Robben ose Olic, e pastaj flasim!!!
    p.s. Juve jam i sigurte se do loze ne finale sivjet, kunder Valencias ne Europa League...
    GO BAYERN GO!!!

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    sa smbush ti.
    po ekipet e medhaja se tregojne veten kundra nje ekipi viktime.

shembull ke milanin sot , apo cfare i beme realit ne , ne ndeshjet para-sezonale.

ne fitojme ndeshjen tjeter e veme 8 pike.
    nje fitore ne bordo , 11 pike e kualifikohemi.
    bordo po ju rrahu ndeshjen tjeter juve , kualifikohet automatikisht , e keshtu qe ndeshja me neve , atyre su intereson.

e kape tani sesi do rrjedhin ndeshjet , se jeni pak dhe si matufa nga vete natyra juve te bayerit?

Mire qe nuk morem asnje pik se do me vinte gjynah per ata te Bordos.
    Welt Meister 2014

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Nëse nuk fitoni ndaj Bordos në shtëpi rezikoheni pak, pasi do keni një ndeshje të vështirë në Itali ndaj Juves dhe ajo kundër Macabit është fitore e sigurt.
    Sui generis

SHQIPERIA E BASHKUAR Maska e Der_Kaiser5
    Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Nje loje shume dobet ne pjesen e pare shoqeruar me faulla te kota edhe si pasoje meritonim humbjen. Kartoni i kuq edhe 2 penalltite ishin te merituara. Edhe kete here na mungoi paksa fati pasi shtylla e Tonit do i kishte dhene rrjedhe tjeter lojes. Me 2 fitore ne ndeshjet e ardhshme besoj se jemi perseri ne krye te tabeles. Ribery dhe Robben duhet te jene te shendetshem, pastaj te tjerat rregullohen. Edhe Van Gaal duhet ti tregoje lojtareve qe goli nuk behet vetem ta shtysh topin ne rrjete por edhe te gjuash nga larg
    Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.

Aotogoli ne minuten e gjashte ndryshovi komplet ndeshjen. Bordoja po fillonte te sulmonte dhe Bayerni nuk e priste ate lloj reagim. Pastaj filluam e po humbnin cdo top ne mesfushe si pasoje Muller i u nxeh pak gjaku dhe e beri te paberen, ketu e tregovi qe nuk eshte i pjekur akoma. Penalltia e pare ishte pak teater po nejse, nuk ja ve fajin arbitrit sepse ishte dhe ne pozicion te keq, Butt te vej mend me ate qe beri. Ton shtylla me porte pothuajse bosh edhe nuk e ben dot, ca do me ai, dhe ankohet pastaj sepse nuk e ve traineri te luaj, ajde *** ajde. Si perfundim humbje komplet e merituar.
    Welt Meister 2014

BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560
    He Se Akat E Podolskit I Ze Keta Sa Iku Ai U Dhje Bayern Dhe Sa Erdhen Hollandezet Iku Per Lesh Bayern
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

Mos na permend Pordholskin se eshte turp kush te degjon.

Nje lajm jo i mire
    Ribery do qendroj jashte fushave te pakten edhe nje muaj!
    Welt Meister 2014

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    sa smbush ti.
    po ekipet e medhaja se tregojne veten kundra nje ekipi viktime.

shembull ke milanin sot , apo cfare i beme realit ne , ne ndeshjet para-sezonale.

ne fitojme ndeshjen tjeter e veme 8 pike.
    nje fitore ne bordo , 11 pike e kualifikohemi.
    bordo po ju rrahu ndeshjen tjeter juve , kualifikohet automatikisht , e keshtu qe ndeshja me neve , atyre su intereson.

e kape tani sesi do rrjedhin ndeshjet , se jeni pak dhe si matufa nga vete natyra juve te bayerit?
    po mer edhe komtarja shqiptare keto parashikime siti ben
    fitojme ketu e barazojme atje e si perfundimmbesim me gisht ne goje
    lutjuni zotit qe sju turperoi bordo ne delle alpi
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar më parë nga Altin1 Lexo Postimin
    Mos na permend Pordholskin se eshte turp kush te degjon.

Nje lajm jo i mire
    Ribery do qendroj jashte fushave te pakten edhe nje muaj!
    sapo lexova qe thuhet 2 muaj
    keq do i kemi punet
    JO SEKS PARA MARTESE

Faqja 39 prej 59 FillimFillim ... 29373839404149 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •